praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

primiti cu colindu?

Buna searaLa Mos Ajun,
La Mos Ajun
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.

Buna seara La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe

BUna buna seara la MOs ajun!

La multi ani!!!!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Sa aveti parte de un Ajun imbelsugat, de ganduri bune incununat, cu miros de sarmale in casa, cu carnati grasuni pe masa! bradul sa va straluceasca, sufletul sa-l fericeasca, si-n asta seara sfanta, ingerii de va asculta, daruri multe, minunate, pe sub brad asezate, sa v-aduca negresit! Craciun fericit!

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Pralinute,

Va urez sa aveti parte numai de bucurii, de realizari, Mosul sa va implineasca toate dorintele si miros de sarmale in casa.

Pt cele plecate in tara, un Craciun cu zapada si cetina de brad cum numai la noi gasesti. Deja bucuria de a fi cu cei dragi este imensa si compenseaza tot.

Craciun Fericit!

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

uite ca venii si seara de ajun! cate trairi aveam cand eram copil, cate emotii! si acum le am, dar in contul lu' fie-mea! abia acum , ca ea doarme, impachetez cadourile si fac sarmalele si zeama de afumatura! iami! acu' chiar ca miroase a craciun!

fetelor, sa aveti un craciun minunat, toate, care pe unde sunteti, cu zapada sau fara, cu ploi si ceata, ca ce e in inimi conteaza! sa va aduca mosu' multe cadouri pe gustul inimii voastre si mai ales pace si sanatate!

revin cu poze cu mosu azi-maine!

mihaela, dc-mi ies sarmalele, va invitam la o portie zilele astea, ca tocmai vazuram pe harta ca stati la vreo 15 km de noi!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Dragi pralinutze, CRACIUN FERICIT, sa aveti masa bogata si sufletul imcata, sa fiti fericite, seninte, sa va traiasca familile si sa fiti sanatosi!
Va doresc tuturor petrecere frumoasa, si sa va bucurati de familie si prieteni.

Anamana esi o scumpa ca te gandesti la noi. Mi-ar face mare placere sa ne vedem, dar poate mai bine treceti voi pe la noi, ce ziceti" Avem multe multe jucarii si Monica s-ar bucura sa le joace cu Maria. Noi avem si 2 nepoti din RO si ar fi bine sa mai marim gasca. iti trimit pe PM nr. meu de telefon fix si mobil.
Ardeiash finaly am gasit si noi varza ieri si sunt foarte bucuroasa ca aseara am facut sarmale....mirosea atat de frumos ca parca nici nu mai imi vine sa mananc astazi. Intradevar sunt foarte multe magazine turcesti in zona aceea, dar noi stam la tara si nu avem deloc contact cu BRU, de a ceea eram cam dezorientati. Acum stim, multumim mult!
CRACIUN FERICIT TUTUROR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

La multi aaaani!!!!!!!!!
Bunul Dumnezeu sa va dea dragoste si fericire!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Craciun fericit tuturor pralinelor,sper ca Mosu' v-a adus daruri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Va urez cu intarziere un CRACIUN FERICIT motatele mele dragispor la sarmalute si alte bunataturi, sa o tineti tot numai intr-o veselie de acum pana la anu` si mai departe pana la Craciunul viitor

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi Pralinute,
Iata ca si anul acesta este aproape pe sfarsite, din punctul de vedere al relatiei noastre pot spune ca a fost super, ne-am intalnit de cateva ori in grup sau grupulete, ne-am simtit excelent, ne-am ajutat la nevoi, ne-am sustinut, ne-am bucurat si intristat impreuna, intr-un cuvant ne-am tinut aproape si acest fapt a contat enorm pt sufletul meu si nu numai.
Va doresc ca la anul ce vine sa fiti sanatoase voi si familia voastra, sa aveti liniste sufleteasca, pace, multe bucurii si realizari iar prietenia noastra sa ramana la fel ca pana acum calda si sincera. LA MULTI ANI!!!
Noi am petrecut un Craciun super cu toata familia, toata lumea a fost multumita si fericita, ne-am rasfatat cu cadouri multe, mancarea a fost f gustoasa, atmosfera placuta. Dovada ca s-au lasat plecati catre casele lor pe la 5 dimineata.
Cum a fost la voi? Sper ca la fel de bine.
Va doresc in continuare zile frumoase pana la o noua revedere si va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

La Multi Ani!Craciun fericit!
Dragele mele,cu intirziere va doresc si eu ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca belsug,sanatate si liniste sufleteasca si sa ramaneti vesele si frumoase cum va stiu eu!
Noi am ajuns cu bine,fara peripetii,doar cu fundurile batatorite...
Copii au fost surprinzator de cuminti si sper sa-i tina tot asa si la intoarcere.Acum alergam pe la toate rudele,ca fiecare vrea sa petreaca putin timp cu noi si copii...nu prea am timp sa intru pe net,dar sa stiti ca ma gindesc la voi.
Fetelor,multumesc mult de urarile pt ziua lui Alex...a fost tare fericit de ziua lui...si-a sarbatorit-o de vre-o 3 ori...la gradinita,acasa in Belgia si aici la mamaie...Reina era tare dezamagita ca Alex primeste cadouri si ea nu....dar a primit si ea ...ca cine venea la noi cu cadou pt Alex,Reina se ducea direct si intreba:da' Reina nu cadou???
Va las acum dragele mele si va doresc numai bine,Un An Nou mult mai bun decit cel care se incheie si un calduros LA MULTI ANI!!!Sa ne revedem cu bine !

Pupici pentru toate pralinutele mele dragi!

Mergi la inceput