Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
bikmaria spune:
curatenia aproape este gata ,baiatul cel mare a luat vacanta ,Teo e o dragua ,e tare cumintica ,sotul la fel
,deci as putea sa stau linistita pe net ,seara dar nu merge ...
myral spune:
Magda asa e, dar asta nu prea o impiedica sa intre sa ne zica noapte buna
, sa nu fie netul de vina.F bine lustruieste facaletul, eu astept sa se trezeasca micuta poate imi face surpriza si doarme si eu lustruiesc tzatzele degeaba.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
magdaz spune:
Hei, Maria, iti ducea Myral dorul. Eu m-am oferit sa-i tin companie, dar pe tine te vroia...
Sa-ti traiasca flacaul.
Iar fetita..e o dulceata absoluta cu urechiutele alea..
Ce bine ca ai baiat mare ! Presupun ca te mai si ajuta cu cea mica.
magdaz spune:
Ca mi-am adus aminte..Annisia, acum inteleg ce vroiai sa zici cu palette xxl.( am vazut pozele de la intilnire ).
Pai cum domnule, nu era vorba ca te faci bruneta?
bikmaria spune:
am scris la semnatura POZE noi ,dar nu am apucat sa le pun ,sunt tot cele vechi
,maine pun si poze noi
Magdaz
'da ma ajuta cel mare cu fetita ,doar ca e ocupat cu scoala
MYRAL
myral spune:
Maria ai un baiat numai bun pt domnisoara mea
hi, hi, hi!Si Teo e o scumpa si o grasuna.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Stop, pauza de alaptare. Sper sa mai intru, daca nu raman singura pe aici si daca ma lasa micuta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
magdaz spune:
Noapte buna tuturor.
Ma bag la nani (cu facaletul sub perna)ca miine trebuie sa fiu fresh, mergem sa ne vaccinam de 4 luni.N-am nici un chef de iesit din casa. Cred ca intr-o viata anterioara am fost urs, ca iarna , pe ger asa, tare as mai hiberna.
bikmaria spune:
fetele cu cezariana -pe mine ma doare burta in jurul operatiei si ma doare si mijlocul foarte tare ,va mai confruntati vreuna cu asa probleme?cred ca m-am cotopenit eu prea tare cu curatenia pe acasa
,deh daca cred ca ma facut mama cu ursu![]()