Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
prisi spune:
Rox,o sughita Maria noastra, ne-am gandit amandoua la ea ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Bernix, si eu merg maine la aranjat. Dar dupa aceea la party pentru copii. Oricum intalnirea de azi m-a remontat si m-a scos din plictiseala cronica de care ma plangeam, poate ar trebui sa iesim mai des chiar si asa cu bebelusii. Petrecere frumoasa in club!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
eu as zice intalneala macar o data pe luna, voi ce ziceti
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
magdaz spune:
quote:Andreea, fratele meu a avut nunta cind eu aveam 36 saptamini si nevasta lui vro 28. Eram "foarte gravide" amindoua si am avut rochii asemanatoare, taiate sub sini si de acolo in jos plisate, din saten, cum se poarta (sau ma rog, cred eu asa ) acum.Nu sunt rochii speciale de gravida dar e cam singurul model care vine bine pe o burtica mai avansata.Daca sarcina e mai mica merg si alte modele, dar in general stilul asta taiat sub sini e f convenabil ( baby doll)Cumnata mea si-a luat rochia de la un magazin chair de linga pasajul de la cocor, se vede ca e la strada, se vad si rochiile din strada..ma chinui sa imi aduc aminte cum ii zice.
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor nu aveti poze de cand erati gravidute in rochii mai speciale, de ocazie?Va rog mumos!
Da, mi-am adus aminte: il creatore ii zice.
http://www.ilcreatore.ro/categorii/ocazie.php
Este cea galbena,din dreapta jos, numai ca a ei era ecru.
In rest variatiuni pe aceeasi tema gasesti si la magazine obisnuite, care vind rochii de ocazie, si chiar de vreo 3 ori mai ieftine decit acolo.A mea a fost neagra.
Eu aratam accepatabil,ca la "halul" ala avansat al sarcinii eram imensa, dar cumnata mea a fost foarte dulcica.
Roxana_G spune:
Eu nu m-am culcat, m-am apucat de lucru sa o ajut iar pe prietena mea cu ceva chestii de serviciu. Asa ca acum rasfoiesc legislatie.
Prisi, e ok o data pe luna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
myral spune:
Micuta mea doarme de la 10.30
si eu ca fraiera in loc sa ma odihnesc si eu tot imi fac de lucru prin casa. Parca vad ca abia adorm eu si ea se trezeste.Deci asa mai fetelor va retrageti de la schimbul 3, si eu as vrea dar m-am obisnuit sa ma culc tarziu, ma simt inca in forma la ora asta.Bernix pai Degetica ta a crescut f bine, cu un kil mai mult decat a mea
.Apropo, Emma multumesc mult de site am citit tot.Am mai citit si pe situl proctoline, Roxana doare ligaturarea aia???????????Please zi ca nu
ca nu prea reusesc sa scap de problema mov.Betty si eu cred ca nu are nimic Mario dar pt linistea ta fa ce crezi ca e mai bine.Isabeluta frumos si zambaret globuletul tau.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Mda, Maria ne-a cam lasat balta
Hai ca mariceii nostri intra in vacanta si scapam de teme, se mai relaxeaza si neuronul meu
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
magdaz spune:
Myral..las-o draga pe Maria, o fi si ea obosita, ca lucreaza..
Uite, semnez eu la schimbul 3.
Astept sotul sa se intoarca de la o intilnire cu prietenii.
Mai lustruiesc facaletul pina una alta![]()
bikmaria spune:
buna seara ,mamici .Sa va fie de bine celor care ati papat papanasi ,bine ati facut ca nu ati facut poze cu papanasii ca 
,in schimb ,super pozele cu bebei si mamici frumoase,niste draguti cu toti.Perechi sau facut
,noi strangem bani de nunta si poate vreti sa va nasim .
imi merge netul ca dracul
.5min merge 10min nu ,of,of
Are cineva CLIK NET ,sau cum ii spune prin romtelecom

Va rog mumos!