Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
prisi spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Am si eu un globuletz aici!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2912145910102218871vxpgMh
isabelutade
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
grasunel globuletzul tau
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Pozele sunt pe mailul comun de ohohooooo!!!!
Micul Yannis creste mare
merci frumos
, nu m-am uitatpoze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Grasunel tare intra-adevar... Multumim frumos de aprecieri!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
ANDREEA11 spune:
Fetelor nu aveti poze de cand erati gravidute in rochii mai speciale, de ocazie?
Va rog mumos!
bernix spune:
Degetzica a adormit cu o ora intarziere in seara asta si io aveam de calcat, da acu' asta e, mor de somn.
Anissia, sar'mana de poze
Alinus, daca vrei s-o vezi pe Degetzica, a p;ua Annisia pozele de la intalnire, ca mama ei e taaare lenesa.
Ana, sanatate multa Mirunei! Sper sa nu maidea virusului si altui membru al familiei.
Afibebe, tin pumnii sa treaca alergia ta si sa nu faca bb reactii adverse la vaccinul asta. Tine-ne la curent!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
bernix spune:
Andreea 11, io nu prea am poze de cand eram gravida, da vezi ca Annisia tre' sa aiba.
Betty, ma bucur mult ca ti-au placut calendarele. Sper sa starneasca reactii cel [putin egale cu ale parintilor nostri cand le-am facut prima data genul asta de cadou.
Sanatate lui Mario si nu te mai stresa: sunt sigura ca e perfect OK.
Gata, merg la somnic, ca maine am o multime de treburi, printre care sa ma fac mumoasa, ca doar mergem in club. Prima iesire in doi de cand a venit bb.
Noapte buna!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
Roxana_G spune:
Isabeluta, dulce foc mai zambeste globuletul tau!
Kriss, imi cer scuze de incurcatura. 
Andreea11, nu am poze in rochie de ocazie, dar oricum nu cred ca sunt relevante. Cel mai bine e sa caute ce e in magazine si sa aleaga din oferta de acolo. Parca de la Cocor mai gasisera fetele ceva rochii.
Sim, m-a tinut mama vreo jumatate de ora, apoi baita si culcare copii, si cand sa te caut nu mai erai. Multumesc mult si imi cer scuze ca sunt o pacoste in privinte tehnice. 
Noapte buna mamici si bebici!
PS Pe unde umbla Maria?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
in seara asta nu mai stau la schimbul 3 , sunt cam obosita
pupici si noapte buna
Maria unde esti.......
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Bernix, si eu merg maine la aranjat. Dar dupa aceea la party pentru copii. Oricum intalnirea de azi m-a remontat si m-a scos din plictiseala cronica de care ma plangeam, poate ar trebui sa iesim mai des chiar si asa cu bebelusii. Petrecere frumoasa in club!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze