Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi mergem sa facem baita ca e cam agitata bubulina, revenim mai tarziu
pupici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Super ceai ati avut fetelor!!!!!!!!!!!
Sa va fie de bine! Bravo Annisia f bine i-ai facut sa se mai simta si ei vinovati din cand in cand! Asta dc se simt...sau pot sa simta!
Fetelor voi cum ii tineti pe bebici imbracati in casa si cate grade aveti?
Ii inveliti cand dorm?
Am cazut si eu cu intrebarile mele de baraj pe aci!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mami Bernix s-a betzivit cu vin fiert si niste musafiri dupa intalneala de papanashi. Super intalneala, o zic din toata inima si nu pt ca sunt cu acool la bord acu'. Vad ca ne-a premiat prisi pt cumintenie, multumim (am recuperat acasa, sa stii) si ca ne-a cuplat Annisia..., numai ca de la Mihnutzu, nici o vorba...
Degetzica a dormit aproape tot timpul si io, stresata ca se trezeste si o sa-mi ramana papanashul in gat, nici nu mi-am mai comandat...
I s-a facut Roxanei mila de mine si m-a cadorisit cu juma' din al ei si asa bine mi-a prins!
Poze cu papanashii nu s-au facut. Cred ca toate ne-am gandit ca sunt de mancat si nu de pozat. Pentru cele care au ratat intalneala, io ma mai bag si alta data.

Saniba, n-a fost deloc aglomerat la ora aia: numai noi 8 si bb-ii din dotare la nefumatori.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Dany, pai cum puteam sa ma duc? Si baiatul cu cine il lasam? Doar nu vroiai sa ma duc in bar cu chopilu dupe mine.... Hihihihihi....

Micul Yannis creste mare

esti rea mai...

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Kiss, cred ca Degetzica e cea mai mica, la greutate ma refer. Are la 3 luni juma 5,5kg. (Vezi, myral, ca mai e cineva in clubul silfidelor...)
Ca varsta, Mihnutzul lui Teo e cel mai mic.

Pinacolada, trimit PM. Tu scrie-i lui Bobo si te lamureste el cu calendarele.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA11

Super ceai ati avut fetelor!!!!!!!!!!!
Sa va fie de bine! Bravo Annisia f bine i-ai facut sa se mai simta si ei vinovati din cand in cand! Asta dc se simt...sau pot sa simta!
Fetelor voi cum ii tineti pe bebici imbracati in casa si cate grade aveti?
Ii inveliti cand dorm?
Am cazut si eu cu intrebarile mele de baraj pe aci!!!!!

la mine sunt mereu in jur de 20 grade in casa si o imbrac normal cu pantalonei si bluzitza,ii mai dau si cate un maieoas pe dedesupt sa ii fie caldutz la spate plus o mai si invelesc cand doarme cu o paturica mai subtire ca sa ii fie caldutz,dar nuu i-am pus niciodata caciulita in casa doar cand o scoteam afara si era prea frig.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2805043300101620375fuzOKy

Bai, cine isi revendica poza asta? Am o banuiala, dar nu is sigura... Si nu freau sa dau niciun miel, acum, in ajunul Craciunului...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

http://good-times.webshots.com/photo/2805043300101620375fuzOKy

Bai, cine isi revendica poza asta? Am o banuiala, dar nu is sigura... Si nu freau sa dau niciun miel, acum, in ajunul Craciunului...

Micul Yannis creste mare

e Luy cu ochioasa de Maria

poze

Mergi la inceput

bubulina mea e deja in patut, acus adoarme, eu bag o tura de calcat ca maine nu mai am chef de treburi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, asa credeam si eu... Asa o si denumisem. Am vazut ca sunt fete care nu ne cunosc si m-am gandit sa scriu ce si cum... Acum e totul klumea...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput