Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Deja s-au facut cuplurile, mai tata... Tre sa ne apucam de strans bani de nunta, acum ce sa mai facem??? Nu mai avem incotro...
Andrei bashtanul cu Antonia finuta (sa o protejeze, vere)
Stefan smecheras cu Maria ochioasa (am inteles ca e relatie veche si nu e loc...)
Mihnea barbatusul cu Degetica piticuta (amandoi niste scumpi)
siiiii.... siiiiii....
Yannis cumintel cu Miruna grasana. Cred ca o sa o cam incaseze al meu, dar ce sa-i fac? L-am intrebat si a zis ca Miru e belea... Sa-i fie de bine... Cand i-o trage Miru niscaiva pumni zdraveni, sa nu vina la ma-sa sa se vaite...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Dany, pai cum puteam sa ma duc? Si baiatul cu cine il lasam? Doar nu vroiai sa ma duc in bar cu chopilu dupe mine.... Hihihihihi....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Trebuia sa-i spun si ca nu mi-am luat nimic????
Era prea de tot... Cred ca se tot minuneaza cum de sunt eu asa de calma??? Cum de a scapat fara nicio injuratura, nimic...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi,
eu am fost la intalneala da am avut acasa lasate ajutoare la curatenie, asa ca, m-am intors si am mai prestat si eu un pic , nu m-am bagat asa direct la net cand altii erau munciti
la intalneala a fost super, mamicile arata toate super bine, iar despre copii nici nu stiu cum sa-i laud mai tare, toti sunt niste dulcei, oricum premiile pt cumintenie sunt dupa cum urmeaza:
la feminin Degetica lui Bernix, iar la masculin Yannisucu de Annisia

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Ana multa sanatate Mirunicii, sa se faca bine repede

Rox mama ei de ciocolata, trebuie sa lasam copii cu instructiuni de folosire, off, off, poate scapa mititica de data asta

poze

Mergi la inceput

Annisio te-ai scos , acum poti sa jonglezi cu dl.B, se stie cu musca pe caciula, ai grija la pozici sa nu se prinda

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poate va foloseste:

http://www.alaptare.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, papanasii i-am mancat repede si ne-am amintit prea tarziu sa ii pozam.

Annisia, cand ii spui omului pana la urma ca ai mers la intalneala? Al meu habar nu avea ca ies, de fapt nici nu eram sigura ca ajung, dar s-a bucurat cand i-am zis ca m-am relaxat si eu. Yannis sa aiba grija de Miruna acum ca ai adjudecat-o, ca bashtanul meu ei i-a zambit prima (ma rog, nu sunt sigura ca nu i-a placut mai mult Prisi) si acum ca se cupleaza cu Antonia macar sa o stie fericita pe Miruna.

Si eu ca si Prisi, m-am pus pe treaba. Terminat ce ramasese de decorat, prestat curat in garaj, pus vreo 3 genti si 2 cutii imense cu carti de la ai mei pe la locurile lor, si acum mai am ordinea la acte si gataaaaa. Dar meritam o pauza.

Andrei bietul a cazut lat in sfarsit, nici nu stiu ce sa fac cu masa lui. Trebuia sa fie la 7. A sunat administratorul la usa, am trantit eu usa de vreo 2 ori cand am dus gunoaiele, Alex face galagie, am scapat pe jos interfonul lui de vreo 2 ori si nimic nene.

Ooo, stati ca mi-am amintit ca ordinea nu e gata dupa acte, mai am partea cea mai dificila. Jucariile Alexandrei din living, dar le rezolv si pe astea acuma.

Si ma vaicaresc si eu macar putin. V-am zis ca am fost azi ptr problema mov si am facut prima ligaturare. Problema e ca simt nevoia sa merg la baie si nu am voie pana maine dimineata (cred ca de fapt e numai senzatia) si imi vine sa urlu de nervi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Nu-i spun frate! Pentru si de ce sa-i spun? Lucrurile pe care nu le stim, nu ne pot face rau... (dar imi fac mie bine...hihihihihi...)

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

super pozele de la intalneala voastra, Annisia.Ce sa zic, mamici superbe si bebici asemenea! care a fost cel mai mic BB?
Nu prea va cunosc in poze, doar pe Rox G si pe Annisia le-am recunoscut..
Aeperju, interesant site-ul..acum il accesez..
Rox.G, spor la curatenie in continuare!
La mine vine maine pt. curatenie femeia..asa ca am scapat anul asta..

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput