* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (93) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Pai..noapte buna si de la mine...cred ca bag jumate de dicarbocalm..si ma culc si eu..sper sa ma lase arsurile...

Va pup fetele

Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angelique somnik usor
Sunt bine si de maine nu mai bantui...intru mai des.
Nu iti facem galerie...mai lasam pe saptamana viitoare pe bb Viktor.

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

O chestie mai scriu si chiar ma culc..am citit prospectul Maalox..si am vazut ca nu are calciu..yupii.maine ma duc sa imi iau..dr imi zisese de Rennie..dar am vazut ca si ala are calciu ca si dicarbocalmul mau..deci..ma bag pe Maalox...senchiu senchiu Miri

Alina 32 si Stefania

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa!

Eu m-am trezit sa "invat", da' de o ora colind netul in cautarea cifrei de destin potrivite! Ma gandeam pana la urma sa-mi induc nasterea,... Ce-o fi oare? Ca... atunci cand tre' sa vina bebe eu am examen, chiar in ziua aia... Are ceva daca il "livrez" cu numai 3 zile mai devreme?
miri, sa stii ca am citit ce ai scris! Asta cu co-sleeping... Inca ma mai gandesc, sigur o sa iau patut, dar nu stiu daca o sa rezist sa il pun acolo pe bebe. Plus ca eu dorm ca tancu', deci daca nu-mi plange in ureche... E posibil sa planga fara efect toata noaptea... Poor little creature! Si cu alaptatul excesiv... Da, sunt disperata pe tema alaptatului natural, da' asta nu inseamna ca o sa ii dau pe gat cu forta - cand cere, atunci primeste.
Anyway... Fiecare cu hachitele lui...

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Felicia !!!

La multi ani Littlebig !!!

Si pentru maine, 21 (ca poate nu o sa intru dar tin sa o felicit ):

La multi ani Ellenuta !!!

GINA, nastere usoara !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Felicia20 si Littlebig ! Sa va dea D-zeu tot ce va doriti!

Poze
Elena
38+

AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Laura-Dimitris...am citit ce ai intrebat de manichiura pedichiura...O buna prietena a mea are mama cosmeticiana..si..stiu din surse sigure ca ..indiferent daca sterilizeaza instrumentarul infata ta..tot nu ai nici o garantie..e ca la dentist..adik...risul exista , mai ales pentru hepatite pentru ca strilizarea corespunzaroare se face la temperaturi foarte mari la care instrumentarul are o viata foarte scurta..si nimanui nu ii prieste sa le schimbe des..asa ca..folosesc o temperatura inferioara...Eu una..cu cat elimin mai multe surse..cu atat ma simt mai linistita..adik..de exemplu..si la denstist merg decat la nevoie..si nu fac interventii cosmetice..de genul detartraj sau albire ..sau de astea..ma rog..ar trebui sa merg si la control..dar..am asa o teama patologica de dentist..

Asta e pur parerea mea..adik..sunt multe fete care se duc regulat la cosmetica...la manichiura pedichiura..si nu au patit nimik....

Alina 32 si Stefania

AMR 8 Saptamani

Multumesc de raspuns alina !!!
Se pare ca asta auzise si sora-mea de este total impotriva ideii....

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

F E L I C I A si L I T T L E B I GLA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!!
NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI !!!!

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

neata!
Bun, deci de azi noapte de la 3 cand umblam huhurez pe aici n-a mai nascut nimeni.
Totusi, fac prezenta: Gina, Angelique, Natalia??? Acasuca, cuminti, sau "peste drum"? (crek o sa ramana proverbiala expresia, Natalia! :)))

Io vreau sa-l vad pe Gugu mic! Tatic de Gugu, hai baga niste poze!

Fetele la a doua nastere, mare dilema existentiala: voi va legati trompele (cele care nasteti cu cezariana)? Asta a intrebat-o soacra-mea pe maica-mea la telefon ieri Clar, pe moment m-am enervat de numa', va dati seama, dar acum caut info pro si contra. Sincer, mie mi-e frica de tot ceea ce suna asa 'definitiv', dar care sunt intr-adevar posibilele efecte negative? Please help me with info, if you have any!! Mentionez ca pilule nu pot lua din cauza de o mastoza fibrochistica la sani, iar sterilet am avut vreo 9 luni in 'tinerete', si imi dadea niste cicluri hemoragice de mama-mama........ Uffff, grea decizie!

Mitsu-bishu, care e treaba cu numarul destinului? Sau cifra? Please explain. 26 dec. 2007 cum e ?

Venera , mama lui Markus
AMR 6 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani Felicia20 si Littlebig! Multa sanatate si nasteri usoare si bebelusi minunanti!

Venera , mama lui Markus
AMR 6 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput