* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (93) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mitsu , parca tu intrebai cum te pregatesti inainte de analiza streptococului B. Pai mie mi-a luat din urina. Am inteles ca in Ro. le ia din secretie. Nu-ti trebuie o mare pregatire, speli budinca si poponeata, chiar si de dimineata si mergi la analiza. Pt. ca daca ai strept. iese oricum, si daca te speli si daca nu.
Doamne ajuta sa nu-l ai.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 14 zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariaanna
INTREBARE:
Azi -dimineata am pierdut dopul gelatinos!!!!
OARE CAT MAI DUREAZA????????

Multe femei elimina dopul de mucus cu o saptamana sau doua inaintea nasterii (altele il elimina chiar in momentul expulzarii fatului). Daca mucusul are culoarea roz sau contine sange, asteptati-va sa nasteti in zilele urmatoare.

Uite si link-ul: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap39

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 14 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Dupa ce mi-a luat aproape o zi sa mai citesc si eu din urma, sa raspund si eu, la ce mai tin minte, la ce nu...soarta, am scuza, e neuronu obosit....
Deci,
Irinouka, da, itr-adevar, trebuia sa am incredere in sot ca se va descurca cu calculatorul...si apoi, cred ca s-a descurcat asa de bine tocmai ca i-am zis eu ca nu sunt sigura daca este in stare
alinaatudor, sa stii ca mi-a placut tare mult bradutul exact asa cum este el "old fashion" ...eu acasa la mama cu brazi de-astia am crescut, nu impopotoneli ca acuma, ca nici nu erau pe atunci...
danybv, trebuie sa iasa bine concertul sotului cu colindele, ca n-are cum altfel...Vroiam sa te intreb..la ce medic esti in Tulcea si cum vrei sa nasti?
Nu mai stiu exact cine a fost cu ideea de album slide-show, dar suna foarte bine, abia astept sa vad si rezultatul...
Gina, tinem pumnii, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si norocos..
LittleBig, si tie iti urez nastere usoara, si uite ca primesti cel mai frumos cadou de ziua ta..
Anca.Diana, super fain filmuletul, si ce bebe miscaret ai...si ce tatic rabdator are..
Va pup pe toate, aveti grija de voi

Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

GINA , DANONIQUE, LITTLEBIG

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 14 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

irlandeza, ce faci? tot cu dureri?

miki-finlandeza, cool, imi place la nebunie asta cu "nu exista ceva ce tatal nu poate face, in afara de alaptat". de cand cu sarcina, i-am tot indus lui dragos chestia asta, cu pipeta. :-) acum i se pare ca toate ideile in sensul asta sunt ale lui.

m-a trezit telefonul din atipeala si daca tot ma ridicasem din pat, am zis sa vad ce ati mai scris...

uffffffff, ce-o fi si cum somnul asta?

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

haideti mai, nu stim nik de gina?
io stau la coada la vesti, ca babele alea care se pun in fata la magazin cu plasa la ora 3 dimineata, chit ca orishicum... nu ajunge la mine informatia mai repede ca la voi:))) dar eu vreau sa stiu. vreau!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multumesc pentru sfaturi ,contractii am si eu dar numai noaptea si sunt nedureroase,oricum o sa iau calciul la 33 sapt fix 15 zile cum a spus doc apoi numai fierul pana nasc,si eu am probleme cu constipatia dar mai bine asa lasa sa ma chinui eu decat sa-i fie rau fetitei nu??tot bag in mine combinatii gen "mere si lapte"care pana acum mau ajutat
Miri imi pare rau chiar nu am fost atenta ....scuze ,sti ce imi mai facea mama,poate ai nuci pe acolo fierbe niste coji de nuci pana obtii un sirop ,se ia tot asa 2,3,lingurite pe zi ..., eu mi-am mai pus sare incalzita si pusa intr-o carpa pe piept ,cu grija sa nu te arda chiar
va pup inapoi la pat

31+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
...lipseste omul o zi...si i-a uite cate se intampla pe aici...
felicitari gugushtiuc...sanatate si numai bine va doresc...

...acum ma intorc sa citesc capitolele...cu siguranta am pierdut o gramada pe aici...

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzele !

Ce fac fetele ?

In primul rand , vad ca a aparut un nou bebel pe lista :

Alexandru , bine ai venit ! Sa fii sanatos , mancacios si necolicos !

Gugu , refacere rapida si te asteptam sa revii cat de curand in mijlocul nostru !

N-am citit din urma , ca sunt nerabdatoare sa va dau si eu vesti despre noi :
Asheeaa ....azi ne-am deplasat la cabinetul dr. ginecoloage pentru control...am facut intai eco si Sara este bine , tot in prezentatie craniana , tot in partea de sus a burticii , cu piciorusele in ficatul meu , nu are treaba cu cordonul ombilical , are 3100 g si 50 cm , DBP 9.3 cm si pulsul 130 . Placenta este normal structurata iar lichidul OK.
Apoi m-a urcat pe masa si mi-a facut un tuseu vaginal si colul l-a gasit scurtat , moale si deschis la orificiul superior ...ca atare , s-a hotarat si la noi Ziua Z : 27 Decembrie 2007 - de Sf. Stefan , Sara-Eliza vine pe lume.
Asa ca , de azi intr-o saptamana , la ora 8 dimineata , ma prezint cu bagajelul la spital , facem un control si , daca colul a continuat sa se dilate - internare , perfuzii de inducere si nastere.

Nu stiu cum sa va spun ca ma simt...eu ma asteptam sa mai dureze , avand DPN pe 08.01 , ma gandeam ca apuc Anul Nou cu burta mare...am protestat un pic in fata doctorei , am intrebat-o daca chiar nu crede ca mai rezist pana dupa 31.12 si mi-a zis ca nu crede ...ca poate sa-mi dea drumul acasa joia viitoare , dar sigur pana pe 31.12 o sa vin eu la spital cu apele rupte...si , treaba mea...imi asum riscul sa nasc fara epidurala pt ca anestezista este pe 27.12 , apoi pe 01.01.
Asa ca am tacut din gura si...stand sa ma gandesc , parca e mai bine asa ...de Anul Nou voi fi acasa cu micutza mea in brate...Abia astept !

Rog zuzele shefe sa ma treaca si pe mine la nasteri induse pe 27.12.

Ma intorc sa citesc din urma si revin !
Pupici

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Irinouka, daca vrei sa nu dai peste un pediatru cu idei de acum o mie de ani, nu-ti inscrie copilul peste drum la madam Margarit. L-am chinuit pe Tudor si cu lamaie, si cu Metoclopramid pt. regurgitatii (!) si imi recomandase si antibiotic pe la vreo luna (a fost momentul in care am hotarat sa renunt la ea).

Irina 35+Ileana

Mergi la inceput