* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (93) *
Raspunsuri - Pagina 12
kalosalina spune:
Fetelor eu am plecat acasa...
Daca maine nu mai ies din casa pana la mama ca sa va mai scriu, vreau sa-i urez de astazi Ellenutei 

sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!

Poze
A venit Bebica!!!
34+ 
AMR maxim 6 saptamani!
alinaatudor spune:
Acum ce sa zic..eu stiu numai ce scrie [prin carti..adik experienta personala nu am..dar se zice ca in uter cordonul ombilical e suficient de mare si elastica..incat sa nu ii faca rau lui bebe...Nu stiu exact ce a fost la tine...imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat..dar sigur cauzele au fost mai multe..probabil lipsa oxigeanrii fatului nu a fost numai circulara de cordon..nu ma pot pronunta...fata de ceva ce nu cunosc in detaliu...![]()
![]()
![]()
![]()
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
Ellenuta spune:
kalosalina, saru-mana de urarile anticipate! iti doresc si tie un bebe sanatos si papacios!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
zuzici .. eu iar plec la cumparaturi .. parca n-am stare ..
pe la 4 plec la spital sa vorbesc cu doctorita care ma va asista la nastere daca doctorul meu nu va fi in oras .. e plecat intre 25 si 3-4 ianuarie .. ma duc sa vad ce si cum dar la telef parea super draguta! o cheama boruga nicoleta, e la elias .. va spune ceva?
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
aurel_cris spune:

FELICIA ,LITTLEBIG

LITTLEBIG un mai frumos cadou de ziua ta nici ca se putea,nastere usoara si refacere rapida

GINA nastere usoara si refacere cat mai rapida

DANONIQUE 
,gata ai scapat de grija contractiilor
,nastere cat mai usoara.

GUGU sa iti traiasca feciorul

29+
AngeliquedeS spune:
Neata!
Acum m-am trezit!!!
Mai intai si mai intai, Felicia

Apoi pentru fetele noastre Gina si Danonique

Miri, in primul rand felicitari esti cea mai tare. Mai stiu eu pe una care a iesit de la admiterea de la facultate plangand de mama focului ca "n-am facut nimic" si a intrat prima pe liste... Asa ca... felicitari!!!!
Multumesc din suflet pt explicatii, ma crucesc de cate pot exista pe lumea asta. oricum mi se pare oribil, sa alapteze aia fetele pana la 9, 11 ani?????? Cum sa iasa normale copilele alea? Eu sunt ferm hotarata ca daca o fi sa am lapte sa il alaptez doar pana la un an, nicidecum mai mult de atat, altfel mi se pare deja pervers.
Cat despre ligatura trompelor, miri, si eu sunt la fel ca mama ta. Ideea in sine ma sperie, cat de definitiva este. Ven, eu acum sunt ferm convinsa ca nu mai vreau alti copii si din puctul asta de vedere as face-o. Dar ma gandesc daca peste 10 ani imi vine cheful, nebunia, dorinta de a mai face un bebe? Cine stie ce persoana voi fi eu peste 10 ani, care-mi vor fi aspiratiile si dorintele atunci? Nu, e prea definitiv...
Doculet, bafta la dr! Si mie imi place revista GEO.
Puisor, noi am mai dezbatut pb cu pompa de muls si pana la urma eu personal am zis ca astept sa vad daca am nevoie...
Mariaana!!!!! Acum am citit ca ai pierdut dopul gelatinos!!! Mai, fetelor, dar toate sunteti grabite??? Mai poate dura pana la 2 saptamani, chiar 3! Tinem pumnii si sa ne anunti cand incepem galeria!
Vai de mine, acum am citit postarea lui Littlebig!!!! Naste azi!!!! Ce avalansa de copotei!!!

Danybv, tinem pumnii pt sotul tau, va iesi minunat concertul! Canta baietii astia de la seminar de iti dau lacrimile.... Sa ne spui cum a fost!
Ceska, ai grija acum ca ti-a trecut sa nu faci efort prea mare sa o iei de la capat!!!
miky mamica, stiu si eu cum e sa stai sa te intrebi, sunt contractii, n-or fi contractii....
Incearca si baita, la mine s-au calmat durerile....
Moamaaaaaa, Virgoooo!! M-ai facut sa imi rod toate unghiile de invidie pt masinaria pe care o ai... De treaba baiat, hollandezu tau!!
Stoisor, bine ai revenit cu forte proapete!!! Multumesc din suflet pt cuvintele tale frumoase1

Of, doamne, ce cosmaruri am legate de circulara de cordon.... Abia astept sa merg maine la dr sa vedem daca e totul ok. Chiar si daca are simpla nu vreau sa risc...
Fetelor, am tot sperat ca pana ajung la zi cu cititul avem vreo veste despre NATALIA!!! Sa vedeti ca e deja vis-a-vis si nu a avut timp sa ne anunte!!!!
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 zile!
danybv spune:
alinaatudor, saru mana
pentru incurajari ,sa stii ca si mie imi place sa ascult colinde duminica la biserica dar nu pot sa stau prea mult ca-l am pe Andrei care nu prea are el stare .
Referitor la poze sa stii ca am sa mai adaug sambata cred fiindca acum sotul este mai tot timpul ocupat si de aceea nu avem poze impreuna dar de maine intra in vacanta si avem timp sa facem poze .
danybv
37
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
alinaatudor spune:
Angelique...stii la ce ma gandeam..prin februarie cand ne-o veni si noua..zuzicilor de februarie sorocul...tu vei fi...iar printre drumuri..adik..mai te trezesti..mai postezi..apoi..repede imbraci ingerasul..tragi o raita prin magazine..mai alaptezi..mai bagi un post pe forum..apoi..la drum...eu asa te vad

Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
danybv spune:
AngeliquedeS, sper sa iasa bine poate reusesc sa filmez .Da, intradevar baietii de la seminar canta bine .
danybv
37
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
Gina M spune:
Scumpelor,
Ziua cea mare a intalnirii cu puiutul nostru tocmai a sosit!
In aproape 1 ora, va trebui sa ajungem la spital unde suntem asteptati pentru inceperea marelui eveniment!
Inainte de orice insa, doresc sa va multumesc pentru toata caldura, dragostea,intelegerea, suportul si prietenia ce mi le-ati aratat pe parcursul acestor 39 saptamani de sarcina ce tocmai le inchei.Sunteti niste scumpe si ma bucur tare mult ca drumurile noastre s-au intalnit, ca va cunosc in parte si pentru ca, face-ti parte din viata noastra.
* De indata de micutul v-a veni pe lume, am sa-l rog pe sot sa dea uneia dintre voi un micut' telefon cu marea veste. Va 
David Jonathan - 39s