Cafea cu aroma de femei - 58

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Da,daca Vivi poate purta snur in q,barbatu' tau ce are,e mai fraier?Si dupa aia il pui sa-ti faca un nr. de striptease.Vezi unde-i bagi banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Maru, adica chiloti in care iti tii cartile de credit

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Da,barbatul lui Lali.Decat tigai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ecografia ... auzisem si eu ca n-are efect... dar nu pricep daca aia 3D sau $D sau eco morfolog... au ceva diferit...

Chilotei ce au? Si tanga merg... Sau o trusa de masaj... cadou lui, sa-ti produca tie placere - linga o tigaie merge.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Maru, adica chiloti in care iti tii cartile de credit

Adina + Olivia Q1.04

Ca sa para mai dotat!

Mergi la inceput

Nu stiu Wendy daca poate purta Vivi sau nu, ca n-am gasit de cumparat marimea ei. Desi am urmarit-o si o cam deranjeaza astia normal, tot timpul si-i aranjeaza cand ii intra in fund (seamana cu ma-sa, asta e)

Ei, cu Vivi imi merge, insa la Domnul nu cred ca as avea tupeu sa-i ofer nici macar pijama de matase, daramite chiloti tanga . Da are o colectie noua de chiloti cumparata cand era cu mine (era reducere la Calvin Klein si ne-am improspatat impreuna rezervele de chiloti - eu tanga, evident).

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Pai,dupa ce poarta o zi tanga chiar ca-i trebuie un masaj,bietul om!Sau mai bine o crema pt. bataturi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Pai,dupa ce poarta o zi tanga chiar ca-i trebuie un masaj,bietul om!Sau mai bine o crema pt. bataturi.

W

...sau de hemoroizi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Dar nu exista tanga si cu buzunaras? ... cartile de credit sa-i faca sa para mai tari... Dar ce impresie-ti fac daca baga pachetul de tigari?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Pai el nu si-a luat tanga, mey Wendy, cred ca ar fi in stare sa ma stranga de gat daca i-as sugera asa ceva, se crede foarte serios

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput