Cafea cu aroma de femei - 58
Raspunsuri - Pagina 13
fannna2003 spune:
Secretata il vede si ii spune:
- Domnule director, cand ati plecat de acasa ati uitat usa la garaj deschisa.
Direstorul, mirat, nu raspunde nimic, intra in birou si se asaza pe scaun. Cand se uita in jos vede pantalonii deschisi si atunci isi da seama de vorbele secretarei. Ce s-a gandit el: Daca ea a facut misto de mine, hai sa fac si eu misto de ea.
- Doamna secretara, cand ati vazut usa de la garaj deschisa ati vasut si Jaguarul dinauntru???
- Nu, am vazut doar un Matiz cu rotile dezumflate
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
violeta69 spune:
Adina,asa e...aproape ca am uitat de "vrajitoarea " de la gardi...
imi vine sa ma duc sa-i dau cu carnetul in cap
dar o las in prostia ei...
Maru multumesc
,Mihnea e clasa I-a...
e un copil mai nazdravan,ca asa sunt majoritatea baietilor,dar minte-i merge brici...cand vrea
ca are un defect...de zodie....e geaman ![]()
anul trecut doamna lui de la gradi i-a facut o fisa de evaluare de-ti statea minte-n loc....asta pt ca nu am uns-o ...cred....si,poate ca nici nu-l avea pe copil la suflet...
el e genul de copil pus tot timpul pe shotii..si unii/unele au o problema cu astfel de copii ![]()
Adina,cine e Mihai?! ![]()
![]()
![]()
am eu ceva de nashit?! sau ...nu?! ![]()
![]()
pupici la pui...n-am stiut....vezi daca stai ascunsa pe mess?!![]()
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
fannna2003 spune:
si pentru voi:
http://www.trilulilu.ro/Laurentziu75/7b2daf485d1474
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
A_Iulia spune:
Hehe Violeta, Mihai e fiul lui Wendy pe care l-am ochit eu ca e tip misto! Deci teoretic ai de nasit, dar practic, nu se uita el la o babatie ca mine, asa ca ma multumesc cu actualul, care ma cam depaseste cu 7 ani (mosneag de-a binelea). 
Acuma sa stii ca ar putea Wendy sa ma ajute, ca o soacra buna, si sa-i ofere ceva cadouri pipitzei cu care umbla fi-su, mai ales ca si-a facut trainingul in cadouri la un topic de profil de pe forum (ce zici Wendy, ii faci cadou o perie de veceu? sau un pachet cu fidea si o conserva de bulion? e spre binele nostru, al tuturor
)
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Cam asta gatesc si eu,mai sunt afumaturile de care io nu ma pot atinge fara sa
sufletul din mine.
Adin,nr 7 imi pare cea mai nasoala boala pe care a avut-o Vivi,sau ma-nsel?Sa dea Domnul sa petreceti bine si sa fiti sanatoase,locul pare a fi minunat!
Maru,toti din invatamant sunt in vacanta!
Fana,cand esti director ai si un amarat de Matiz,ca nu le poti avea pe toate-n viata asta.

A_Iulia spune:
Da's curioasa totusi ce director i se adreseaza secretarei cu apelativul :"Doamna secretara" in ziua de azi ![]()
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Adin,da' colacul de wc pe care scria 'KK placuta',ce are,nu-i bun?
W
Hahaha
Adina + Olivia Q1.04