Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!
Raspunsuri - Pagina 9
silvia_d spune:
Doamne,dumnezeule,ce fac duduile astea pe banii nostri...
Eu nu nteleg,si n-o sa nteleg NEVER EVER-cum de mai au clienti??
S-ar simti d la o posta amatorismul si nepasarea-ca merge si asha!!-acestor doamne de la gradinitza!
Da,sunt revoltata-e vorba de puisorii nostri-si platim bani grei pentru educatie...8-10 milioane poate insemna juma'de salariu,sau kiar mai mult pentru majoritatea parintilor!
D-na directoare de la gradinita,cititi va rog toate postarile,nu numai alea cu suplimentarile de mancare:)))....
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvia_d D-na directoare de la gradinita,cititi va rog toate postarile,nu numai alea cu suplimentarile de mancare:))).... |
D-na directoare oricum n-a suplimentat nimic!
Copiii vin nemancati de la gradinita pentru ca mancarea nu le place sau pentru ca personalul nu-si da silinta sa faca din servitul mesei o activitate placuta.
Fraza cu suplimentarea portiilor este scrisa asa, in graba tastaturii, ca sa mai fraiereasca poate un posibil client. In graba lor nu si-au dat seama ca se fac si mai mult de ras. Adica o gradinita particulara nu face destula mancare pentru a suplimenta oricand, la cerere, niste portii care si asa sunt de cateva ori mai mici decat o portie de adult??? Haida-de, pana si in gradinitele de stat, oropsite de buget, cine mai vrea un polonic in plus il primeste fara probleme!
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
D-na directoare oricum n-a suplimentat nimic! Copiii vin nemancati de la gradinita pentru ca mancarea nu le place sau pentru ca personalul nu-si da silinta sa faca din servitul mesei o activitate placuta. Fraza cu suplimentarea portiilor este scrisa asa, in graba tastaturii, ca sa mai fraiereasca poate un posibil client. In graba lor nu si-au dat seama ca se fac si mai mult de ras. Adica o gradinita particulara nu face destula mancare pentru a suplimenta oricand, la cerere, niste portii care si asa sunt de cateva ori mai mici decat o portie de adult??? Haida-de, pana si in gradinitele de stat, oropsite de buget, cine mai vrea un polonic in plus il primeste fara probleme! |
Ai copilul acolo?
Eu ma mir ca inca mai exista gradinita, ca din ce am vazut si pe alt forum, sunt mamici care intr-un final isi dau seama ca ce am scris noi reprezinta adevarul.
Nu stiu care mai e situatia acum, insa nu cred ca se schimbe mare lucru, poate doar in aparenta ( e ca si cum inlaturi efectele, dar cauza ramane bine merci).
Apropos de mancare, am treaba la o gradinita tot privata, si ma socheaza ce portii mici de mancare au, cu toate ca mancarea este buna.
Se pare ca e problema generala, desi la gradinita lui fii-miu chiar nu ma izbesc de problema asta, ca altfel nu il mai duceam acolo..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
DanielSa spune:
Buna ziua,
Sunt in cautare de cresa pentru cei 2 gemeni ai nostri ( 10 luni) si cautam una in zona 1 Mai, Domeni, Gara de Nord, Grivita.
Am dat peste aceasta cresa http://www.littleschool.ro/?page_id=346
Este aceasta cresa Little School aceeasi cu Little Einstein?
Mie asa mi se pare . Ce parere aveti?
Daca sunt tot ei de ce si-au schimbat numele ?
Multumesc
CRALS spune:
Sters de Admin pentru ca acest user duce o campanie de defaimare a unei anumite institutii si nu a dorit sa-si asume raspunderea pentru ce a scris.
LindaZ spune:
Offf, CRALS, citind postarea ta nu pot sa nu iti dau o speranta spunandu-ti ca noi am fost foarte multumiti de o gradinita in zona Piata Muncii care desi de obicei nu are locuri, s-ar putea sa aiba anul acesta mai multe la grupele de cresa pentru ca pleaca 3 grupe pregatitoare, e vorba de gradinita Bambi step by step si daca vrei detalii, trimite-mi un mail si iti trimit un link unde am scris despre multe aspecte. Eu am avut fetita 4 ani acolo si baitelul 3 ani (ca anul asta pregatitoarea o va face la scoala obligat, altfel o facea tot acolo).
CRALS spune:
Multumesc pentru mesaj, Mihaela!
din pacate, zona Muncii este destul de departe de locuinta noastra.
Suntem nevoiti sa accesam unitatile din sectorul 1.
Toate bune.
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRALS Multumesc pentru mesaj, Mihaela! din pacate, zona Muncii este destul de departe de locuinta noastra. Suntem nevoiti sa accesam unitatile din sectorul 1. Toate bune. |
Crals, eu din toata povestirea ta inteleg ca in final v-a deranjat ca ati pierdut locul potential la cresa respectiva.
Stiu ca sunt greu de gasit crese insa daca tot ce spui e adevarat (si pare a fi) eu cred ca v-au facut de fapt un serviciu.
Nu cred ca micutii sunt in siguranta acolo...