Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!
Raspunsuri - Pagina 9

silvia_d spune:
Doamne,dumnezeule,ce fac duduile astea pe banii nostri...
Eu nu nteleg,si n-o sa nteleg NEVER EVER-cum de mai au clienti??
S-ar simti d la o posta amatorismul si nepasarea-ca merge si asha!!-acestor doamne de la gradinitza!
Da,sunt revoltata-e vorba de puisorii nostri-si platim bani grei pentru educatie...8-10 milioane poate insemna juma'de salariu,sau kiar mai mult pentru majoritatea parintilor!
D-na directoare de la gradinita,cititi va rog toate postarile,nu numai alea cu suplimentarile de mancare:)))....

capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvia_d D-na directoare de la gradinita,cititi va rog toate postarile,nu numai alea cu suplimentarile de mancare:))).... |
D-na directoare oricum n-a suplimentat nimic!
Copiii vin nemancati de la gradinita pentru ca mancarea nu le place sau pentru ca personalul nu-si da silinta sa faca din servitul mesei o activitate placuta.
Fraza cu suplimentarea portiilor este scrisa asa, in graba tastaturii, ca sa mai fraiereasca poate un posibil client. In graba lor nu si-au dat seama ca se fac si mai mult de ras. Adica o gradinita particulara nu face destula mancare pentru a suplimenta oricand, la cerere, niste portii care si asa sunt de cateva ori mai mici decat o portie de adult??? Haida-de, pana si in gradinitele de stat, oropsite de buget, cine mai vrea un polonic in plus il primeste fara probleme!

crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
D-na directoare oricum n-a suplimentat nimic! Copiii vin nemancati de la gradinita pentru ca mancarea nu le place sau pentru ca personalul nu-si da silinta sa faca din servitul mesei o activitate placuta. Fraza cu suplimentarea portiilor este scrisa asa, in graba tastaturii, ca sa mai fraiereasca poate un posibil client. In graba lor nu si-au dat seama ca se fac si mai mult de ras. Adica o gradinita particulara nu face destula mancare pentru a suplimenta oricand, la cerere, niste portii care si asa sunt de cateva ori mai mici decat o portie de adult??? Haida-de, pana si in gradinitele de stat, oropsite de buget, cine mai vrea un polonic in plus il primeste fara probleme! |
Ai copilul acolo?
Eu ma mir ca inca mai exista gradinita, ca din ce am vazut si pe alt forum, sunt mamici care intr-un final isi dau seama ca ce am scris noi reprezinta adevarul.
Nu stiu care mai e situatia acum, insa nu cred ca se schimbe mare lucru, poate doar in aparenta ( e ca si cum inlaturi efectele, dar cauza ramane bine merci).
Apropos de mancare, am treaba la o gradinita tot privata, si ma socheaza ce portii mici de mancare au, cu toate ca mancarea este buna.
Se pare ca e problema generala, desi la gradinita lui fii-miu chiar nu ma izbesc de problema asta, ca altfel nu il mai duceam acolo..
Crinuta si

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

DanielSa spune:
Buna ziua,
Sunt in cautare de cresa pentru cei 2 gemeni ai nostri ( 10 luni) si cautam una in zona 1 Mai, Domeni, Gara de Nord, Grivita.
Am dat peste aceasta cresa http://www.littleschool.ro/?page_id=346
Este aceasta cresa Little School aceeasi cu Little Einstein?
Mie asa mi se pare . Ce parere aveti?
Daca sunt tot ei de ce si-au schimbat numele ?
Multumesc

CRALS spune:
Sters de Admin pentru ca acest user duce o campanie de defaimare a unei anumite institutii si nu a dorit sa-si asume raspunderea pentru ce a scris.

LindaZ spune:
Offf, CRALS, citind postarea ta nu pot sa nu iti dau o speranta spunandu-ti ca noi am fost foarte multumiti de o gradinita in zona Piata Muncii care desi de obicei nu are locuri, s-ar putea sa aiba anul acesta mai multe la grupele de cresa pentru ca pleaca 3 grupe pregatitoare, e vorba de gradinita Bambi step by step si daca vrei detalii, trimite-mi un mail si iti trimit un link unde am scris despre multe aspecte. Eu am avut fetita 4 ani acolo si baitelul 3 ani (ca anul asta pregatitoarea o va face la scoala obligat, altfel o facea tot acolo).

CRALS spune:
Multumesc pentru mesaj, Mihaela!
din pacate, zona Muncii este destul de departe de locuinta noastra.
Suntem nevoiti sa accesam unitatile din sectorul 1.
Toate bune.

ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRALS Multumesc pentru mesaj, Mihaela! din pacate, zona Muncii este destul de departe de locuinta noastra. Suntem nevoiti sa accesam unitatile din sectorul 1. Toate bune. |
Crals, eu din toata povestirea ta inteleg ca in final v-a deranjat ca ati pierdut locul potential la cresa respectiva.
Stiu ca sunt greu de gasit crese insa daca tot ce spui e adevarat (si pare a fi) eu cred ca v-au facut de fapt un serviciu.
Nu cred ca micutii sunt in siguranta acolo...