Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!
Raspunsuri - Pagina 7
ramiris spune:
Lasa Kristinutza, banii aia sa le fie lor tot castigul pe 2008 :).
Mai sunt mamici si tatici pe aici care lucreaza la garda financiara, poate se autosesizeaza organu' ca prea e tara asta la cheremul oricui decide sa-si bata joc.
Da' stiu ca au si tupeu ... ele sa ameninte cu judecata hahaha...
Eu una nu m-as lasa, le-as face reclamatii peste tot pe unde se poate: OPC, garda, inspectorat scolar, sanepid... whatever... ca te trec apele cand vin aia si daca esti in regula 100%.
A... si la pompieri si protectia muncii
Fomalhauti spune:
Cristina, nu le lasa!!!! Pur si simplu nu e normal sa procedeze asa. Pe asta se si bazeaza, pe faptul ca le suni, le suni si pana la urma ti se face scarba si...speri sa le pedepseasca altcineva.
Nu le mai suna pe ele. Suna la Protectia Consumatorului. Daca totusi nu e o problema care ii priveste macar te indruma...Nu se poate sa nu ii pese nimanui. Incearca sa faci o plangere scrisa undeva, poate la Ministerul Invatamantului. Stii, la orice cerere scrisa si inregistrata trebuie dat un raspuns in 30 de zile. Poate primesc macar o inspectie...
Azi dimineata "m-am invartit" pe la subiectul "Orban"; pai, e mielusel pe langa scarbele tale. Adica a facut o porcarie si probabil i-a dat victimei niste bani ca sa taca. Astea dupa ce fac o suita de porcarii te mai si ameninta...M-au enervat deja si pe mine, care nu le-am vazut in viata mea.
kristinutza spune:
m-a anuntat cineva care a observat din intamplare ca, mai nou, gradinita "little einstein" se numeste "baby einstein school".
aceeasi marie cu alta palarie .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
danonica spune:
kristinutza,
vreau sa te anunt ca ai avut perfecta dreptate cu ce se intampla la Little Einstein.
Multumesc din suflet ca ai scris pe forum si ca ne-ai avertizat.
Am patit-o pe piele mea astazi.
crinuta spune:
Pai tu dupa ce ai citit ce s-a scris aici ( si vezi ca mai scria pe net o fosta profa de engleza care a lucrat la ele, acolo sa vezi faze), ti-ai mai dat copilul la gradinita aia?
Povesteste ce s-a intamplat.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
danonica spune:
crinuta, eu am citit din pacate prea tarziu, pe 23 noiembrie. Eu l-am dat la gradi din 15 septembrie, ca daca citeam inainte nu o mai pateam.
Aceasta gradinita pune foarte mult accentul pe predarea si invatarea limbii engleze intensiv. Lucru deloc rau, dar sa fie in limitele normalului.
Sambata, mergand sotul la prima sedinta cu parintii, observa cu stupoare ca acei copii care nu sunt inscrisi la programul intensiv sunt priviti si tratati ca niste paria ai gradinitei. Nu sunt la intensiv nici macar nu se vorbeste despre ei. Nu ne intereseaza si nu vorbim aici despre coipii de la easy programme, zic patroanele. Dar prezenta la sedinta a fost obligatorie pentru toti parintii, ba chiar au fost foarte uimita cand l-au vazut pe sotul meu singur la sedinta, fara mine.
A stat si a ascultat cum disciplina, gen Hitler, este impusa in acest loc si nu ii vine a crede urechilor. Printii stau cuminti in banca lor si cand intreaba despre un copil sau altul, li se taie scurt: O sa vorbim si despre asta. Daocamdata vorbim despre cursuri de engleza si programe optionale.
Horia nu este la intensiv engleza, este la program 9-12 , normal, dar ni s-a reprosat ca suntem niste parinti cu ochelari de cal, care nu ne gandim la binele copilului nostru si nu il lasam la acest optional de engleza intensiv.
Nici nu stiu ce sa scriu mai intai. Sunt pur si simplu uimita.
Apoi, in urma cu 2 saptamani a facut o raceala destul de grava, o bronsita acuta care putea foarte bine sa devina o forma de astm. Cu ajutorul unor medici deosebiti, l-am pus pe picioare, dar i s-a recomandat repaus in perioada de convalescenta. A lipsit deci de la gradi 10 zile. Serbarea de Craciun este pe 21 dec si a pierdut datorita acestui repaus una din repetitiile generale. Nu va spun ca astazi ne-au reprosat si ne-au acuzat (pe mine si sotul meu) in fata tuturor parintilor ca nu am vrut in mod voit sa il lasam la repetitie.
Lucru inacceptabil.Ne-au acuzat de neplata la timp a taxei, desi in repetate randuri mergeam sa platim si dansele, patroanele nu aveau timp pentru asta.
Este strigator la cer.
Nici nu stiu ce sa fac. Acum nici nu se mai pune problema de a ne mai lasa copilul intr-un asemena loc. De luni nu il mai ducem si gata.
Va rog feriti-va de aceasta gradinita si anuntati si pe alte mamici despre aceste 2 managere care pur si simplu intrec si incalca orice limita a bunului simt.
Va spun din suflet!
crinuta spune:
Imi pare tare rau ca ati trecut si voi printr-o experienta neplacuta acolo, si vor mai fi destui in situatia asta.
Pe mine m=au socat preturile de anul asta, cand, uitandu-ma de curiozitate la taxe, am vazut cu cat le-au crescut. E de necrezut.
In rest, iti doresc sa ii gasesti o gradinita buna, cu oameni sufletisti. Crede-ma, asta conteaza enorm.
Daca vrei mai vb pe privat.
o seara buna
Crinuta si Rayan
concerning your soul
traieste sanatos
kristinutza spune:
imi pare rau ca vi s-a intamplat si voua... este tare trist ca se intampla sa iti lasi copilasul cu toata increderea pe mainile unor incompetente.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
crinuta spune:
Danonica, ce ai mai facut cu gradi?
Crinuta si Rayan
concerning your soul
traieste sanatos
danonica spune:
Nu am mai facut nimic.
Cel putin anul asta nu il mai duc. Stii, marele meu noroc este ca are cine sa stea cu Horia - mama mea.
Noi l-am dus la gradi pentru socializare, sa invete sas manance singurel, sa se poarte cu copii, sa invete lucruri noi.
Asta e, din ianuarie voi incepe sa ma interesez la o gradinita de stat, de langa mine, unde nu a fost admis in toamna deoarece avea sub 4 ani si nu au fost admisi decat copii peste 4 ani.
Voi vedea. Dar nu ma opresc aici cu LE. Vreau sa fac o sesizare la OPC sau ANPC.
Trebuie luate masuri impotriva acestei gradinite.
Voi ce credeti?