Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 4
Luna75 spune:
Olim,cum a sarbatorit baiatul tau primul revelion din viata lui?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
am sarbatorit revelionul fara sa stim ca avem bebe, adica el a dormit aproape tot timpul, s-a trezit doar sa pape titi si bibe la 22 si apoi la 2 asa ca nici nu ne-am dat seama ca avem puiut, mai mult decat normal.Iar marius a doua zi la 7 a plecat in germania, asa ca prea putin am petrecut.
tu cum ai petrecut de rev?
ce mai faceti restul fetelor?
mami si Alex
doinabita spune:
Buna gemenutelor!!!LA MULTI ANI!!!!La noi nu sunt noutati...ceva probleme, are Dan o escara care nu reusim sa ii dam de cap...
Doina Bita
aidaciolac spune:
olim felicitari pt bebe cumintel
doina imi pare rau ca nu ne aduci vesti bune. Cand rezolvi problema aia cu escara te rog sa imi spui si mie ca sa dau mai departe ...
voua
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
Olim,foarte cumintel baiatul iar tu o norocoasa fireste
pe 31 dec.faceam o retrospectiva (exercitiu de memorie)a ultimelor 10 revelioane - 9 mi-au intrat perfect dar 1 cel in care s-a nascut fetita mea nu imi intra deloc - sigur am fost acasa caci avea doar 2 luni -cert e ca in primele 4-6 luni eram zombie,fata mea nu dormea mai deloc,era rasfatata/plangacioasa se linistea numai in bratele mele/ale sotului - am avut o perioada foarte grea
Doina,imi pare rau pentru problemele pe care le ai - sper ca naul asta va fi ceva mai usor iar Dan va face ceva progrese
Ma duc sa caut si un horoscop...
Luna75 spune:
Iata si horoscopul de azi
Este o zi obositoare, in care va treziti cu o multime de sarcini sau greutati carora nu stiti cum sa le mai faceti fata. In loc sa va adunati fortele pentru a razbi peste toate aceste responsabilitati aparute din senin, aveti tendinta de a va certa cu lumea, de a refuza sarcinile si de a fugi de responsabilitate. Nu prea aveti chef de munca de aceea pasati altora ce este mai greu. Nu aveti nici energie, dar nici motivatia de a munci
Luna75 spune:
Aurora,bine ai revenit si un an cat mai bun si pentru tine!
aidaciolac spune:
Iar a intrat bine si pe ziua de azi.
Pai cand sa ma apuc si eu de treaba cu chef NU , ma anunta husbantu ca Liza labradorul nostru tocmai a rupt piciorul pisicului Misu (e a lu Emma) ... asa ca fugi la doctor la diagnosticare , apoi la radiolog si apoi la chirurg.
Sper diseara cand il iau acasa sa fie bine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune