si nu poate merge la gradinita? Noi optam pentru o gradinita particulara de anul viitor si nu ne permitem sa tinem si bona... Sunt incantata de varianta gradinitei particulare care ne costa ceva mai mult decat bona, dar ce ma fac cu copilul cand se imbolnaveste, mai ales ca vom fi primul an? Oare cat concediu medical pot avea pe an?
noi suntem pe cont propriu cu copilul dar daca se imbolnaveste ceea ce nu a mai fost cazul prin rotatie eu si sotu, poate ai noroc de vre-o vecina care sa te mai ajute!
sfatul meu (si al pediatrului nostru) este sa va faceti intrarea in colectivitate din primavara.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Am pastrat bona, cu program redus.
La cate raceli, bronsite, amigdalite, si mai nou otita a "tras" Cristi, as fi stat numai in medical. Basca vacantele...
Santem in al 2-lea an de gradi (de stat).
Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni
Mona, ai dreptul la 30 zile de concediu medical pe an pentru ingrijirea copilului bolnav. Si noi suntem singuri si stiu cat e de greu sa jonglezi intre servici si copil sau copii, mai ales bolnavi.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
quote:
Originally posted by slippers76
Mona, ai dreptul la 30 zile de concediu medical pe an pentru ingrijirea copilului bolnav. Si noi suntem singuri si stiu cat e de greu sa jonglezi intre servici si copil sau copii, mai ales bolnavi.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts