pe mine m-a apucat stresul!
am senzatia ca a coborat BB, ca de pe la saptamana 31, vreo 2 saptamani juma numai in plamanul meu drept si in ficat m-a batut cu fundu si picioarele (ca deh, BB al meu e pus cu spinarea lui pe dreapta mea, adica in pozitie proasta de nastere, ca e si in posterior, adica are spinarea lui spre spinarea mea).
dar de vreo cateva zile nu mai simt niciun discomfort si cand se agita BB ii vad funduletul si celelalte galme (picioarele) mult mai jos, la vreo 5-10 cm sub sani/plamani. Ii simt si manutele jos undeva si de vreo saptamana ma mai incearca rar asa cateva dureri chiar pe deasupra budunicii (pe linia aia pe unde se trage cezariana), asta cand isi agita BB capsorul sau mainile cred.
E grav? Ca sunt doar la 34+???
Ce E grav e ca maine dupa-masa merg la birou si nu mai pot s-o dau la intors. Sper sa nu ma apuce nasterea din cauza asta. Dar vreau si la birou ca am de reglat pe acolo treburi.
Micsunea,
34+
Fetelor, am descoperit minune mare cu calcatul!!! Chiar ca nu sunt gospodina deloc, cum imi spunea doamna mama!!! Am descoperit ca se calca mai bine daca stai in picioare si daca tragi de material
Ce spuneti, cer patentul???? In fine, am terminat si eu lenjeria, oricum lasa de dorit. In ianuarie cred ca iau aparatul lui Virgo!
Hai ca merg la baitza!! Cine deschide capitol nou, ca mi-e o leneeee....
Gina, chiar ma miram cine te-a sters de pe listuta. Sper ca nu te-am suparat ca te-am trecut fara sa intreb... 
Mitsule, nu trebuie sa faci sex si sa te speli intravaginal cu 24 de ore inainte. Dar in exterior ai voie sa te speli ![]()
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!