*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*
Raspunsuri - Pagina 15
laura_dimitris spune:
Angi, stai linistita ca Viktor o sa te iubeasca tare, tare mult, chiar daca nu stii sa calci !!! Si, ce este foooarte important... cred ca te va iubi pentru asta si viitoarea nora... pentru ca nu ti-ai obisnuit baiatul cu lucruri calcate
. Si eu ii multumesc soacra-mii pentru asta !!!
Eu, stiu sa calc (sau cel putin asa mi se pare..) insa nu-mi place DELOC !!! Cat despre camasi si pantaloni de stofa... BLEAH !!!! Si al meu poarta chestii care nu necesita calcat... Mai nasol este cu halatele pe care trebuie sa le calc...
Mai le si apretez de multe ori...
. Am noroc cu mama careia ii place efectiv sa calce si ma ajuta atunci cand vine pe aici!!!
Eu, tocmai ce am terminat de calcat o masina de lucrusoare spalate pentru eleni. Si mi se par atat de migaloase ... asa mici cum sunt parca iti trebuie mai multa indemanare... Dar de data asta am facut-o cu multa dragoste! Primele lucrusoare pe care i le-am spalat si calcat!!!!![]()
Miri, imi vine sa plang cand vad ca a venit noaptea si trebuie sa ma bag la culcare ceea ce inseamna ca va urma accesele de tuse...

Cumplit !!! Oare de ce se tuseste mai mult noaptea decat ziua ??
Laura
33+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Miky
s-ar parea ca esti cam singurica iubitoare de calcat, restul sunt amatoare de profitat
Si eu, si eu!![]()
Cica lucrusoarele lui bebe trebuie calcate pe dos, adica pe partea care ia contact cu pielicica lui.
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Dragele mele va dau adresa mea si imi trimiteti hainele pe curier, vi le calc si vi le trimit inapoi tot pe curier!!!!!!!!!! Eu una mi-am tras un super fier de calcat cu de toate si imi si place sa calc pe deasupra. Toate hainutele lui bebe sunt deja calcate si puse in dulapiorul lui, mai am maine de calcat lenjeria ca abia ieri am cumparat-o si azi am spalat-o, si o sa fie o placere sa am grija de ea. In plus eu la servici mergeam numai la camasa si costum asa ca trebuia sa calc si cu vremea am inceput sa savurez acest proces............
Pupici
Miky37+ cu bebe Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
pom de Craciun: http://good-times.webshots.com/album/561822157Ruhlxa
AMR maxim 3 saptamani!!!!
WOW !!!!!Meriti mii de felicitari si flori

Cred ca tu ar trebui sa fii mai degraba fiica mamei mele
Laura
33+
miri_mik spune:
laura_dimitris, simplu, pt ca in pozitia culcat lucreaza altfel gravitatia si se acumuleaza secretiile mai usor. in plus se relaxeaza corpul si reactioneaza mai puternic la orice "deranj".
angi, nici mie nu-mi place sa calc. dar vorba lui miki... cu timpul te obisnuiesti. io calcam lenjerie de pat d eo persoana de doua ori pe zi, zilnic, acucativa ani, ca trebuia dusa la spital (poveste lunga) si trebuia s-o fac repede eficient si bine ca de nu aveam vesnic circ cu fosta soacra. p-orma, sotul meu prefera camasile. si le calca singur daca e cazul, dar nah... am zis macar atat sa fac si eu. desi cand venea menajera - pe care iar mi-am adus aminte c-am concediat-o - nu o lasam sa se atinga de haine. asa ca, duminica, pana bruno doarme si el e la kikido... eu calc cate 10 camasi, ca sa aiba printul d eunde alege. dar mie urasc sa-mi calc:)) io-s genul bluzite si pulovere care nu necesita atentie deosebita:)))
mah, n-avem guvern, ceska, nu e guvern, e o chestie intermediara care tine loc de guvern. primul ministru incearca o alta coalitie, da nah,... e greu frate cu flamanzii si francofonii. nici nu va imaginati ce spinoasa e problema si totuls einvarte mai mult in jurul limbilor...
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mikys-ar parea ca esti cam singurica iubitoare de calcat, restul sunt amatoare de profitat
Si eu, si eu!
Cica lucrusoarele lui bebe trebuie calcate pe dos, adica pe partea care ia contact cu pielicica lui.![]()
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laurici, asa mi-am amintit si eu ca-mi spunea mama cand l-am nascut pe dimitris... Drept pentru care acum am calcat lucrusoarele si pe dos si pe fata....
Mare noroc am avut acum 4 ani...
Laura
33+
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Angi, stai linistita ca Viktor o sa te iubeasca tare, tare mult, chiar daca nu stii sa calci !!! Si, ce este foooarte important... cred ca te va iubi pentru asta si viitoarea nora... pentru ca nu ti-ai obisnuit baiatul cu lucruri calcate. Si eu ii multumesc soacra-mii pentru asta !!!
Laura33+
Ia uite! La asta nu m-am gandit! deci macar o bila alba o sa am si eu ca soacra!!!

Am trecut clopotelul lui Gugu pe listuta, ce imi place cand creste listuta!!! pana acum nu a nascut decat o singura zuza de decembrie, v-ati inghesuit voi, celelalte inainte!!
Imi raspundeti si mie, va rog??? Daca ma doare burtica asa ca atunci cand tb sa vina ciclul, sunt contractii? Mai stau un pic si ma bag in vana cum zicea miri ca sa ma conving!
Pupici,

Angelique
39+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeSquote:
Originally posted by laura_dimitris
Angi, stai linistita ca Viktor o sa te iubeasca tare, tare mult, chiar daca nu stii sa calci !!! Si, ce este foooarte important... cred ca te va iubi pentru asta si viitoarea nora... pentru ca nu ti-ai obisnuit baiatul cu lucruri calcate. Si eu ii multumesc soacra-mii pentru asta !!!
Laura33+
Ia uite! La asta nu m-am gandit! deci macar o bila alba o sa am si eu ca soacra!!!![]()
![]()
Am trecut clopotelul lui Gugu pe listuta, ce imi place cand creste listuta!!! pana acum nu a nascut decat o singura zuza de decembrie, v-ati inghesuit voi, celelalte inainte!!
Imi raspundeti si mie, va rog??? Daca ma doare burtica asa ca atunci cand tb sa vina ciclul, sunt contractii? Mai stau un pic si ma bag in vana cum zicea miri ca sa ma conving!
Pupici,
Angelique39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!
Angi, cam ca la ciclu erau durerile mele cand a inceputul travaliu cu Dimitris. Sau, uneori ca atunci cand esti deranjata rau la stomac...
Se intampla ceva ??????
Laura
33+
miri_mik spune:
da, angi, se pare ca sunt contractii, dar asteapta putin pana te bagi in vana. tre sa ai dureri distincte, nu continue. adica sa simti ritmic: acu te doare si cand te lasa nu mai simti nik, nu radiaza durerea. e punctuala pe contractii.
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Laura Ioana spune:
Care-i treaba cu intratul in vana? Angi poate ne dai dimineata vreo veste
Cine-i zuza ta pereche?
LauraD
si io fac la fel: si pe fatza si pe dos...ufff!
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Ven spune:
Si mie-mi place sa calc. De fapt, e una din putinele treburi casnice care-mi plac
Serios, ma relaxeaza si-mi face bine sa fiu numai eu cu gandurile mele.... Asa ca puteti trimite si la Bistrita niste haine, ca e mai aproape 
Angelique, asa m-a durut pe mine burta cand am mers la spital. Ca la ciclu, dar parca continuu, deci nu cu pauze clare intre ele, cum zice Miri-mik.....Sa ne zici cum e dupa baitza!
Venera
, mama lui Markus
AMR 7 zile
Markus e mare!