Va rog, daca poate cineva sa-mi spuna unde se pot lua dispozitii de incasare a banilor.
Firma la care lucrez trebuie sa depuna asa ceva la Casa de pensii pentru a-mi putea plati asigurarea suplimentara. Contabila mi-a raspuns sec ca nu are asa ceva si nu stie de unde sa ia (e o tipa foarte amabila ) asa ca fiind vorba de banii pe care eu trebuia sa-i iau de la ei, m-am oferit sa ii ajut si sa le dau totul mura in gura.......poate asa rezolv problema.
Deja sunt cu nervii la pamant pentru ca este vorba de rea vointa si ei spera sa ma sara de la plata....... le-am spus ce trebuie sa faca, ce acte trebuie sa depuna, dar nu au aceste dispozitii de incasare.
De unde fac rost de ele?
Am inteles ca de la centrele de unde se iau si facturile ( de ex.RTC)se pot lua si aceste dispozitii de incasare.
Ei pe sfantul nu au ...ce tampenie... Deci te duci la orice magazin unde se comercializeaza hartii sau documente tipizate pentru contabilitate si soliciti DISPOZITII DE PLATA\INCASARE CAS. a format specific sunt in bloc de 50 de file costa probabil vreo 35-40.000 lei/bloc si ajung 50 de luni. Si ca sa pun sare pe rana aceste dispozitii precis le intocmesc in fiecare luna pentru a plati prin banca CAS-ul aferent statelor de salarii. Ce magarie totusi!
Marius (www.desprecopii.com)
Doamne, ce femeie si contabila asta! Mai rar asa acritura!
Mult succes in continuare si nu ceda!
Am inceput "investigatiile" si azi sper sa reusesc.
Va multumesc mult pentru informatii.