O floare galbena la profil - acestia sunteti voi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Sa dea Dumnezeu ,Teodora sa fie bine!Multumim DC pt.tot...
Sarbatori Fericite!
va imbratisam cu drag

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by dyannna

Multa sanatate Teodora si sa te faci bine!

PS: io' n-am floricica...probabil din cauza punctului de la sfarsit...e valabil cred si in cazul Lianei30

http://tt.lilypie.com/ortVp2.png

E si cazul lu' monica_elizabet ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

am pus aici tranzactiile finale si aici transferul spre Mihai Georgescu, tatal Teodorei.
Imi pare rau pentru punctele in plus, si pentru literele in plus de pe lista donatorilor, Mirela te rog daca se poate sa le pui si fetelor floricica la nick.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc aida si witchie
nik-ul meu este monica-elizabet(liniuta este la mijloc si fara h la sfarsit) dar repet...nu-i absolut nici o problema ca n-am floricica, nu asta este important...ci sa fie teodora sanatoasa.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Le doresc din suflet Teodorei si parintilor eu sa aiba niste Sarbatori minunate, pline de bucurie, liniste si caldura!
Multumim pentru floricica.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Multa sanatate Teodorei si Sarbatori linistite parintilor ei.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Teodora pui mic si incercat de viata prea devreme , sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa linga parintii tai care te-au dorit si carora le urez din suflet sa fie uniti si sa aiba in continuare curaj impreuna cu tine . An nou cu bucurii!!
La multi ani DC si multumesc ca existati! Acum stiu ca ajutoarele mele mici ajung unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Sanatate multa Teodora!Sa dea Domnul ca in noul an sa ai parte numai de bine alaturi de parintii tai!

Se pare ca nici eu nu am floricica.Nikul meu este dana n. ,cu d mic si punct dupa n.

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Multumesc pentru floricica!

Sper din tot sufletul ca micuta Teodora sa se faca bine si multumesc tuturor fetelor (si baietilor!) de pe acest forum care au sprijinit familia Lianei , nu doar financiar ci si sufleteste , printr-o rugaciune sau printr-un gand bun! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate voua si familiilor voastre!

Nu o cunosc personal pe Liana Stanciu insa am "crescut" cu vocea ei.Fiind si eu la randul meu binecuvantata cu o minune de fetita am fost profund impresionata de suferinta ei. Sper din toata inima ca vor trece cu bine aceasta perioada dificila si ca fetita lor Teodora se va insanatosi!Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sanatate multa, Teodora!

Nici la mine nu apare floricica, nick-ul e cornelia_laura. Dar nu prea se inteleg semnele astea din cauza efectului de glow.

Mergi la inceput