Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ana, santate Mirunei! asa, e numai mama sa nu fii! a mea azi a tras o tranta zdravana, rasturnand scoica impreuna cu bebe in ea! mi-a stat inima in loc , cu o mana am tinut fata si cu piciorul am oprit rostogolirea scoicii.Sofia ditai cucuiul, bebe doar o mirare....
sinistru a fost!!!
exact inainte de accident:
http://www.postimage.org/image.php?v=aV2PZZ8i
http://www.postimage.org/image.php?v=aV2PZRES
Roxi, daca ma suni, nu dai de mine.Mi se schimba cartela in abonament si abia maine poimaine(lOL) imi vine sim-ul (iar LOL) nou.
vaaai, nici nu stiti cum vreau la intalneala.Dar nu pot promite:((((
Piciule, mortal moshuletul tau! a vazut si sotul mai demult poze cu michael si e de acord sa-l cunostem in carne si oase, a zis ca e super frumos si dulce ,dar mai ales, extrem de expresiv si simpatic!
am vazut bebelusi invartitori, darius logodit si fel de fel de domnisoare care mai de care mai frumoase!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sabinule, ce seamana Sofia ta cu Alina....e singurul membru al familiei pe care il cunosc
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
ramonaiani spune:
Myral nu te alarma. Eliza avea 5.370 kg la 3 luni (masurat de pediatru) si acum la 3 luni jumate are 5.560 (masurat de noi acasa).
Asa sunt fetele nostre, mai funutze ![]()
Eliza (06.09.07)
myral spune:
Mad asa e
dar totusi mi se pare cam putin, pana la 3 luni a luat cam 150 pe sapt. Daca asta e ritmul ei eu stiu de aia ma gandeam la cereale ceva dupa 4 luni nu la completare cu lapte praf ca mi-e ca tot asa creste. Acum astept sa vedem ce zice si pediatra ca nu imi place sa fac nimic de capul meu, dar vroiam sa aud mai multe pareri.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ramona in sfarsit mai e si o bebica mai finuta, ca parca tot citeam numai de grasuni. Si a ta e tot numai alaptata? Si nu te stresezi asa ca mine? Nu pot sa cred, atunci trebuie sa incetez si eu ca tare as vrea sa continui numai cu alaptatul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Pinacolada, multa sanatate piticului. Si la noi e cu raceala, parca nu se mai termina. Te inteleg perfect cum e cu 2, uite de aia sunt eu asa iritata de 2 saptamani de cand o tin pe Alex acasa. Perntru calendare ne-a ajutat Bobo, sotul lui Bernix.
Rodica, nu mai am cuvinte, imi pare asa rau cand se intampla asa ceva.
Sabina, bine ca mi-ai zis. Nu te sunasem pana acum, dar era in plan sa te sun maine cand ies in oras. Cu astia 2 sunt stresata rau.
Apropos, Alex tocmai a declarat ca nu ne mai culcam la noapte. Cica ar fi bine sa ne uitam la filme.
Ce seara ma asteapta!
Andreea11, asa arata si scoica mea, nu e reglabila. O poti vedea in pozele cu Andrei pentru ca e locatia lui preferata. Dar nu e acelasi lucru cu statul in fund, sprijinul este pe spate, nu pe fund.
Tomasa, 100x
pentru Tudor! Merita laudat din plin.
Ana, bine ca nu e scarlatina. Multa sanatate Mirunei si ai grija mare de ea. Probabil iti va fi si mai greu cu ea racita, asa ca tie multa multa putere.
Ma duc, cere fie-mea fructe (ma rog, pasate ca la bebelusi, dar bine si asa) si ma execut multumita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
Vai ce frumos Mos Michael are mami Piciulika!!!!
Si ce frumos raspunde la usa mandra de Rebecca!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
ANDREEA11 spune:
ttp://community.webshots.com/user/andreeagogo?vhost=community
Poze noi cu un gogosar