Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Tomasa
binenteles ca asteptam sa vedem poze cu Tudor cel destept si dezghetat.Danuta
sau mai bine
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
slippers76 spune:
Ne-am intors si noi de la doctor. Se pare ca e o viroza destul de urata. Intre timp am elucidat si misterul virozei: finutzul meu, care a fost la noi acu trei seri, are aceleasi simptome, de ieri. Si se pare ca si maica-sa la fel. Asa ca... dar mai bine decat scarlatina! Brrrr! Oricum, dimineatza o sa ii repet si exsudatul, chiar daca cel de la gradi a iesit negativ. Fetelor, iertati-ma, fac penitentze daca e nevoie, dar maine nu o sa pot veni. Odata ca nu vreau sa va umplu de viroze, si a doua oara ca nu pot sa las printzesa cu febra acasa, chiar daca mi-a scos peri albi zilele astea. E a mea, ce sa fac...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Gata, am muncit cot la cot cu menajera (daca aveati dubii ca sunt fraiera, imaginati-va femeia minunandu-se la calendarul cu Alex si Andrei, si eu prestand la dat cu mopul ca sa punem mai repede covorul la loc). Dar mi-am mai consumat din nervi. Am decorat tot c s-a putut, ar mai fi una alta de pus, sa vedem si maine ca sunt rupta. Mai am de facut ordine la acte ca le-am ametit de tot cu dosarele astea si mai am garajul si gataaa. Menajera insa a plecat si ea sleita, ca azi am pus-o sa stearga si prin cotloanele si dulapurile de care fugise de vreo juma de an incoace (adica de la Paste).
Ana, eu eram asa disperata azi ca voiam sa trimit fata la gradi cu tot cu tuse. Taica-sau cred ca a realizat cat e de grava situatia ca s-a oferit sa o ia la serviciu cu el, desi are niste probleme cam neplacute de rezolvat in ultima vreme. Cred ca e varsta de vina la fetele noastre, inteleg ca e si ea copil si stiu ca am pretentii absurde la ea, dar vreau si eu 5 min de liniste absoluta. Ma simt asa vinovata ca tot tip la ea...oricum fara rezultat, mai mult sa ma descarc. Dar maine si poimaine am niste treburi de rezolvat in oras, de exemplu ma voi relaxa la coada la depus dosar pentru alocatii.
Norocul meu este Andrei, extrem de cuminte si linistit. Se joaca singur mult si daca sta cu noi in incapere ii este suficient sa fie bine dispus. In afara ca ii dau sa manance, in schimb si il pun la somn, nici nu simt ca am inca un copil. Dar cea mare ma oboseste pentru ambii.
Sim, sigur ca vreau Supremacy, doar cred ca ratasem oferta. Sarumana! Cum ai facut pentru plata pe card? Le-ai dat de la inceput contul?
Ali, multumesc bine, genunchiul a ramas doar cu julitura, dar se duce si aceea. Ma temeam sa nu fie mai rau, bine ca am cazut pe dreptul si nu pe stangul, ca la acela am o problema cu articulatia. Ma rog...mi-am facut antrenamentul pentru lectiile de schi pe care vreau sa le iau anul asta impreuna cu Alex.
Myral, pai ati primit ceva cadouri si inteleg ca mai vin ele. Bravo voua. Legat de problema voastra, da, a luat cam putin bebelina, e de inteles ingrijorarea ta.
Bebeka, pai eu zic sa folosesti "cuierul"![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
myral spune:
Mad la 3 luni aveam 5200 iar la 3,5 luni 5350
cred ca suntem cea mai slabuta de pe aici la varsta asta. Acum mi-e si frica s-o mai cantaresc, bine ca nu a scazut. Si asta e ultima data cand ma laud cu kilele ei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Ana, abia acum am ajuns la mesajul despre Miruna, ca eu citesc si postez in acelasi timp. Of doamne, sper sa nu fie ceva grav, si in nici un caz streptococul ala ca e cosmar. Multa sanatate, sper sa fie o simpla raceala.
Betty, pai in fundulet posibil sa in gasesti curand, de-a busilea ...probabil pe la 6 luni. Acum depinde, poate e precoce si incepe mai devreme. Oricum nu conteaza varsta, sunt niste repere, important e sa nu se depaseasca niste repere maxime, in rest variatiuni de la un bebe la altul. Dupa sarbatori caut si eu bona, ca nu mai e timp prea mult si vreau sa o si testez pana ma intorc la serviciu. Unde incepem cautarea?
Esti taaaare! Cum ai reusit sa il surprinzi in miscare?
Piciulika, pai cam asa e si la Andrei, cand apare si cand dispare. La mine nu merge deloc sa intru pe site la voi, bag parola si nu o accepta. 
Afibebe, poate scapa usor dupa vaccin. Eu sunt speriata rau de vaccinul de 4 luni. La Alex umbla un zvon ca la 4 luni fac bebelusii cea mai rea reactie si fir-ar sa fie ca asa a fost, facuse 39.6 si atarna ca o carpa. Doamne ce sperietura! Sper sa nu patim la fel acum.
Of, nu reusesc sa ajung pana la final cu cititul, ca plange Andrei de foame. Si sunt ingrijorata sa vad ce e cu Mirunica a Anei. Dar revin in 10 min..
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Alehiam, scuze, i-am incurcat. Vazusem pozele cu Tudor al lui Urmy.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alehiam spune:
quote:
Originally posted by myral
Mad la 3 luni aveam 5200 iar la 3,5 luni 5350cred ca suntem cea mai slabuta de pe aici la varsta asta. Acum mi-e si frica s-o mai cantaresc, bine ca nu a scazut. Si asta e ultima data cand ma laud cu kilele ei.
eu zic ca e bine... am vazut ca a fost micuta la nastere(2,7 kg)... din ce am inteles bebelusi trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere intre 4-6 luni si sa si-o tripleze la un an... aasa ca nu dispera, cred ca asta e constitutia ei si ritmul ei... mai ales ca am inteles ca nici tu nu esti prea grasa
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
myral spune:
Ana bine ca nu e scarlatina ca viroza trece ea.
alehiam spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Alehiam, scuze, i-am incurcat. Vazusem pozele cu Tudor al lui Urmy.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
eram precisa.... ca de tudor e vorbaMad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)