Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
mandarinutza spune:
Andreea11, in scaunul de masina de tip scoica, il poti pune pe bebe de cand il scoti din maternitate, este pt 0-6 luni in principal. Stiu ca e recomandat sa nu il tii mai mult de 4 ore continuu, dar in rest e ok. Stiu ca in unele tari nici nu te lasa sa pleci cu bebe din maternitate daca nu ai acest scaun special pentru el.
dar de mamica noastra Adimercedes mai stiti ceva? ca nu a mai scrios de ceva vreme.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alehiam spune:
mandarinutza ori e robertul meu, ori e tudor de urmy
![]()
![]()
Andreea ti-a zis mandarinutza bine -scoica e pentru 0-6 luni
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
gabitz78 spune:
seara buna.
va doresc distractie mare maine.
intrebare: voi ce vaccin ati facut? cel gratuit sau cumparat?
pupici dulci 
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ANDREEA11 spune:
Ma gandeam ca nu e prea indicat pt ca este scobit. Dar dc ziceti ca e ok at il voi folosi si eu!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Buna fetelor, multumesc tuturor pentru urari...
Mare tam-tam la Baia Mare, poate ati vazut si la STIRILE PRO TV
http://www.protv.ro/stiri/social/parintii-unei-fetite-care-s-a-nascut-cu-malformatii-acuza-medicii.html?msg=success#AddComment
(scuze, n-am reusit sa fac in forma prescurtata, nu stiu de ce...)
o mama a nascut o fetita cu malformatii, nu are palmuta decat jumatate, iar labuta piciorului la fel... acuma medicul care a monitorizat-o in timpul sarcinii, e cel mai bun din Baia Mare (e chiar ginecologul meu), acesta n-a observat aceste malformatii, el zice ca din cauza obezitatii femeii, si a llichidului amniotic in cantitate foarte redusa... soc mare la nastere(cezariana) cand au vazut fetita.... mi se pare normal, cred ca as fi urlat de durere... dar acuma tatal il da in judecata pe dr pt ca nu i-a informat, ca daca aflau de aceasta malformatie, "nu o lasau sa sufere o viata intreaga"(Vlad Galateanu-tatal fetitei), deci ar fi intrerupt sarcina, desi aceasta nu e posibil, dupa 4 luni. Ei aveau un bunic in familie cu exact aceleasi probleme, dar n-au spus dr-ului nici cand au completat formularul pentru triplu test.
Nu stiu ce sa zic...am vazut ingerasul acela de fetita si-mi pare asa de rau pt ea, dar cand il aud pe tatal ei cum afirma ca ar fi intrerupt sarcina, imi vine sa merg sa-i dau cu ceva in cap... probabil nu sunt pusa in situatia lui. Mi-a placut ce a zis Annisia, faza cu degetelul, ca merita sa lupti si pentru un degetel... si el isi vede fetita asa frumoasa, sanatoasa mintal, si in rest(Rita cred ca ar da oricat sa fie Maya in starea ei) si il da in judecata pe dr ca nu l-a informat la timp s-o omoare...
Sunt foarte afectata de caz si nu-mi vine sa cred ca unii parinti pot sa gandeasca asa.
Rodicade
Darius Filip 19 sept 2007
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor voi de la cat ati pus bebeii in scaune tip scoica? Eu am o teama in a-l tine asa ridicat! Va rog sa mi ziceti si mie!
bebelusha mea avea vateva ore de viata cand am pus-o in scoica prima data,cam facea figuri dar s-a obisnuit repede.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
ANDREEA11 spune:
Poate am eu alt tip de scaun scoica! Al meu are spatarul fix ridicat cam la 45 de grade si partea de la picioare e si ea putin ridicata! Nu stiu insa am impresia ca nu prea sta comod in el! spatarul vostru de la scoica se poate regla? cred ca v-am innebunit de tot cu porcaria asta!
myral spune:
Eu am citit la diversificare si m-am 

de tot. Mai bine nu citeam, doamne ce mai scrie acolo. Abia astept sa vorbesc si cu pediatra sa vad ce zice. voi cu grasanii vostri nu aveti nici o treaba, nu mai e nici un bebe care nu prea mai creste in greutate, bine ca a mea nu a crescut prea bine nici in primele 3 luni.Andreea11 asa e scoica, a mea nu prea sta in scoica nici in masina ca nu ii place, cand mai era si soare parca numai in ochi ii batea, ma chinuiam sa ii tin umbra.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
tomasa spune:
Fetelor, eu nici apa nu am timp sa beau zilele astea, scuze ca n-am mai participat la discutii si nici sa citesc nu am mai apucat. Am tot fost pe la petreceri de Craciun cu Tudor, ba la sotz, ba la cumparaturi, maine merg la mine la servici, in rest alaptat cat cuprinde. Am fost atat de mandra de Tudor zilele astea, i-a spus Mosului poezia clar si raspicat, am un baiat destept si inedependent nevoie mare... E foarte dezghetzat, toata lumea s-a mirat de el, chiar si eu pt. ca ma temeam ca se va speria un pic sau macar va fi emotionat. Oh, stiu ca lauda de sine nu miroase bine, dar fiind vorba de copilul meu sper sa ma iertati. 
V-am povestit pt. ca stiu ca o sa va bucurati pt. mine si voi pune si poze cu el si Mosul, poze pe care sper sa le acceptati desi nu apare si papanasha Maria in ele.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)