Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Apropos de cazul din Baia Mare,nu cred ca ar trebui judecati parintii pt ca ei sun in stare de soc.Se asteptau sa fie totul bine si...Si din cate stiu eu si Ioana Ginghina,marea vedeta de telenovele,a facut avort la 5 luni pt ca a descoperit la 4D o malformatie la manutele fatului.Si chiar la indicatia medicului a facut chiuretajul si nu i-a mai judecat nimeni.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, santate Mirunei! asa, e numai mama sa nu fii! a mea azi a tras o tranta zdravana, rasturnand scoica impreuna cu bebe in ea! mi-a stat inima in loc , cu o mana am tinut fata si cu piciorul am oprit rostogolirea scoicii.Sofia ditai cucuiul, bebe doar o mirare....
sinistru a fost!!!

exact inainte de accident:

http://www.postimage.org/image.php?v=aV2PZZ8i
http://www.postimage.org/image.php?v=aV2PZRES

Roxi, daca ma suni, nu dai de mine.Mi se schimba cartela in abonament si abia maine poimaine(lOL) imi vine sim-ul (iar LOL) nou.

vaaai, nici nu stiti cum vreau la intalneala.Dar nu pot promite:((((

Piciule, mortal moshuletul tau! a vazut si sotul mai demult poze cu michael si e de acord sa-l cunostem in carne si oase, a zis ca e super frumos si dulce ,dar mai ales, extrem de expresiv si simpatic!

am vazut bebelusi invartitori, darius logodit si fel de fel de domnisoare care mai de care mai frumoase!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Vreau si eu calendar cu fata mea........
ALINA CLAU apelez si la tine, dau o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

quote:
Originally posted by florentinalo

Vreau si eu calendar cu fata mea........
ALINA CLAU apelez si la tine, dau o.

Poze

Flori, mamica fericita de Stefania Daria (04.09.2007)

Pai vorbeste cu sotul lui Bernix dar nu stiu daca mai poate sa-ti faca anul asta.Da-i un Pm lui Bernix si cere-i detalii despre calendare.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

salutare!

Ramona condoleante pentru bunicii tai, Dumnezeu sa-i odihneasca.

Intalneala...papanasi...as veni si eu dar sunt atat de racita ca nu vreau sa ma injurati dupa ce veti fi luat viroza de la mine, mi-ajunge mie.

Despre fetitza cu jumatate de palma la o manutza...eu cunosc o astfel de fata, are cca 6 ani si este un copil extraordinar de destept, sensibil, frumos si este o mandrie pentru parintii ei. Nici la mama nu s-a vazut ecografic nimic, desi au fost facute mai multe ecografii.

Sabina vii la munte de Craciun?

Despre bone: eu la Vic am avut trei bone, una mai tzacanita decat alta, le-am schimbat din varii motive si tot la gradi e cel mai bine!! Si eu o sa-mi caut din ianuarie, sper sa si gasesc o persoana cu toate mintile-n cap.

Pofta mare la papanasi maine!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Darius Filip de mami Rodica!!!

Bine ai venit Gabitz78!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe 26 decembrie plec la munte, da:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Piciulika pt Michael frumuselul.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor voi de la cat ati pus bebeii in scaune tip scoica? Eu am o teama in a-l tine asa ridicat! Va rog sa mi ziceti si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am admirat beblusi frumosi: Robert de Urmy, Michael de Piciulika, Rebeca de bebeka, Mario de Betty si Gheo de Sabina.

As veni si eu maine la intalnire, dar nu stiu sigur.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput