Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
betty78 spune:
Piciulika vai ce scump e bebe Michael....sunt super beton pozele...e frumos foc
Bebeka ce domnisoara frumusica ai...e super expresiva...f tare ideea cu deschisul usii
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Annisio.....vreau si eu poze cu tine in roz....ca acu imi merge computeru' si pot sa vad pozele![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
alina.clau spune:
Simca sa-ti vina alocatia si indemnizatia pe card ce trebuie sa faci?Trebuie card la o banca anume?
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alehiam spune:

Fetelor as veni si eu maine, insa daca o sa vrea si dl Robert. Noi o sa trebuiasca sa venim cu metroul si pentru atata drum trebuie sa fim in toane bune. Deci pe la 12.30 e intalnirea?
quote:
Originally posted by luy
Am mai vazut si poza de printzesa Eliza care se lafaie pe mijlocul patului, hihihi, si un Robert frumos-frumos cu jucarie noua.
Numai copii frumosi, fetelor !
multumim Luy de aprecieri

... Si nu se mai poate face nici un set pe contul comun Ramona condoleante... uneori soarta e prea cruda.
Piciulika imi place de ajutorul mosului.
Bebeka o scumpa Rebeca si misto pozele cu ea in usa.
Sanatate puiutilor bolnaviori si o noapte fara peripetii celor vaccinati
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
betty78 spune:
Operatiunea intoarcerea pe burta http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2122775906/ ![]()
apropo de asta, azi am am avansat si deja scoatem manutza de sub noi...pana acum se intorcea, dar saracu ramanea cu manutza sub el si nu stia sa o scoata si intr-un tarziu se punea pe plans
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Pinacolada spune:
salutare!scuze pt absenta indelungata dar, s-a stricat laptopul dragutul....., iar in alta ordine de idei am ramas fara bona o perioada pt ca a facut apa la genunchi si a tb sa-si faca punctie si s-ar putea si operatie daca recidiveaza
!!!
Deci, sunt singurica cu cei 2 iezi
, ca sa nu va mai povestesc ca al meu iar a racit! L-am indopat de medicamente..asteptam efectul:) sper sa nu raspandeasca...
incerc sa citesc din urma si revin!
pup
magdaz spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Magdaz, pai trebuia sa fie poezia ta vere... Trisezi???? Nu-i momos...
Oricum, mai asteptam candidati!!! Bine, hai, chiar si ale altora. Numai sa fie despre fructul dragostei...
Micul Yannis creste mare
Annisia.dar e a mea poezia...
Am scris-o aseara, intre 2 spalari de geamuri, pe masa din bucatarie, mincind salata de varza...Pe un caiet cu retete, ca ma uitam prin ele, si mi-am adus aminte de gluma ta cu concursul.Mi-a venit primul vers in minte...si-am zis ca versul asta merita o poezie dupa el.
luy spune:
quote:
Originally posted by betty78
Operatiunea intoarcerea pe burta http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2122775906/
apropo de asta, azi am am avansat si deja scoatem manutza de sub noi...pana acum se intorcea, dar saracu ramanea cu manutza sub el si nu stia sa o scoata si intr-un tarziu se punea pe plans
Nu-i corect, nu-i corect, ca pe Mario il ajuta delfinul !!!
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
si asa stateam pe burtica acum 3 saptamani..http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2121999373/in/photostream/ data e gresit setata...am incurcat nov cu dec....![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario