LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aveti chef de baute?!?!!!...Ia luati d-aci c-a mai ramas destul:

Vin, bere cu si fara alcool, cognac, ce va doreste sufletelul'

...si ca sa nu fie pe burta goala...

Hai, noroc, ca doar e ziua lu' fiu-mio!!!!

Luchita, tu nu dai nimic???...LA MULTI ANI cu mult drag si pentru tine, desi ne-am mai urat noi azi!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai mai Laura, nu te speria, am eu un stol... ca si Cristi ieri mi-a dormit cu hopuri si s-a trezit plangand de cateva ori si in paranoia mea m-am gandit daca n-o fi avand cumva infectie urinara si il trezeste durerea cand face pipi in somn.
Cu bataia si palma... nu ma las , dar mai reiau maine tema, ca azi ne da dianocica de baut si de mancat si am treaba

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Laura..intuitia mea s-a intuit..a facut febra...putina...sau i-am dat in gura rapid... dezbracat,lasat prunc in haine lejere si dat ibuprofen..... L-am nebulizat si l-am culcat la 10...acu va mai spun ceva, dar nu radeti...i-am taiat o ceapa-n doua si i-am pus-o sub patut...cica-i remediu babesc impotriva tusei. maine va spun efectul.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

beeeeei, nu stiti de ce bem? lauraaaa ma faci sa scot biciul ...maine e ziua mea ta-na-na-na-naaam. si o serbez cu d si cu voi . mama nu vine, alex are predare, prietenii mi-au disparut cand n am mai semnat condica...voi sunteti surorile mele asa ca...bem..ne trotilam..macar virtual..facem un dans pe masa of...nu e dandusa...ca punea si niste muzica pe masura...las' ca va pun eu. uite, sa incepem cu ceva soft, niste www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w" target="_blank">gotan project pt cine r=gusta. pt cine nu..ma duc sa bag o pipa si ma mai gandesc ce sa va servesc...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

O-ho, asiza, sa-ti traiasca printesul! Bem, mancam, ne veselim... vai ce o sa dau si eu iama in frigider!!!

Dbunny, eu n-am auzit pana acum de ceai de zahar ars... dar la o crema de zahar ars n-as spune nu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aelitoooooo, m-ai fericit...ce ma bucur ca esti printre noi!!! ...Sofia e o dulce!!!!!! ...
Saryta, ce faina casuta v-ati tras!!!! ...
Donia, felicitari pentru primii pasi ai lui Cristinel...in cateva zile sa vezi ce curaj prinde...

Simooo, si David umbla? Bravo
oooo, si motanu' carevasazica a luat-o la laba!!! ...Felicitari!
Donia, da elefantelul ala care facea balonase de sapun a fost deliciul serii!!! Au ramas masca si apoi s-au distrat super...
Danutz, sanatate multa micutului Rares!!!!
Desiree, drum bun!
Chinico cred ca e deja pe drum...sunt tare curioasa cum s-o fi descurcat cu Bea in masina pentur atatea ore ca asta ne asteapta si pe noi in curand...

Va pup...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Vad ca se lasa cu visinate si alte cele ... eu v-am pupat, iedutele au adormit si poate da si sotul o visinata ceva ... ca n-am mai "baut" de mult ...
Va urez o seara frumoasa!

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pfua...ce bine am zis...exact asa imi sunteti toate. ca niste surori. chiar daca i-as mai da unei una dupa ceafa (palmuta, nu bataita ), tot va iubesc pe toate si mi-ati fost alaturi atunci cand altii ..s-au evaporat...v-am zis ca va iubesc? da, da pe toate, nu mai strambati din nas/ridicati din spranceana

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
niste www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w" target="_blank">gotan project

Superb! Extraordinar videoclipul, ce bine se asorteaza cu muzica!

Ma duc sa-mi iau si eu copiii la un tango...
Spania, ce insemana "caliente"? De ce nu m-am nascut eu spanioloaica?

Mergi la inceput

Hai c-am mai bagat vreo doo piese de Gotan project... asa am o senzatie ca in timp ce eu... imbatranesc, altii se distreaza... eu de ce n-am stiut de oamenii astia?

dianocica, pe maine sa mai cumperi neste vin, eu vin cu ciupercute cu usturoi amestecate cu maioneza si iaurt, neste salata de creveti si dansam pana cadem sub masa. de oboseala!

Mergi la inceput