LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

flore, am inceput povestea plangand si am terminat-o razand Ce-i cu ea? Naste? Pai nu te doare? Ba da. Si nu zici nimic? Pai ce sa zic? Mooor de ras, antologica faza!
Sa va bucurati de printesa voastra!

dianocica, sa stii ca si eu m-am gandit la o rinita alergica. Eu patesc exact asa iarna de iarna... dar nu m-am dus la doctor, ca eu stiu sa-mi suflu nasul

saryta, pai pune si tu un anunt ca faci calendare
Nu pui poze si cu calendarele? Eu imi fiecare an ma tot gandesc sa fac, dar inca nu m-am apucat. Ai pus poze de sezon la fiecare anotimp?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Am o intrebare: ce marca de baby phone folositi? sunteti multumite? ca trebuie sa iau unul si nu stiu de care.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

chicco, nu ultimul model, penultimul cel in 2 culori, portocaliu si gri. sunt super super multumita de el, dar bani multi, vreo 3mil. am avut si cel de la primii pasi, e de toata jena, am schimbat (trmis la buc, stat 3 zile fara) vreo 4 intrerupatoare, oamenii fair play mi-au trimis 6 inapoi, s-au ars toate 6 intr-o duminica....dus la metro, cump chicoo si gata problemele

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

bebinuta , cred ca cu un videotelefon impusti doi iepuri
daca vrei detalii da-mi pm
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Donia - am pus modelul in 3maminovdec06@gmail ...daca va place folositi-l. Eu am avut hirtie fotografica si le-am prins in arc si in fata am pus folie transparenta ... eu sunt super multumita caci sunt facute de mine. Hai ca pun si o poza sa vezi cum mi-au iesit.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Uite aici modelul ... am vrut sa-l fac in corel, dar mi-am prins urechile .

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am facut asta seara bradul. www.youtube.com/watch?v=AdsDQawe0Tc" target="_blank">PRIVITI ce a iesit...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by flore26

Am facut asta seara bradul. www.youtube.com/watch?v=AdsDQawe0Tc" target="_blank">PRIVITI ce a iesit...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

doamne cat de scumpi sunteti...auzi, filmulete scurt sa le pui pe net v-am zis ca m-am indragostit de voi? de toti 3

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

Uite aici modelul ... am vrut sa-l fac in corel, dar mi-am prins urechile .

SARBATORI FERICITE!

f fain ti-a iesit iar voi...suntewti niste frumosi toti 5 in ultima poza cu cutia, antonia iti seamana bine de tot.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Multumim Diana ... peste cativa ani te vad si pe tine cu inca unul sau doi pui mici pe langa D mic ... ca doar vad ca iti plac astia mici.

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

sa va spun ce mi-a zis alex azi. iar era sa mor de inima. si de drag (a venit pt jumatate de h :((( ) azi chiar m am gandit mult la fetele singure, la cat de greu e, si ii povesteam si lui...chiar si jumatate de ora e enorm, chit ca nu faci nimic in ea, doar sa sti ca nu esti singura. si ii ziceam ca e atat de greu, dar atat de frumos..dar asa greu...si el imi zice...da, mai ales cand nu le faci cu jumatati de masura. mai , am crezut ca mor. cred ca e unul din cele mai frumoase lucruri pe care mi le-a zis cineva vreodata. si nu ma asteptam..noi avem destul de des discutii despre cum sa facem cu d, si mai mereu ne ciondanim ca eu sunt prea..indulgenta. da, dupa ce discutam (adica vb eu mult ) lucrurile se schimba, dar nu credeam ca el chiar asta gandeste. deci..iar sunt

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput