LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

..incredibil !!...cum se face ca astia sunt neam cu Nicu ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Asta ma intreb si eu de fiecare data cand ii vad...pacat de copil...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LUCA si DENIS !!!!!!sa fiti sanatosi si fericiti o viata intreaga.felicitari mamicilor scumpe!!!!!
si noi tot cu tusea ne laudam,dar slava domnului am avut o noapte linistita.cred k a ajutat-o si ketof-ul,o lta inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

FLORE,chiar ma gandeam ce putea sa-ti strice asa tare petrecerea.acum am inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia mucii nostri apar numai cand iesim din casa, adica afara la frig sau in mall/carfur la aer conditionat. daca nu iesim afara intr o zi, pana dimineata urmatoare nu mai are nimic. dar cum am iesit afara, in 15 min (10-20 de la o zi la alta) incepe sa planga ca nu mai poate respira de muci. acasa cum intram bagam aspratorul si gata. dinnou peste 1-2h si..ne am scos. deci nu e nici o raceala. azi nu am mai iesit afara, sa vedem cum o fi maine ca trebuie sa iesim un pic...de cand m am prins care e treaba nu i am mai dat nimic, doar reducem iesirile. astept pareri

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

S/A NASCUT O PRINTESUCA:

Povestea noastra a inceput in iarna anului 2005, mai precis, CU O SAMBATA INAINTE DE CRACIUNUL 2005...eram insarcinata in 5 saptamani, eram fffff fericiti, la tara, la taiatul porcului, cand am inceput sa sangerez...am plecat de urgenta la TM, vazut doctorul de garda, mi/a dat utrogestan, no/spa si atat...din pacate luni am eliminat sarcina A fost cel mai cumplit moment...au urmat 3 saptamani de depresie, plans aproape non/stop...sarbatorile au fost groaznice...nu intelegeam DE CE ? DE CE MIE? Nu am avut niciodata probleme...m/am lasat de fumat cu 1 an inainte...de anticonceptionale le fel...am facut toate analizele...nu reuseam sa inteleg...A fost foarte dureros, mai ales sa noi am anuntat pe toata lumea ca sunt insarcinata si au inceput sa sune sa vada cum ma simt, cum e burtica...care burtica??? Lunile ianuarie si februarie am luat anticonceptionale si pe 15 martie am fost la control: eram la ovulatie, asa ca doctorul ne/a sfatuit sa muncim 2 zile " nu de multe ori, o data si bine, ca nu vrem performanta, vrem un copil", ne/a sfatuit el...De muncit n/am muncit, ne/am iubit mult, mult de tot...si dupa 2 saptamani am revenit la d/l doctor care imi zice "Ce ati facut doamna? Ati ramas insarcinata!!!" Am inceput sa plang...Nicu era in anticamera, a auzit si a iesit afara...era asa de emotionat...atunci am stabilit sa nu mai spunem la nimeni, pana nu trec cele 3 luni...
Eram in al noualea cer...toata ziua ma suna si ma intreba " ce fac printesele lu' tata?" ( cica stia ca e fetita, pentru ca isi dorea f mult, el era om bun, si Dumnezeu ajuta oamenii buni...) Sarcina a decurs fara probleme...toata seara isi punea capul pe burta si vorbea cu printesa lui, si imi zicea sa tac sa o auda...era un scump...
Am mers la lucru pana in 1 noiembrie, apoi am ramas acasa...toata ziua pe net, va citeam sa aflu si eu una alta despre bagajul de spital, epidurala, nastere...
DPN/ul a fost 25 decembrie...vineri, 15 dec, am avut programare la doctor, in care, dupa insistentele mele s/a hotarat sa ne vedem luni la ora 8 la spital...sa nasc...am ajuns acasa la ora 22, Nicu a plecat la lucru...eu pe net, sa anunt lumea ca luni nasc...
Pe la ora 1, in timp ce , la insistentele si sfaturile unei proaspete mamici, imi desfundam sfarcurile, ma ia o durere de spate groaznica...inchid calculatorul si ma culc...dormi daca poti, cand pe stanga...au ma doare...cand pe dreapta...au mai tare...sun pe Nicu pe la 3, sa/mi cumpere dimineata no/spa ca ma doare burta...pana la 7 cand a venti de la lucru m/am plimbat prin casa...
Ajunge Nicu, beau no/spa si hai sa ne culcam...ce sa dormi...contractii din 5 in 5...sun doctorul care zice sa merg al spital si sa/l sun dupa ce sunt examinata...Bun, scol pe Nicu ( care era baut, pentru ca facuse cinste la prieteni in avans, ca luni nasc)...si hai la spital...Ma pune pe masa, la care eu zic " A zis d/l doctor sa vin luni sa nasc...dar nu stiu ce/i cu durerea asta?" la care d/l doctor " Trebuie sa va dau o veste proasta...nu nasteti luni, nasteti ACUM!!!!Aveti dilatatie 4..." Ma dau jos de pe masa, ies afara sa strig la Nicu sa/mi dea geanta sa ma schimb...el era pregatit de plecare " Hai mergem?" " Nu, ca nasc!" " Cand nasti?" "acum..." Era terminat...a sunat/o pe mica mea sa vina la noi...
Pe mine m/au dus la clisma, intre timp venise si doctorul meu, cu care aveam amandoi o relatie foarte speciala...si se distrau pe seama nasterii mele grabite...
Pe la vreo 9.30 am ajuns in sala de travaliu...stateam cuminte pe pat, asteptand peridurala...veneau doctori pe acolo si tot timpul intrebau " Cu ea ce/i?" " Naste!" apoi se mirau " Dar nu te doare?" " Ba da!" " pai si nu zici nimic?" " Ce sa zic??"...toti se mirau, mai ales ca mai erau 2 mame acolo, la acelasi stadiu si urlau, de mama focului...eu stateam si ma gandeam la Nicu, la printesuca mea, la cel mai fericit craciun ever...A venit peridurala...au plecat contractiile...asa ca atunci cand eram deja pe masa, sa nasc, anestezia deja trecuse...Dupa peridurala am facut o cadere de tensiune, s/a agitat putin lumea, dar mi/am revenit repede...si iata/ma pe masa, asteptand cu nerabdare sa aud cum tipa...nu am tipat deloc de frica ca nu cumva sa nu aud tipatul ei...ora 11.45 a scos/o, au pus/o pe o masuta, au aspirat/o...a tipat putin mai tarziu din cauza cordonului...mi/a pus/o apoi pe burta, cred ca pana sa o simt pe burta nici nu am respirat...am inlemnit...era asa de frumoasa, roz, delicata...era fetita mea si a lu' Nicu...eram totusi ingrijorata de tipatul tarziu...si nerabdatoare sa/l sun pe Nicu...Nicu plecase la Dumbravita dupa niste lemne, crezand ca nasc...mult mai tarziu... il tot grabeam pe doctor " Mai aveti?" " Va grabiti?" " NU, dar vreau sa/l sun pe Nicu" " O sa/l suni dar stati sa va fac faina pasarica sa nu ma certe Nicu pe mine mai tarziu..."
Eram gata, cusuta, asezata in pat, si fericita ca in sfarsit puteam sa/l anunt pe tatic: " AI o fetita superba!", i/am zis la telefon..." Stai sa trag pe dreapta, ca/mi vine sa plang" " Ce, ai nascut?" " cum e?" In max 10 minute a fost la mine, cu camera de filmat si mi/o arata pe printesuca noastra...fusese prima data la nou/nascuti sa o vada...l/am intrebat cum a recunoscut/o...mi/a zis ca pur si simplu stia ca e ea, fetita lui...
Totul a decurs normal, usor, frumos...iar CU O SAMBATA INAINTE DE CRACIUNUL 2006, am devenit cei mai fericiti oameni din lume....Alessia s/a nascut exact dupa 1 an de prima pierdere, aceeasi zi de sambata, aceeasi ora a pranzului...si asa a devenit INGERASUL NOSTRU, SUFLETUL NOSTRU, si TOT CE AVEM MAI SCUMP PE LUMEA ASTA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

flore eu nu stiu cum le gasesti tu pe toate...aia cu vomitatul, asta..auzi, ia pune o poza, poate o sti katrinel pe vreuna sa le facem de rusine serios vorbind e trist...trist de tot :((((

desire drum bun si sa aveti o vacanta super

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

flore eu nu stiu cum le gasesti tu pe toate...aia cu vomitatul, asta..auzi, ia pune o poza, poate o sti katrinel pe vreuna sa le facem de rusine serios vorbind e trist...trist de tot :((((

desire drum bun si sa aveti o vacanta super

diana si david 03.12.06

Si eu, sincer, imi doresc sa nu le fii cunoscut...mi/as dori sa am si eu o cumnata cu care sa pot discuta, sa avem pareri cel putin apropiate despre cresterea unui copil...si sa am prietene, altele decat cele de pe forum, care sa se comporte cu copilul lor asa cum consider eu ca e normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

donia mucii nostri apar numai cand iesim din casa, adica afara la frig sau in mall/carfur la aer conditionat. daca nu iesim afara intr o zi, pana dimineata urmatoare nu mai are nimic. dar cum am iesit afara, in 15 min (10-20 de la o zi la alta) incepe sa planga ca nu mai poate respira de muci. acasa cum intram bagam aspratorul si gata. dinnou peste 1-2h si..ne am scos. deci nu e nici o raceala. azi nu am mai iesit afara, sa vedem cum o fi maine ca trebuie sa iesim un pic...de cand m am prins care e treaba nu i am mai dat nimic, doar reducem iesirile. astept pareri

diana si david 03.12.06

diana, asta pare rinita alegica... intreaba dr., sigur poate sa-ti dea ceva sa nu va mai chinuiti asa la fiecare iesire afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by marani
LAURA, eu zic clar ca e de la dinti, noi am trecut prin asa ceva si te inteleg PERFECT ( azi noapte i-au mai iesit 2 colti la 2 masele diferite...), zic sa-l intelegi, sa fii alaturi de el...si mult mult calm...Cand bubamara e mai agitata avem activitati de genul pus cuburi intr-o cutie si scos, repetat de cateva ori...desfacem cutia de betisoare de ureche, le scoate fericita si le pune inapoi, baga cd-urile ( cele rele, care candva nu era zgariate ) sub mocheta, se uita apoi dupa ele, le scoate...chestii de genul asta care o entuziasmeaza tare mult. Plus scos termometrul din trusa lui si bagat inapoi de 700 ori ( l-a stricat ieri pe al treilea, dar nu conteaza ca mami cumpara altul..).

Cat despre somn...tu chiar crezi ca el nu si-ar dori sa doarma mai mult? e f nasoala durerea de dinti/masele...nu m-am plimbat toata viata cat m-am plimbat intr-un an de cand bubamara e cu noi...

Eu zic multa rabdare, plange-te de cate ori vrei ca de asta suntem aici!!! un sa rezisti, o ca uitai sa-ti zic felicitari pt job!

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

in primul rand iti multumesc din suflet ca printre toate problemele tale ti-ai adus aminte de mine si mica mica mea problema. si iti multumesc pt ce ai scris....... ai scris pe limba mea si m-a ajutat mult

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

marani, si tu ca mine... si eu am tuns-o acu o sapt pe oana in somn... tot numai in fata evident... astept sa adoarma si pe burta intr-o zi ca sa o tund si in spate

laura, la voi chamomila aia nu functioneaza? ai incercat? sau eventual sa mergi la un homeopat poate iti da alt remediu care ar putea sa functioneze? eu una as incerca .. si oana are gingiile umflate sus de cateva zile (tare cred ca o sa-i iasa 4 dinti oadata) si tot asa se trezeste urland noaptea.. sau plange in somn... azi ne apucam de chamomila, sper sa dea roade si sa nu mai sufere atata

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

eu l-am tuns pe dani.....la rclame, evident. la noi totul se petrece la reclame
ch200 nu exista in farmaciile din iasi, cel putin in cele in care am cautat eu. mai insist, daca nu gasesc am o promisiune de la buc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput