***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***
Raspunsuri - Pagina 17
lilly love spune:
doxinu, NU morcov!!! mai ales crud, in conditiile in care bble are tendinta la kk tare; scoate-l temporar si din supa; incearca 2-3 lingurite de suc de para [zemoasa si dulce] pt inceput [atentie, nu perele gigant din hipermarketuri..]; fa-i gimnastica cu piciorusele [bicicleta]
Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
lilly love spune:
kay, s-ar putea sa ai dreptate cu efectul laxativ al morcovului crud, dar...bble lui doxinu e constipat maxim si face cu chin desi bea suc de morcov..asa ca...s-ar putea sa nu functioneze la el; e destul de ciudat
bravo pt sonia! bujori in obrajori toata viata!
pt doxinu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3570&whichpage=2
My baby
mihamora spune:
Eu stiu ca morcovul fiert poate constipa si morcovul crud (sucul) regleaza tranzitul. E buna para, cum zice Lili Love.Mai e varianta cu ceai de musetel si cu termometrul...
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lilly love spune:
kay tocmai si-a sters mesajul in care ne anunta ca Soniei ii este foarte bine si e imbujorata de la plimbarea facuta!
sper ca n-am fkt o prostie sa scriu asta[ pt ca a fost optiunea ei]
ii raspunsesem si ei...doxinu, kay spunea ca Soniei doctorul i-a recomandat morcovul ca avand efect laxativ, demonstat la Sonia...so....nu mai stiu
ti-am pus un link, mai sunt si alte idei
Sarbatori fericite fetelor!
My baby
lilly love spune:
e tarziu...
link pt doxinu cu bbei constipati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3570&whichpage=2
My baby
kay spune:
baaaaaaaai ! n-am stiut ca sariti in aer de la comentariile mele la adresa masacrului unei fiinte... eu imi mentin opinia. nu sunt pro omorat nimic. asta e ritual? asta e ignatul? pai cred ca acu 100 de ani oamenii calareau porci morti si se pozau cu ei... e traditie... ma rog. nu, nu pot. incerc sa-mi "recalculez" parerea si pozitia si nu pot. acu ce sa fac? sa ma prefac? NU ! am vazut mult prea multe morti si mult prea multa suferinta ca sa mi se pare amuzant sa calaresti un corp fara suflet, din care curge o dara de sange si un copil inocent calarind-ul de parca s-ar da in carusel. e inuman si parca e rupt din Hitchcock... cred ca as merge pana in panzele albe pt chestia asta. din pdv meu e o situatie care ma face sa ma revolt pana in cea mai adanca celula a mea. VIE ! si daca e frumos sa jupuiesti porcu dupa... 
sunt in continuare socata de atitudinea asta.
e inuman si nedrept sa te bucuri de moartea cuiva, chiar animal sa fie. e INUMAN !!! si poa sa se simta lezata orice persoana care a omorat in viata ei o fiinta vie. nu-mi pasa.
poate ca sunt eu prea sensibila, poate am vazut prea multi copii murind, poate ca mi se pare nedrept sa iei viata cuiva... cand altii se lupta sa traiasca. era un animal, o sa ziceti. pai asa hai sa omoram si pisica, si cainele, si hamsterul... e vb de idee si de ceea ce transmite, la ce instiga, nu de personajele in sine. eu nu am avut nimic cu Alyna in particular, ci cu IDEEA.
da daca v-ati suparat asa tare, eu ma intorc la copilul meu bolnav, la problemele mele, la treburile mele. am lucruri mult mai importante de facut decat sa-mi sustin o parere, pe care as argumenta-o foarte bine si pe care nu mi-o schimba nimeni. si nu sunt eu ingusta la minte, doar stiu ca ce am vazut se poate folosi foarte usor ca frame in inceputul unui film horror...
o sa scriu in continuare la "un ajutor pentru Sonia" acolo o sa puteti citi ce se mai intampla cu ea.
edit : am scris mesajul plangand de cat de usor se accepta violenta in viata copiilor. am plans ca mie mi-era drag de voi. am plans pt ca sunt o proasta si m-am chinuit de cand am ajuns acasa sa fac internetu asta idiot sa mearga ca sa pot sa intru la "mamici", asa cum imi sunteti voi de cand v-am cunoscut.
am plans ca am suparat-o pe Chris... IARTA-MA, cris... plang cand scriu, caci voi imi erati prietene, cu voi imi mai inveseleam ziua, toata ziua si toata noaptea singura in casa, cu Sonia. plang pt ca nu pot intelege cum pe unele le bucura ca au omorat... m-am oprit din plans si ma duc sa ma culc.
poate sunt eu prea sensibila
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
AlexAlice spune:
Stai linistita, Oana... nu mai plange, pitic... ai perfecta dreptate. Omenirea evolueaza, o traditie de genul asta nu merita decat sa fie schimbata. Daca oamenii ar fi in stare sa nu mai omoare animalele, ar fi in stare cu timpul sa nu se mai omoare nici intre ei.
Imi vin cuvinte mai grele cu privire la cei care omoara animale, dar mai bine ma abtin. Eu sunt vegetariana si as dori sa imi cresc si copilul in acest spirit.
Tu esti un om special, Oana, e greu sa fii asa cum esti tu in lumea asta.
Te pup, linisteste-te... pupa si pe Soniuta iubita...
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
kay spune:
si inca o chestie, ca am terminat de despachetat si am mai citit odata tot capitolul : daca ar fi sa ne crestem fiecare copilu cum credem de cuviinta ar iesi tare nasol. d`asta exista pediatrii, oameni care au facut niscaiva studii ca sa ne ajute pe noi sa ne crestem copiii SANATOSI, nu dupa cum ne suna noua bine la ureche. si. bineinteles, PEPSI
!
Am intrebat medicul din Germania despre sare si daca mananca mai bine copilu si mi-a zis ca la ei nu e vb de gust neaparat, cat de textura. si poa sa manance si 1 zi intreaga morcov, daca-i place. concluzia e ca ei nu deosebesc acum prea bine gusturile si nu au preferinte de gust, ci de textura.
lili love, eu nu am inteles mesajul tau de la pagina 3, mai exact acest pasaj "in plus insa, aici exista o doza mare de dezinteres, data de experienta nefericita sau trista sau dimpotriva, minunata si exemplara a fiecareia dintre noi". care e doza mea de dezinteres data de experienta mea nefericita???
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
andradap spune:
OOOOOF....
LA ce s-a ajuns!!!! Nu inteleg!
Oana, eu una NU as fi in stare sa omor vreun animal, mai mult ca sigur ca nu l-as pune pe Antonio pe un porc mort si mi s-ar strange sufletul daca l-as vedea pe copilul meu manifestand astfel de dorinte.... dar in ceea ce priveste DORINTELE altui COPIL, nu pot avea nici-un amestec si nici sa-l judec! Ca sa nu mai spun ca sunt atatea culte/religii si fiecare cu traditia lui (pe care faptul ca o judec eu sau nu... NU duce la nimik!)
Cat despre omorarea animalutelor... oooof iarasi trebuie sa recunosc ca NU SUPORT sa omor nici-o gaina si nici makr sa vad cand o omoara... dar recunosc ca ma dau in vant dupa copanele,etc... Si acum fie vorba intre noi, zi-mi tu mie ca NU-TI plac chiftelutele...
Evident NU stai sa te gandesti la procesul tehnologic... dar in fond copanelele, chiftelutele.... au la baza "celule moarte" (ce-i drept cand stau sa-mi imaginez chinul si zbaterea gainii cu gatul taiat parca nu-mi mai vine sa mananc dar imi trece a doua zi ca altfel ma faceam VEGETARIANA
)....
si recunosc ca CU TOATA mila mea de animale omorate... SUNT O MARE CARNIVORA (ce-i drept cu exceptia perioadelor de POST: Craciun si PAste.... deci plssss nu vorbiti de funie in casa spanzuratului
)
Cat despre alimentatia copilului si crescutul copilului dupa ureche, dupa cum ne vine, dupa cum simtim.... NU vreau sa comentez si nici sa-ti dau DREPTATEA... ca oricum stii sigur ca la faza asta ti-as da 100% DREPTATE ![]()

SI NU mai fi suparici...
Cum sa nu ne mai scrii??? Pai ce? Soniuta e o capsunica de-a noastra!!! SI noi o vrem aici pe plantatie!!!
Hai
de la Antonio care ma freaca la melodie, ca vrea DOMNE' el sa-i transmita bezeaua Soniei 

Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
Vali5 spune:
M-am trezit asa de vesela si dupa ce am schimbat si hranit piticul am dat drumul computerului cu zambetul pe buze stiind ca intru aici.
M-am intristat ![]()
kay
, nu te supara si nu pleca de la noi. Asa cum tu ti-ai spus parerea despre omorarea acelui porc, asa au spus si alte fete parerea lor. Fiecare are dreptul la o parere si nu trebuie sa ne suparam daca nu ne este acceptata. Suntem aici sa vorbim despre copiii nostri, nu despre animale moarte. Hai sa lasam deoparte acest subiect si sa ne intoarcem la copilasii nostri.
Cat despre cum ne crestem fiecare copiii ai dreptate, trebuie sa ascultam de pediatrii, dar sa putem cerne informatiile acestuia si cele pe care le aflam din alte surse. De exemplu, pediatra lui Andrei mi-a recomandat sa ii dau sare in mancare. Eu am citit pe aici ce e cu sarea si nu ii pun in mancare.
Vad ca Pepsi
si Alyna24
nu au mai intrat. Haideti, fetelor, inapoi sa ne mai povestiti de piticii vostri.
Ma duc sa fac treaba... ![]()
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007