*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Bau - raport de pe front: il astept pe Adila, cu 3/4 din lucruri neimpachetate, ca deh, trebuie sa vina cu trolerul de la mama. Asa ca am bagat un oki pe aici...Inutil sa va zic ca maine de dimineata la prima ora plecam si numai Dumnezeu stie cand va ajunge Adi acasa in seara asta.
Aseara am fost intre 23.45-1.15 la Metro, sa returnez un pulover - o intreaga tevatura...era asa de plin ca pana la urma nu am mai luat nimik altceva si am plecat. La 1 si ceva noaptea erau mai multi oameni inauntru decat erau cand am ajuns io, la 23.45. Iar azi la Unirea am stat o ora!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
la coada la ALTEX!!!!

Deci, la anul incep cumparaturile de Craciun din septembrie!!!!

Andache, hi hi hi..ma gandeam io ca va veni psihoza si peste tine.
Simona- tare ma bucur ca ai intrat cu vesti! Ai o fetita superba, tare mult mi-au placut pozele!
Ma bucur mult ca nu e vorba de cancer.
Reduceri la Z- anul asta am spart o gramada de bani la ei la inceputul lui ianuarie, ca am mers in prima zi - Andache,
- si am gasit de toate pentru toti. Dar pe 7 ian cred ca voi fi full de haine, avand in vedere ca plec la Viena.
Bic- nici la noi nu vine mosul. Adevarul e ca nici nu ma omor io dupa mos. Pentru mine Craciunul e mult mai mult decat un nenea cu haine rosii. Anul trecut a vazut la mine la serviciu si i-a fost frica. Sunt convinsa ca la fel de frica i-ar fi si acuma, desi e fana mos si striga dupa ei peste tot pe unde-i vede!
----
Fetelor dragi, io pana de Craciun nu cred ca mai intru, asa ca va urez de pe acuma sa aveti parte de un Craciun ca-n povesti, cu multa bucurie, caldura in suflete, iubire si petrecut alaturi de cei dragi!Va dedic melodia mea preferata dintre toate melodiile din lumea asta: www.youtube.com/watch?v=oUb8ySdERKs" target="_blank">STILLE NACHT
Va pupicesc pe toate si ne reauzim de pe taramuri bistritene!
U all!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!
miri__b spune:
BUNA DE DIMINEATA
AZI E ZIUA KU FI-MIU. ASEARA M-AM CULCAT CU LACRIMI IN OCHI GANDINDU-MA LA ACU DOI ANI, ULTIMA SEARA IN DOI, NU TREI, LA NERABDAREA CU CARE-L ASTEPTAM...
David s-a trezit de dimi si a stat cuminte in camera, vorbea in soapta, spunea alfabetul,poezii, numara si ne astepta pe noi sa ne trezim.cand a iesit in sufra si an vazutbradul impodobit, tot topaua pe langa el,atingea globurile,"mociocu"care era pus in el,e super fericit si ca suntem amandoi acasa,danseaza,vb intr-una, nu inteleg tot timpul ce spune, canta, amm pus abtipilduri cu mosu pe geam, le-a pus o parte el, si eu nu cumparam jocuri cuu abtibilduri ca ma gandeam ca nu stie sa le aplice.am pus "cassussasasasa"din povesti, foicica, mociocu, ciote ad ciorapi.
va pupicesc cu drag, sarbatori fericite, asa cum sunt eu acum!
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
Madutza10 spune:
Miri ,sa-ti traiasca feciorul ,sa fie sanatos!!
David iti uram un calduros LA MULTI ANI!!
Lume buna eu n-o sa mai intru curand ,timpul nu-mi permite ,asa ca va urez de acum CRACIUN FERICIT !!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI DAVID by MIRI!!!!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Salutare!
Acum mi-am facut si eu putin timp sa intru , vad ca si voi sunteti ocupate ca e slaba miscarea pe aici.Eu am facut fursecurile - 2 feluri, mai am sarmalutele, piftia de curcan si sa fierb legumele pentru salata de beouf,restul maine.
Miri , LA MULTI ANI!!!! pentru David 

o sa urez si la subiect dar mai tarziu.
Revin mai pe seara, spor la treaba tuturor!

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Hello heloo! Minunile tehnicii nu inceteaza sa ma uimeasca, internetul a ajuns la Targoviste, in casa parintilor mei, deci traiesc si scriu, citesc......Sunt plina de emotie sa vad cum clipoces beculetele la laptop...
De asemenea salivez pe aici cand vad cum va pregatiti voi de sarbatori, eu nu am facut nimic, dar chiar nimic, adica ieri am lasat femeia sa imi faca curat acasa si eu am plecat la ai mei, deci nici nu am suportat sa ma uit, mama a facut toata mancarea, tata a facut cumparaturile, ai mei au facut bradul, deci eu sunt o mare lenesa. A pardon, am mancat, noroc ca am slabit vreo 2 kg saptamana trecuta cu schimbatul bonei, ca altfel eram vai de capul meu.
Hai va pup ca sunt Titi si nepoata mea Luana, calare pe mine si ma sorcovasc.....
Ne auzim ca am internet aici......
Pusy
Mihaela
album dn Titi
felicia74 spune:
Buna seara natiune!
Eu sunt pe aici, nu fac inca mancare ca maine sunt acasa. Azi doar niste foietaj si ma bucur de zilele libere.
Azi am vazut un film super, "THe Iluzionist" cu Edward Norton (mama, frumusel mai e!) il recomand cui nu l-a vazut, e o poveste emotionanta.
Ilinca din pacate tuseste, cred ca din cauza ca bunicul a scos-o afara joi-vineri pe ger, sau am adus noi vreun virus. Nu e rau, dar enervant acum, inainte de Craciun. Insa fara febra sau muci. Poate scapam usor.
Insa am constat ptr o mia oara ca am o minune de copil ca a stat saraca la aersoli cumintica, ba la un moment dat si-a tinut masca singura, of, puiul mic, eu de dragul ei voi muri
In rest, nimic nou, maine seara ii dam tona de cadouri, ca nu mai avem rabdare pana in dimineata de 25.
Drum bun celor care plecati si shopping usor celorlalti!
Va pup si ma intorc la bucatarie!
PS: Catutza dr a zis ca e ok, ma duc la control iar dupa sarbatori sa vedem daca mai face infecie. Dar eu am un feeling ca am scapat si ca sinechia a fost de vina
Aviz mamicilor de fetite!
camelia_daniela spune:
Seara buna tuturor!
Feli, sa dea Dumnezeu sa se adevereasca feelingul tau!
Draga de Chiti
ce cumintica e!
Miri, te inteleg perfect, sa stii, cu emotiile, lacrimile si restul trairilor descrise de tine... 
Cata, spor la treaba! 
Si eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile ...
Drum bun celor care pleaca pe la parinti/ rude ... sau prin strainataturi!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Morgano spune:
Va dorim un Craciun fericit alaturi de cei dragi. Sacul Mosului sa fie plin de daruri frumoase, sa aveti parte de sanatate si mese imbelsugate! 
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
miri__b spune:
neata!
multumesc mult ptr urarile adresate sarbatoritului. ieri a fost super rasfatat, a fost in verva, nu a plans ca anul trecut cand i-am cantat la multi ani, acum canta pe langa mine, suntem singurei tati s-a dus sa o duca pe soacra-mea la gara.
a primit cadouri hainute, masinute, un catel maree care latra,nici nu le-am desfacut, le-am pus sub brad si nu trage de ele sa le ceara.asa se ingroasa sacul mosului!![]()
trebuie sa pun neaparat filmul cu fi-miu cand se spala cu frisca din tort pe fata!
azi am fost pe afara sa stergem topoganul de zapada!nu-mi vine sa cred ce copil cuminte am! de dimineata cand se trezeste inaintea noastra sta in pat si vb singurel in soapta! asta cred ca v-am mai scris
cu berea :VINE BAIATUUUU!
pupici again, dar eu raman forumista, nu plec nicaieri si ptr ca e familia reunita o sa am timp de forum. pacat ca voi nu.
[b]Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!