Ati impodobit bradul?
Dsi mai este inca putin timp pana la craciun aseara nu am mai avut rabdare si am impodobit bradul. A iesit superb.Eram curioasa de reactia piticului meu (5 luni). A fost foarte incantat.A stat lejet in " fotoliul " lui si a admirat beculetele.la un moment dat a inceput sa protesteze, vroia sa atinga bradul.
Voi nu l-ati impodobit?Eu vroiam sa simt si "mirosul" Craciunului mai mult.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Raspunsuri
ramyteo spune:
Ceau Lore bine ca ne faci pofta.
Si ce vrei sa zici ca nu-l lasi pe David sa traga putin de brad? E Teo a mea avea 6 luni si s-a dus cu rotobilul si numai am vazut ca trece ceva pe langa noi era chiar bradul si ne chinuiam sa-l impodobim asa ca...
Va pupam
asi spune:
Noi l-am impodobit deja de o saptamana.E asa de frumoasa perioada asta si incercam sa o prelungim cat mai mult.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Nonna76 spune:
Si noi am impodobit bradul de simbata.Baiatul meu cel mare nu mai avea rabdare,m-a ajutat.Celui mic ii place sa priveasca beculetele .
Noi de mult timp impodobim bradul de la jumatatea lui decembrie si-l tinem pina in februarie.
ingridnen spune:
Am programat impodobirea bradului pentru sambata....iar duminica facem sarmalele.
Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni
Rufus spune:
Intotdeauna impodobim bradul in seara de Ajun.
Anul asta m-a convins Tora sa o facem de vineri (nu prea sunt multumit...). Are insa o colega de servici care a cumparat tot felul de podoabe de brad si asa de incantati au fost copiii incat au impodabit bradul (artificial) chiar atunci. Era sfarsitul lui octombrie...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Brigit spune:
Clar in Ajun!! sau cel devreme duminica seara. Asta daca terminam cu ...
da tanjesc dupa balcoanele care clipocesc deja la vecini
vreau si io.....poate pe alea le atarn mai devreme.....
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
anymony spune:
Si noi am facut bradul dupa Mos Nicolae, e artificial si vrem sa ne bucuram de el mai mult. Cel natural din sufragerie o sa il facem pe 22 seara ca pe 23 sa il gaseasca Ioana impodobit si sa fie surpriza!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
A.C spune:
Noi in ziua de Ajun l-am impodobit mereu .Si asa o sa facem si anul asta.Abia astept!Delia are 1 an jumate si nu stim inca ce reactie va avea,mai ales ca avem si un mos craciun care,la un zgomot mai amre,canta in timp ce urca si coboara pe o franghie.
kitzy spune:
Si noi tot in ajun de Craciun impodobim bradul. Asa mi se pare mai frumos si pe atunci o sa cam fiu gata si cu treaba prin bucatarie.
22 cu Diana
redai spune:
anymony faceti 2 brazi? ce frumos. Chiar e o idee buna. As putea sa mai fac unul la david in camera.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad