Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, dragi mamici !
Pe unde sunteti ? A iesit soarele si ati iesit si voi la plimbare ?
E soare si la noi, dar e prea devreme sa vina primavara.
Cristina sta acasa, ca nepotica mai mare, Medeea, este si ea acasa, racita fiind. N-a vrut sa mearga la gradi, exact ca si sapt. trecuta, cand a stat acasa cu cealalata nepotica, Patricia. Va mai merge 1 sapt. la gradi, apoi va sta din nou acasa, ca e vacanta de 1 sapt. intre semestre.
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Buna Ninocika , uite ca vin eu sa te pup si sa va pup pe toate. Si la noi e soare si frumos, probabil ca fetele sint la plimbare.
Felicitari pt. dintisorul nr. 6 ! Lui Bogdan nu i-a cazut nici unul, dar a fost de citeva ori cit pe ce sa ramina fara cite un dinte, dar fiindca a cazut in dinte, nu ca ar trebui sa cada !

Nicoleta, eu ii dau 2 lingurite pe zi, o lingurita dimineata, o lingurita seara. Cred ca ar trebui sa mai citesc prospectul, ca asa ii dau de vreo 1-2 ani, dar daca merge, e ok. E mai bun siropul, asa mi-au spus de la farmacie, ca e mai eficient.

Bogdan e tot acasa, vroiam sa-l ducem miine la gradi, dar zice mama ca are nasucul cam infundat, vedem diseara si la noapte cum va mai fi.

Sa aveti toate o zi cit mai buna !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nina, si la noi e cald, o vreme numa buna de viroze :((. Si Stefan e cam mucios, sper sa scape repede, duminica sa fie apt de petrecere ;). Sanatate si fetitelor tale de acasa.

Karina multumesc pentru informatie.

O zi buna sa aveti, si JOS VIROZELE!!!

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

E frumos la voi? Pe aici ploua si e intunecat, asa ca lasam plimbarile pe alta data.
Khristin, noi ne-am mai intalnit mai demult la un subiect - nu mai stiu la care, am schimbat parca si pm-uri si-am ajuns la concluzia ca, desi am copilarit in acelasi oras, ne si cheama la fel, am stat in zone diferite si-am invatat la scoli diferite si nu ne cunoastem. Asa ca imi pare bine ca macar virtual am reusit sa ne intalnim.
Robert n-are "pet" - ar vrea un caine dar n-am cum sa-l tin, pesti sau testoase nu vrea el, si nici hamsteri si atunci se ocupa de plantele pe care le avem, le uda, etc.

Nina, al 6-lea dintisor, wow, bravo! Si ce faceti cu ei? Robert a vazut la colegii lui mai mari ca-i pun la pastrare intr-o cutiuta si si-a pregatit si el o cutiuta, dar deocamdata nici gand se i se clatine deocamdata - are 5 ani si o luna.

Karina si Bogdan, multa sanatate!
Nicoleta, multa sanatate si tie, uite ca nu aveai probleme cu Mg. Iar valorile de la analizele lui Stefan e normal sa iasa putin din grafic daca era racit la vremea aceea, nu te ingrijora!

Ce sa zic, la Robert n-am observat o schimbare de atitudine de cand a implinit 5 ani. Cred insa ca va fi impresionat cand va implini 6 ani si va fi si el, oficial, in grupa de prescolari, astia fiind "vedetele" gradinitei.

Ieri am avut controlul de 5 ani si a fost foarte bine, la masuratori a iesit ca are 113 cm si 18,5 kg. E in grafic, putin sub media de greutate - ca sa fi fost exact la mijloc ar fi trebuit sa aiba cu 1 kg mai mult, dar asta o sun asa, ca fapt divers, ca oricum n-are importanta.
A facut din nou teste de auz, vedere, pronuntie, vorbire si apoi doctorul l-a consultat din cap pana-n picioare
A zis ca nu-i nevoie de logoped pentru ca nu mai spune "s"-ul cu limba intre dinti ca la 4 ani iar "sh"-ul il spune cand ii atragi atentia, altfel spune "s", dar un "s" corect. In unele cuvinte ii iese mai bine, in altele nu. De asta am cerut totusi o trimitere la logoped ca sa continuam cu exercitiile, daca tot am inceput si pentru ca si logopeda vrea sa faca mai departe cu el, nu considera problema rezolvata. Din cand in cand imi trebuie o trimitere, pana acum am luat-o de la dr. de familie.

O saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, mamici!
Noi suntem in picioare, inca n-a dat viroza peste noi, sper sa nici nu dea!
Nicoleta, sanatate multa!!! Ce simpatic e Stefan, auzi sa-si planifice urmatoarele 3 aniversari!!! E super-tare!
Cristina22, Andrei vorbeste foarte natural despre moarte si despre batranete, stie ca vom imbatrani si vom muri, si despre el stie de-asemeni ca va imbatrani si intr-un final va muri! El zice: cand eu voi fi mare si voi veti fi batrani o sa am grija de voi, nu stiu de unde sau cine i-a implementat ideea asta, ca noi nu, dar asa zice! Alta data zice, mami lasa-ma sa-ti (va) fac o poza, ca atunci cand vei(veti) muri sa-mi amintesc de tine (voi)! Fara lacrimi sau suparari! Eu ma bucur ca e asa!
Aseara ii statea al doilea dinte sa cada, dar mai tinea!!! Intai s-a codit daca sa si-l scoata sau nu, apoi a tot dat cu limba pana s-a miscat mai tare dupa care a venit la tati sa i-l scoata. A fost tare curajos!
Karina, sanatate multa lui Bogdan, sper sa-i treaca repede!! Si noi ne bucuram de vremea asta mai calda, ma bucur ca seara cand ies de la munca e lumina afara, dar stiu ca de maine au anuntat ca se raceste iar!!!

Nai nou Andrei ne toaca la cap ca vrea cand vine primavara sa-l ducem sa se faca portar de fotbal. Asa ca trebuie sa mergem la Dinamo (ca e mai aproape de noi, desi noi tinem cu Steaua) sa vedem daca-l primesc asa mic! I-am explicat noi ca portarii ingheata in poarta si nu contribuie prea activ in echipa, dar o tine pe-a lui!
Va pup!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 43, dragi mamici !

Moderatorii pot sa inchida acest capitol.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput