probleme geamuri termopane

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

fetelor, la geamurile termopane este obligatoriu sa se faca verificari la cateva luni o data. balamalele si manerele se slabesc, caci sunt prinse in suruburi si trebuie reglate, unse la un timp de...daca nu mai stiti firma , nu mai exista adresa, atunci apelati la alte firme, contra cost desigur!
problema aburirii si a mucegaiului, cauza poate fii ca nu sunt montate bine, poate si din cauza peretilor....ca nu toata lumea are astfel de probleme!! am observat, ca la blocurile facute din placi turnate, cu pereti mai subtiri acolo apare cel mai des mucegaiul!
noi am avut de la inceput, cand am construit casa, termopane din acelea cu rama maro, au fost foarte bune, nu am avut nici o problema. dar anul trecut le-am schimbat cu unele aduse din Suedia, cu trei randuri de geamuri, cu argon, care pastreaza mai bine caldura in interior. si sunt foarte multumita de ele.

deci, pentru geamurile termopane , trebuie neaparat verificare la cateva luni, de cei care le-au montat sau de o alta firma in domneiu!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Cei care ne-au montat geamurile ne-au sfatuit sa aerisim astfel incat sa se produca putin curent de aer, sa deschidem tot in 2 camere deodata geamurile si usile intre ele, si nu e necesar sa le tinem mult asa (5-10 minute) apoi inchidem usa intre ele, dar important e sa se asigure circulatia aerului si uniformizarea lui.

Mergi la inceput