Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 21
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by dany26
mie imi place numele complet "globuletze si bulgarasi"COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Si mie imi place asa

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by dany26
mie imi place numele complet "globuletze si bulgarasi"COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Si mie imi place asa
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim pana pe 27 decembrie!
E frumos! Mai imi place si globulete si stelute.
Eu ii dau vigantolul cu o lingurita mica pt bebelushi. Mai rau este ca are o candidoza bucala si trebuie sa ii dau pe limbuta cu glicerina cu nistatin care are un gust absolut oribil.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
lala sar'mana!!! ca de obicei vii cu sfaturi tare bune si practice!! multumesc frumos!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Andra nu e bine sa stea atata la san.Normal in 20 de minute goleste sanul.Cred ca te foloseste pe post de suzeta.Si mi-a zis pediatrul ca nu e bine sa fie tinut mai mult de 20 de minute ca saliva lui iti raneste sfarcul.Si inca ceva,daca se enerveaza,poate ca nu se satura.Exact asa era si a mea.O tineam 2 ore la san pana am vazut ca nu ia in greutate si nu se satura.
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Nu te supara, dar asta nu-i adevarat. Sunt bb-i care stau mai mult, altii mai putin la san. Iar in general statul la san acopera mai multe necesitati, nu numai hrana, si poate pur si simplu este mai agitat bb seara, intamplarile zilei il preocupa. Iar saliva nu are cum sa raneasca sanul...
3 ore este intr-adevar foarte mult, dar sa nu-l lasi mai mult de 20 de minute este o prostie, ca asta depinde de bb.
Jasmina statea cateodata si o ora, dar lua in greutate foarte bine. Si avea si tipuri cand in 5 minute era gata...
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Mai fetelor,da voi puneti vigantolul in lapte???Da cate piucaturi ii da-ti??Eu 2.Dar eu ii zic deschide gurita si o deschide.Si ii picur in gurita.Pe bune.Acuma nu stiu daca ma asculta,dar probabil ma vede cu sticluta in mana si deschide automat gurita.Fomista.
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Si noi la fel faceam, n-am avut niciodata probleme :-))
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Buna
Si bebelina mea sta f mult la san si in timpul zilei mananca f des ....
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Roxxy80 spune:
Salutare, mamici si burtici.
Ma simt cam obosita. Desi am un puiut cumintel, mai are si el nopti agitate. Azi-noapte a facut caca de 3 ori. De cate ori credeam ca a adormit si ma asezam si eu in pat, incepea sa planga si trebuia schimbat si, bineinteles, ca dura pana il lua somnul ia. Ma simt putin vinovata pt ca noaptea sunt cam iritata. Nu reactionez prea bine cand imi este somn (in sensul ca nu-i mai cant, vorbesc dulce).
Intreba cineva (nu mai stiu cine) despre stoparea lactatiei. La mine cele cateva picaturi de laptic pe care le-am avut au disparut greu (dupa 2 zile de pus comprese cu apa rece pe sani). facusem un fel de noduli la san. Dr de familie nu m-a lasat sa iau nici o pastila de stoparea lactatiei 9se pare ca au niste efecte nedorite.) In schimb, am luat antibiotic 2 zile ca sa nu fac mastita.
Vroiam sa va intreb referitor la lohii. Mie imi curge f mult. Culoarea lor este un fel de alb-galbui. Oare cand se vor opri. Saptamana viitoare fac o luna de cand am nascut. Din pacate, am facut o iritatie urata de la tampoane. Nici vata nu o mai suport. Am niste mancarimi si usturimi groaznice.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Apropo, si mie tot "globulete si bulgarasi" imi place. Suna atat de dulce.
Fetelor, ma gandeam ca noi suntem o odisee tare norocoasa: copii la termen (chiar incapatanati cand vine vorba de iesit din burtica
), frumosi, sanatosi, fara probleme mari. Doamne-Doamne ne-a ajutat tare mult.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by crisstiana
Dany26, merci de incurajari.
Crisstiana40+
aveti firma Avent si in Spania??
sper ca nu am mai intrebatCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Da, Dany, este si aici firma Avent. I-am luat deja lui bb biberoane si sterilizator de la ei.
Crisstiana
40+
dany26 spune:
roxxy pai scrie in cartica nu trebuie sa vb cu bb noaptea tocmai pt a-i invatza sa faca deosebirea intre nopate si zi...asta fiind unul din sfaturi....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007