Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 17
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Acum, doarme si are un somn chinuit, saracutza, tot se agita, trage parturi si maraie. Mi-e o mila de ea, nu mai stiu ce sa mai fac cu nenorocirile astea de colici
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
andra....idem si la bb meu! cu somnul chnuit...de vreo 2-3 sapt...saracul...
dar noi suntem si constipati de vreo 14 zile nu mai face, decat ajutati...
am inteles ca vor sa suga asa mult tocmai din cauza durerilor ...ii calmeaza dar numai pe moment.... si al meu sta cateodata 1 ora asa dar daca trece peste o ora eu ii bag suzeta si adoarme....
aa...si ii pun cateva melodii super...am gasit pe net muzica clasica de craciun f f lenta ca si pe mine ma ia somnul!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Andra nu e bine sa stea atata la san.Normal in 20 de minute goleste sanul.Cred ca te foloseste pe post de suzeta.Si mi-a zis pediatrul ca nu e bine sa fie tinut mai mult de 20 de minute ca saliva lui iti raneste sfarcul.Si inca ceva,daca se enerveaza,poate ca nu se satura.Exact asa era si a mea.O tineam 2 ore la san pana am vazut ca nu ia in greutate si nu se satura.
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
multumim de informatie...nu stiam asta ...
e o dulce printesa ta
...filmuletul ala il poti salva pe un CD sau il poti vedea doar acolo la ei pe site??!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
darleena cand il tii pe burta ta tu stai intinsa perfect pe pat sau asa usor ridicata pe o perna???si pp ca nu stati piele pe pile nu ?cum se zice ca e bine...cica..
si eu beau ceai din prima zi de nastere...2 litri pe zi dar degeaba
poate il fac prea diluat???tu cat pui la 1 litru???
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by g24hit
Dany a mea cand are colici sta cu burtica pe burta mea sau a sotului, ii pun sub burtica o carpa incalzita(o calc sa o incalzesc bine), de multe ori adoarme in aceasta pozitie si doarme asa si 3 ore.
ENI si IULIA( 13.11.2007)
mersi mult de raspuns!!!!!!!

14 Noiembrie 2007
Vasari spune:
Buna dimineata! Mai nou dorm pana la 12 in reprize ca sa fiu fresh pana la 2 noaptea. :)
Cataro, imi pare foarte rau ca ai trecut prin momente asa de grele. Poti sa postezi pe forum, sunt subiecte despre neonatologi si obstetricieni de care sa te feresti. Va doresc multa, multa sanatate, sa te bucuri de flacau si sa ne auzim cu bine. 

Maria - 3 NOV 2007
dany26 spune:
roxx si cataro bine ati revenit pe la noi![]()
!!!!!!!!!!
14 Noiembrie 2007
adra_bell spune:
L-am trimis pe tati prin oras dupa suzeta Nuk, sa vedem ce gaseste si mai ales la ce pret. Ca in orasul lu' peste a gasit doar la o farmacie ulei Sanosan la pret dublu decat il luasem din Bucuresti.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Adra, mie mi-a recomandat pediatra (si am vazut ca si altor fete) sa folosesc ulei de masline extravirgin, pentru ca uleiurile pt bbi au inevitabil si adaos de chimicale. In final am ajuns sa folosesc eu uleiul de la Sanosan si don'soara de masline. :) E doar o sugestie.
Maria - 3 NOV 2007
bb_yasmi spune:
neata
fetelor am tras o sperietura...
bb a mea a vomitat mai mult decat un om mare si cu bucati de mucus...
.o fi de la spray-ul cu apa de mare??? ma gandesc ca intr-un fel e bine ca a vomat, a mai eliminat din mucuti care s-au strans, dar tot speriata sunt!!!! nu stiti exista ceva care sa elimine mucutii din gat????
dupa masa merg cu ea la dr!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
L-am trimis pe tati prin oras dupa suzeta Nuk, sa vedem ce gaseste si mai ales la ce pret. Ca in orasul lu' peste a gasit doar la o farmacie ulei Sanosan la pret dublu decat il luasem din Bucuresti.
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
la farmaciile Sensi Blu sigura gasesti!!!!!!
14 Noiembrie 2007

Bea(08.11.2007)