Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 15
g24hit spune:
Dany a mea cand are colici sta cu burtica pe burta mea sau a sotului, ii pun sub burtica o carpa incalzita(o calc sa o incalzesc bine), de multe ori adoarme in aceasta pozitie si doarme asa si 3 ore.
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Cam 30-50 ml pe zi. Ii mai dau si Bonnisan. I-a facut bine pana acum.
MAMI DE IOANA
si restul 50 ml ii arunci???
andra bell mersi tare mult!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by g24hit
hello
si noi avem colici inca.ii dau sab simplex,de maine vreau sa incerc debridatul.i-am dat si eu ceai de fenicul si nu-i prea place,bea doar cand ii e foame...
Dany micutul tau mai varsa? ca la noi e tot asa.....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
din ce in e mai rar....nu stiu de ce....cam de 2 ori pe zi...
pune in ceai debridatul si o sa ii placa cred....ca ala e dulce!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
RAMONELLA spune:
Multumim pentru aprecieri fetelor!!!
Sunt tare mandra de fetita mea.Nu-mi vine sa cred ca eu am facut-o!![]()
Cat despre montaj,m-am chinuit toata ziua sa il fac.Se copiaza foarte greu pozele,dar pana la urma am reusit si dupa o zi intreaga de lucru a iesit ce a iesit.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ali_bia spune:
felicitari ramo pt fetita!!!!
abia acum am vazut
citesc din urma si revin
pozele nu se vad
am vazut-o pe mess tare frumusica sa-ti traiasca
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alina
23+
olim spune:
cristiana mama, las ca vine barza si la tine
stiu ca e foarte greu in momentele astea, dar o sa le uiti repede cand vei avea iubirea in brate.Noi suntem alaturi de tine 

fetelor, noi azi am avut o zi grea, alex a dormit iepureste
nu am putut face mare lucru.citesc si poate mai revin
daca ma lasa puiu
mami si Alex(29.11.2007)
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
am avut o zi urata...eliza a plans toata ziua...cu mici pauze, n-a prea vrut sa manance, n-a dormit.nu stiu ce a fost cu ea, ca niciodata n-a fost chiar asa rau. offf..sper sa se fi calmat si sa reuseasca sa doarma in sfarsit. si eu, bineinteles!![]()
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ggaby spune:
fetelor mai sunteti pe aici? eu sunt la maternitate dar m-au lasat infirmierele aici la un birou...cu DAVID-SANTI langa mine
E un scump fetelor!sunt super indragostita! acum doarme pt ca a papat a facut un caca mare si....nu stiu ce sa va spun sunt foarte fericita si ar fi atatea de spus...dar va spun un singur lucru se naste o mare dragoste...sunt in nori de fericire...si-mi vine sa plang si sa rad...sunt atat de multe litere in alfabet...dar nu reusesc sa formez cuvintele...are ochii mari albastri ca ai mei....si pielea mata ca lui tata-su....si cand ajung acasa am sa va trimit poze...stati sa-l mai pupacesc putin...oricum eu nu am somn asa ca mai stau pe aici pana cand imi permit fetele de aici....
adina ce faci mami esti bine?
stefi ce face a nascut? nu am reusit sa citesc in urma...
olim spune:
ggabi, felicitari pentru bulgaras

ai multa grija de tine acum,stim cum este acea stare, dar sa vezi peste cateva zile cand intr-adevar realizezi ce s-a intamplat, ca iti vine sa il manaci, cum o sa stai ore intregi sa te uiti la el
.Refacere rapida si un bebe mancacios si sanatos

mami si Alex
ggaby spune:
am reusit si am citit ceva din urma...fetelor care mai sunteti de nascut multa bafta si mult curaj si...DOAMNE AJUTA!Mii de multumiri pt fetele care s-au gandit la mine!
eu il tin pe bb pe burtica mea(chiar in acest moment) arata ca o broscuta,papanasul asta mic al meu...ei adora sa stea asa pt ca se simt ca in burtica asa mi-au explicat aici ...din pacate acum nu reusesc sa ma adun si sa va spun detaliat cum a fost...cu nasterea si MAREA NOASTRA INTALNIRE...dar a fost bine si destul de rapid pt ca David
,m-a ajutat mult!!dragul de el!!a vrut sa iasa repede! Credeam ca pot sta mai mult pe aici...dar ma doare funduletul si nu mai pot sta pe scaun(fetele care au nascut normal stiu despre ce vorbesc) ...asadar acum semnatura mea ar trebui sa fie asa...
ggaby mami de David(18.12.2007)DOAME AJUTA!