Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Nu va place de Bea???
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ba da , e o dulceata

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
karina1976 spune:
quote:
Nu va place de Bea???
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
pupam fetita frumoasa.
va las ca plange terorista mea de foame.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
adinag spune:
Gaby, felicitari!!! Refacere rapida si bb sanatos si mancacios, te asteptam sa revii cu detalii!!!
Da, am ramasnumai Iuliana, Lala, Crisstiana si cu mine, nu? Am omis pecineva? Nu cred...
Si nu-ti fa griji, Iuliana, ca si eu sunt pe aici si nu se va intampla asa repede nimic.
Crisstiana, hai capul sus, pai abia ai trecut de 40 de saptamani, nu? Cum sa te simti vinovata? In definitiv, startul pentru nastere il dau bb-ii, nu noi, si ei stiu cand e mai bine, sa stii...
Azi a fost la mine moasa care va veni acasa dupa nastere (eu vreau s-o sterg de la spital daca se poate cateva ore dupa nastere). M-a pipait si controlat si zice si ea ca bb e trecut probabil de 4kg.
Ei, vomvedea noi cand si ce si cum, nu?
Va pup si ma duc sa fac o baita, ca nu stiu ce am. S-a intors durerea de gat, nu ma simt asa bine... :-((
Flory, multumesc...
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adra_bell spune:
Am trimis o felicitare pe mailul comun, e cam devreme, dar am trimis-o asa de model. Am facut personalizate pentru bunici, verisori etc, aceea e mai impersonala ca este pentru nenea doctoru'.
Eu sper sa le placa, mai ales bunicilor si sa ude pampersu' de fericire
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Gaby, felicitari!!! Refacere rapida si bb sanatos si mancacios, te asteptam sa revii cu detalii!!!
Azi a fost la mine moasa care va veni acasa dupa nastere (eu vreau s-o sterg de la spital daca se poate cateva ore dupa nastere). M-a pipait si controlat si zice si ea ca bb e trecut probabil de 4kg.
Ei, vomvedea noi cand si ce si cum, nu?
Flory, multumesc...
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
felicitari
!asta e cel mai important ca bb e bine si grasun!!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
adra_bell spune:
quote:
Nu va place de Bea???
Cum sa nu???!! E o dulcica

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
ramonel, acuma ma uitam la printesita!!! e o scumpica, are o privire asa expresiva!!!!

fetelor tetinele de la nuk toate sunt tesite???? nu gasesc nici una rotunda, bb a mea nu poate bea papa cu cele tesite...si am vreo 4 bibe asa~!!!!![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ramonel, acuma ma uitam la printesita!!! e o scumpica, are o privire asa expresiva!!!!
fetelor tetinele de la nuk toate sunt tesite???? nu gasesc nici una rotunda, bb a mea nu poate bea papa cu cele tesite...si am vreo 4 bibe asa~!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Da, toate de la Nuk sunt ortodontice= tesite.
Avent si Chicco au rotunde.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
iuli-ana spune:
ADINA,baie placuta si...sper sa nu te intoarca raceala!!!
Felicitari pt BB voinicel!!!

Nici noi nu suntem tocmai mititele,inca ma intreaba lumea daca sunt gemeni,dar ce mai conteaza,important este sa fie sanatosi bebeii nostri!!!
Fetele,va pup pe ziua de azi,poate ma scot de o plimbare,sotzul meu a devenit enervant de grijuliu!!!
Ana
38+
Daria-Elena
AMR 7 zile!!!

Bea(08.11.2007)