*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 4
alinaatudor spune:
Ufff..gata..sunt la zi cu cititul capitolelor...Acu ma bag la treaba un pic ca poate vin socrii pe la mine...au bilete la concertul cu Shaky-Stevens..sau cum s-o scrie..siu poate inainte trec pe la mine..si tre sa fac ordine..na..de ochii soacrei:D
Miri..asa am auzit si eu ca inducerea e mai....dureroasa..in plus nu ai timp sa te obisnuiesti cu durerile..adik...asa...treptat...dar..uneori e necesara..deci...ai dreptate..sa mearga pe mana dr...
AAAA...Mitsule..am vazut pozele...vaii..ce sexy esti...imi place ca ai semnat anonima...oricum...in afara de burta..nu se vede nici un adipocit mai mare...
Nemary..am vazut ca intrebai despre spalat lucrusoare..nici eu nu m-am apucat sa le spal..dar sincer am cumparat numai albe..cu ceva iomprimeuri unele ...dar fondul e alb...special am vrut asa...ca sa le pot spala la temperatura mai mare...si cred ca pentru prima data voi baga tot prosopele bebelina, plus bodyuri si ce mai am , intr-o singura incarcatura...maio tarziu vom vedea cum se comporta materialul...
Miri_mik...ce de examene...wow...pai bafta si succese...ce sa zic..eu am acum un singur neuron si ala gravid..pe bune..simt ca...nu functioneaza creeirasul..oare imi voi reveni dupa nastere...sau...imi e tare teama..ca m-am tampit...
Monica din Toronto...ti-am vazut pozele cu parintii..tare frumoase...iar Niagara m-a cucerit definitiv...Oricum..orasul pare unul super ok..curat si disciplinat...sunt curioasa...ziua sunt ambuteiaje..nebunie, claxoane...?!
Fetele care sunt pe ultimul metru..ca sa zic asa...incepem sa facem galerie..sau...va inducem o stare de teama...hai ca eu mai astept pana diseara...
Gatta...si..mai era o fata care facuse bradutzul..vai..am uitat cine...oricum..sunt tare frumosi...noi facem brad oldfashion..de fiecare data..din asta romanesc ..cu crengutze mai rare...stiti de ce zic eu ca e old fashion..ca am globulete de cand eram eu mica...din alea de sticla...si asa ce tin la ele...si am si unele podobe de brad hand made..asa..ca la scolala comunista ...dra la care tin de nu mai pot./...voi pune si eu o poza doua...sa le vedeti...Oricum..bradutzul il facem inca la ai mei..ca nu stam acsa de sarbatori..der...abia astept sa avem bradul nostru..la casa noastra...:D
Va pup
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
irinouka spune:
miri, cand afli rex la examen?
de mare cacat sa inchei scoala in starea asta. da' bine ca s-a terminat. o saptamana pana la craciun, una pana la rev, una pana nasti, nu? :-)
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
alina, o sa razi, da' le-am vazut in piata la bucur obor. :-))) nici macar in magazin. adica erau si acolo, da' la cu totul alte preturi. ca si chilotii de baba, de altfel. 6 RON inauntru, 3 RON afara. :-)
irina 36 Rares
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
irlandeza... te compatimesc:(
Noroc ca am facut cumparaturile pt. bebe acum cateva sapt. , parca am presimtit ca nu o sa pot mai tarziu. A mai ramas sa luam cadita de baie, dar stie sotul de care vreau , asa ca o s-o ia el. Si cercelusii bebelinei, dar asteptam sa nasc, sa nu avem cumva vreo surpriza.
Asa ca , nu-mi ramane decat sa ma chinui inca 2 sapt., sper sa nu vina mai tarziu.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 16 zile !!!
AngeliquedeS spune:
Irinoukoooo.... in bocanci cu tine, cu fular la gat si pe pilota!!!! La pretul si la dimensiunile astea bashca si cu doua fetze de perna... nu stiu ce mai astepti!
Tinna, bine ca nu ai nascut sa mai stea bebe acolo! Mie mi-a fost teama sa circul ieri cu masina asa ca am stat numai in casa si azi la dr de fam am mers cu taxiul si am inebunit de ciuda ca m-a costat 200.000 dus intors, pai de banii astia imi luam benzina si mergeam 100 de km cu buburuza mea. Azi daca as fi avut masina m-as fi incumetat totusi sa merg ca nu mai e polei si a fost frumos si soare.
Miri jos palaria pt ambitia de care ai dat dovada. o sa vezi ca o sa iei mai mult decat satisfacator, am eu o presimtire de mama Omida, asa.... Sa stii ca plamanul nu doare, nici chiar cand e fff bolnav. iti spune una care stie ce vorbeste. Te doare insa tot toracele si muschii intercostali de la tuse, de la cat s-a chinuit corpul sa expectoreze zadarnic. E o durere infioratoare, stiu prea bine din pacate.
Irlandeaza, mama, cat ai mai tras si tu cu sarcina asta. Si ca de obicei la sfarsit e cel mai greu. Deci si masajele sunt zadarnice...
Uite chestia asta eu nu o stiam, ca la nasterea indusa sunt mai nasoale contractiile, stiam numai ca poate sa.ti bage perfurziile ales si degeaba daca ai col incapatanat. Abia astept sa se faca vineri sa merg si eu la gineco sa imi faca eco si sa imi spuna ce si cum. Si daca nu sunt de nastere pe 22, 23, trebuie ca bebe neaparat sa stea cuminte pana pe 28 cand se intoarce doctorita. De asta mi-e cel mai frica. Ma lasa ea pe maini bune la alt dr dar tot mi-e frica, vreau cu ea!!!!!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 9 zile!
irinouka spune:
oooooooooooof, irlandeza...poate vine mai repede, totusi, sa scapi si tu de suferinta, sa se termine odata si cu chinurile tale...
irina 36 Rares
irinouka spune:
va pup, ma duc sa plonjez in pilota!!!!!!!!!
irina 36 Rares
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by irinouka
alina, o sa razi, da' le-am vazut in piata la bucur obor. :-))) nici macar in magazin. adica erau si acolo, da' la cu totul alte preturi. ca si chilotii de baba, de altfel. 6 RON inauntru, 3 RON afara. :-)
irina 36 Rares
de ce sa rad mai..
pai..cred ca maine trag o fuga si eu
ca oricum trebuia sa ma uit de camasi de noapte..senchiu..poate ii fac o bucurie mamei
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
mariana_1976 spune:
Am la dispozitie doar citeva minute de Internet aici in Cuba si pina ajungem acasa va fi deja anul nou de aceea as dori sa le urez din suflet Laurei Ioana si Ginei nasteri asa cum le spera si bebelusi sanatosi de la nota 9 in sus!
De asemenea tuturor gravidutelor din aceasta grupa numai bine si nasteri usoare!
Mariana 11+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by irinouka
oooooooooooof, irlandeza...poate vine mai repede, totusi, sa scapi si tu de suferinta, sa se termine odata si cu chinurile tale...
Nu stiu ce sa zic, nu prea cred sa vina mai repede. Sambata, la controlul manual, colul era inchis bine, asa ca ....... Intr-un fel as vrea sa vina mai repede, pe de alta parte, mi-e frica sa nu fie prea mica sau sa aiba probleme cu plamanii....
Angi, nici macar masajul nu ma mai ajuta. Doar nasterea. Sper sa-mi treaca , sa nu raman cu aceste dureri.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 16 zile !!!