Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 2
nastasie spune:
buna ziua, fetelor.eu acum am reusit sa deschis calculatorul.aproape am terminat pe anul asta.dar ma gandesc cu groaza ce ma asteapta din ianuarie.
gina, eu am nascut si nu stiam ce nume sa-i pun copilului.stai ca va fi si razvan ca nascusem pe 1 nov.si asa l-am declarat initial numai cu numele de Mihai.apoi am discutat si am ales razvan sa fie primul nume.
denisa, felicitari pt al doilea baietel.si noi suntem in discutii pentru al doilea dar nu reusim sa luam o hotarare pentru ca nu prea avem ajutor.dar eu vreau fata, cu fustite si rochite.m-am saturat de blugi, bluzoane.
va pup pe toate si va doresc spor la cumparaturi, curatenii si alte pregatiri.
adriana&
razvan 01.11.2004
gina_butnaru spune:
Adriana (nastasie), pupici multi. 

Deci nu suntem numai noi parinti luati pe nepregatite cu alegerea numelui...
Si eu mai vreau o fetita, ca si mie imi plac rochitele si funditele si zorzonelele. 

Spor si tie la pregatiri! Eu cred ca ma apuc de sambata-duminina incolo, sa intru in vacanta. Abia astept sa facem bradul pe care inca nu l-am luat, dar zilele astea o sa facem si operatiunea asta!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
tuchi123 spune:
Buna ziua fetelor,
Maine ma duc sa fac chiuretajul cu anestezie generala caci imi este frica de durere si gata, am terminat cu acest capitol; daca bunul Dumnezeu vrea ca eu sa mai raman insarcinata, dar nu mai devreme de 3 luni caci nu este bine, atunci am sa revin la voi cu mare drag.
Va doresc din suflet numai bine si toate dorintele sa va fie realizate si nu in ultimul rand bebelusi sanatosi, frumosi si destepti.
Craciun fericit!
Tuchi123
gina_butnaru spune:
Tuchi, cred ca stii deja ca toate fetele sunt alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune cat mai curand (bine, nu mai devreme de 3 luni). O sa vezi ca daca ai un pic de speranta o sa fie totul bine si o sa ai si tu un bebe sanatos. Nu trebuie sa te descurajezi. Esti o fata curajoasa si pana la urma totul o sa fie bine. Ai grija de tine si maine o sa-ti tinem pumnii si o sa ne rugam sa fie totul bine!

Craciun fericit si tie si fie ca anul care vine sa-ti aduca numai bucurii si fericire! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
tuchi123 spune:
Gina Butnaru, esti o draguta ca de obicei si asta nu ma lasa deloc indiferenta, iti multumesc din suflet ca esti/sunteti alaturi de mine si nu pot sa-ti urez decat tot binele din lume si idealuri implinite alaturi de cei dragi tie.
Sarbatori fericite!
Tuchi123
nastasie spune:
tuchi, tinem pumnii.sanatate multa si capul sus.
gina, eu de fapt nici mihai nu vroiam dar mama ca e de sf mihail si gavril, o cheama gabriela, ca sa fie neposu' cu ea sarbatoriti.ca altfel eu nu-i puneam decat un nume.vai, cand ma gandesc la fetita roz, rosu, agrafe.sa nu intelegeti gresit, il iubesc pe razvan mai mult decat orice pe lume dar toate stiti ca o fata e o FATA.si la cate sunt acum de fetitre, doamne ce as mai gati-o.
adriana&
razvan 01.11.2004
ella10 spune:
tuchi multa sanatate si sa dea domnul sa ramai fraviduta cit mai repede(nu inainte de trei luni) si sa fie totul bine.
Multa sanatate si sarbatori fericite
poze
BIANCA ANTONIA 
32+
gina_butnaru spune:
Tuchi, mersi mult. Am vazut ca esti o fata deosebita. Si sa stii ca daca ai nevoie vreodata de un sfat sau un gand bun, poti sa contezi pe mine. 

Adriana, asa e , o fata e o fata. Si eu il iubesc enorm pe piticul meu, dar parca as vrea si o mica printesa prin casa. Dar am zis ca mai astept sa mai creasca asta mic un pic si pe urma facem si bebe2. Si daca n-o fi fata, nu-i bai, sanatos sa fie!
Si cu numele ai dreptate, e cam greu de ales si daca isi mai dau cu parerea si mamele iese ceva... 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

kitzy spune:
Tuchi iti tin pumnii pe maine, sa ai grija de tine si te asteptam cu un nou bb, care sigur o sa fie sanatos, ca altfel nu se poate
In privinta numelui noi le-am ales extrem de repede, parintii nu s-au bagat si ii apreciez pt asta.
22 cu
Diana
katiapam spune:
Salut fetelor
Tuchi-stiu ca nu o sa-ti fie usor maine
iti doresc numai bine si anul nou sa-ti aduca o sarcina sanatoasa si numai bucurii 
nu uita noi sintem aici oricind ai nevoie
Kitzy-scuze pt nume m-am incurcat 
Denisa-felicitari pt baietel,o sa aiba companie la joaca
ai sa vezi insirate prin casa la masinute nu gluma ![]()
Gina-bafta sa gasesti un bradut frumos
eu l-am facut deja aici de face incepind din 10 decembrie
ciudat nu? depinde de obiceiuri![]()
un gind bun la toate si daca aveti timp si chef sa cititi aventura noastra eu si Giulia(nasterea)
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai