CUM SE ADMINISTREAZA BITERUL SUEDEZ INTERN?

CUM SE ADMINISTREAZA BITERUL SUEDEZ INTERN? | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Am citit despre bite peinternet cat de bun este ,cautand un remediu pt baetelul meu ieri de dim la pt otita .Acum eu l-am si cumparat ca mi s-a parut supe pt orice si scrie ca se ia si intern ca este f bun pt tot organismul dar nu scrie cum se administreaza si in ce cantitati ca am incercat sa iau o gura aseara din biter si imi venea sa vomit .E f tare ,are f mult alcool si un gust tare ciudat .Imi poate spune careva in cunostinta de cauza?A mai incercat careva sa bea Bitter?Sau oi fi singura?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Nimeni nu a folosit asa ceva?Deci sunt chiar singura care vreau sa incerc ?Vreau dar nu stiu cum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Administrare : zilnic, cate 1 lingurita de 2 ori / zi, dimineata si seara, cu putin lichid.
http://www.naturashop.ro/bitter-suedez-bano-p-790.html

Mie chiar mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Tu i-ai dat copilului desi sint plante macerate in alcool?Parca am o rezerva avind in vedere ca are alcool.A avut efect?A luat numai biter sau si antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Scuze de intarzierea mesajului .Baiatului trebuia sa-i pun comprese cu biter in ureche ,eu vroiam ca sa beau biter pt sanatate .Asa e ,are f mult alcool ,iar baiatului nu cred ca i-as da ,poate decat ca tinctura de propolis .
Mersi mult de raspuns MAGH .

Mergi la inceput