cozonac pt diabetici la masina de paine

cozonac pt diabetici la masina de paine | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

cunoaste cineva o reteta pentru aceasta combinatie?
multumesc..
si daca pot adapta orice reteta pentru diabetici si cum

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu ma gandeam ca vine Craciunul si trebuie sa ii facem si tatalui meu cozonac, numai ca cei cu zahar pt diabetici sau cu zaharina nu cresc...
O sa urmaresc cu interes subiectul tau poate are cineva o alta sugestie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ardeiash, Mirela, eu am facut cozonac cu masina de paine, am folosit reteta pe care o framantam cu mana si a iesit bine...(normal am micsorat cantitatile la mai putin de jumatate ca sa nu dea pe dinafara...
deci daca gasiti o reteta de cozonac pentru diabetici care se framanta cu mana o puteti face si la masina de paine...respectand insa cat de cat ordinea produselor(pentru masina de paine)
am sa-i zic ninei(Anina-n) sa intre pe-aici fiindca stiu ca sotul ninei face o reteta de colac secuiesc din coca de cozonac si parca a zis ca mananca si cristinuca fetitza ei care are si ea diabet....
numai bine si spor la treaba

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Chiar vroiam sa deschid si eu un subiect pe aceasta tema dar nu pt diabetici sau daca tr chiar deschid daca nu imi raspunde nimeni .Eu nu am facut niciodata cozonac ,deci nu stiu cat ,ce se pune si in ce ordine .Asca ca daca stie cineva sau daca a mai facut cozonac cu masina de facut paine ,rog sa-mi dea si mie reteta pt 1 kg de cozonac .
Ardeiash ,cu fructoza ai incercat ?Sau diabeticii nu au voie de fructoza?Vezi la produsele dietetice cu ce sunt indulcite produsele ca poate e pe acolo un secret pe prospect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

si pe mine ma intereseaza,mama mea este diabetica de 3ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mesajele despre facutul cozonacului isi au locul aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73635
si le voi muta de la aceste subiect.
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput