Spitalul EUROCLINIC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salut,

pe mine m-au sunat ieri si mi-au spus ca dl dr are 2 interventii majore astazi si nu mai vede nicio pacienta asa ca voi merge luni. Promit ca revin cu vesti.

Claudia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ma scuzati de intarziere. Intr-adevar astea sunt preturile ! 6500 nasterea naturala si 8500 cezariana. Am intrebat daca pot varia in vreun fel (stiu eu, daca iti pun alt anestezic sau ceva.. ma rog, e un exemplu) si mi-au zis ca nu, ca e tarif fix pe 3 nopti de cazare mama + bebe.
Pentru cine vrea rezerva VIP se plateste inca 300 ron in plus pe noapte.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo tu ce ai facut la dr? Cat mai ai pana nasti si cu ce dr?

Eu am nascut normal prima fata dar acum am niste emotii......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Si eu as vrea sa nasc la Euroclinic, la dl dr Herghelegiu, insa nu stiu daca sunt pregatiti pentru orice eventualitate (Doamne fereste). Mie va trebui sa imi scoata si un chist care are acum 6 cm, am rh negativ si o experienta neplacuta cu alergie la anestezic (am facut stop cardio-respirator).

De asemenea, as vrea sa stiu daca ei fac dry test pentru ca luni am programare pt DT si dna asistenta mi-a zis ceva de genul "sa vedem cine va lucra dry test-ul". Trebuie sa ma duc nemancata?

Scuze pentru atatea intrebari, insa am niste emotii...

Bee12+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Flowerbee si eu voi naste saptamana viitoare la Euroclinic si,la fel ca tine am un chist,dar de 9 cm care va fi scos la cezariana.Eu voi naste cu Dr. Bratila in care am mare incredere.

Sursula37+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

quote:
citat din mesajul lui sursula

Flowerbee si eu voi naste saptamana viitoare la Euroclinic si,la fel ca tine am un chist,dar de 9 cm care va fi scos la cezariana.Eu voi naste cu Dr. Bratila in care am mare incredere.

Sursula37+bebe Tudor

Sursula, nastere usoare si un bebe sanatos si frumos!

Sa revii repede, sanatoasa si in forma si sa ne povestesti experienta nasterii si despre conditiile din Euroclinic!

Bee12+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melek spune:

Dragele mele,
In primul rand, bine v`am gasit pe toate! Sunt o viitoare mamica, programata sa nasc la EUROCLINIC pe data de 15 august, la dl. dr. Gherasie.
Vroiam sa va informez despre noul pret al operatiei de cezariana de la Euroclinic: acesta este de 9000 RON si include acelasi pachet (3 nopti cazare+toate procedurile uzuale, etc). Am aflat acest pret de telefonic, de la Programari Nasteri (sau cum s`o numi desk`ul respectiv Despre pretul unei nasteri naturale nu am informatii.
Abia astept sa mai citesc informatii noi de la voi, dragele mele, legate de experientele voastre cu cei din EuroClinic.
Pana atunci, nastere usoara celor ce urmeaza sa aduca pe lume noi ingerasi!

Mergi la inceput

Buna fetele,

am fost luni la Euroclinic si mi-au spus ca cezariana (cazul meu) este undeva intre 8500-9000 ron. Am intrebat cu ce sa merg si mi-au spus: "cu buletinul". Doar daca am eu vreo preferinta gen aparat foto, o carte sau stiu eu ce altceva......dar eu am spus ca o sa-mi pun in bagaj si o camasa de noapte si ceva pentru bebe chiar daca ei au spus ca-mi dau tot. Parca nu-mi vine sa cred ca este chiar asa simplu.

Flowerbee eu voi naste pe 1 august ( desi mi-a spus dr ca am colul deschis si se poate intampla oricand) cu dl dr Herghelegiu in care am foarte mare incredere. Ce-i drept acum voi face cezariana si sunt foarte curioasa......

Pupici la mamici

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Clabur, chiar asa simplu si frumos este. Iti dau ei tot. Eu n-am mers cu nimic, nici cu periutza de dinti (pentru ca am pus un pariu cu sotul meu ), mi-au dat ei tot. A fost o experienta minunata! Si anestezia si operatia si dupa...deci nasteri usoare si frumoase, cel putin la fel de frumoase ca a mea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si eu eram curioasa daca chiar as putea merge sa nasc doar cu buletinul in geanta? Si chilotii tot ei imi dau? si papuci, camasa noapte, halat?
Eu nu voi alapta insa tin musai sa folosesc un anumit tip de lapte si un anumit tip de biberoane, sa inteleg ca pot merge macar cu astea dupa mine sau au ei toate tipurile de lapte praf?

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput