Spitalul EUROCLINIC

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A...si eram al 4=lea cuplu din saptamana respectiva care mergeam la tanti din hol de la euroclinc, agenta interamerican, s-o strangem de gat.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Deci, ai analize de sange gratuite, 15% reducere la ecografii, consultatiile gratuite. Si in ceea ce priveste nasterea propriu zisa? Cazarea este gratuita? sau nu?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu stiu exact sa-ti spun. Mie mi s-a explicat asa: daca fac analiza pt toxoplasmoza de exemplu, si sunt insarcinata, am 15% reducere. Daca nu sunt insarcinata, e gratis Daca fac eco si nu sunt insarcinata, la fel e gratis....Mi s-a spus ca la TOT ce tine de sarcina am 15% reducere, inclusiv la pachetul pt nastere naturala/cezariana. Eu stiu ca la ei pachetul e standard si apoi platesti in plus daca depasesti zilele de spitalizare...Deci nu cred ca e gratis cazarea. Dar cel mai bine vorbesti cu tanti de la Interamerican, din holulul spitalului.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Acum am inteles, saru'mana. Dar trebuie sa spun ca mi se pare aberant sa platesc acelasi tip de analiza doar pentru ca sunt insarcinata... Anyway...

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Aseara m-a sunat agenta ca sa imi spuna ca mi-a dat info gresite, in sensul ca pot beneficia de reducerea de 15% pentru analize, consultatii si nastere doar daca am un stagiu de cotizatie de 3 luni. Full planul nu intra pt perioada sarcinii, intra dupa aceea. Chestia cu cazarea pt nastere gratuita si alte eco si consultatii gratuite sunt basme de prins clienti. Daca le ceri exact regulamentul, iti dau info corecte ca nu au ce face.

Eu ma mai gandesc daca merita aceasta asigurare. Mi se pare ciudat ca nasterea sa nu fie inclusa in plan, mai ales ca full plan acopera interventii mult mai scumpe in strainatate. Plus ca in strainatate, asigurarea imi acoperea si nasterea si tot ce tinea de ea.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna tuturor,
Si eu voi naste la Euroclinic merg la doamna doctor Bratila Elvira,stie cineva mai multe despre ea? A nascut cineva cu ea?
Eu vreau sa_mi declansez nasterea pentru ca stam in Pitesti si la prima nastere ce am avut_o am nascut in 2 ore de la pirderea apei contractiile au venit dupa o ora!! Stiti sa_mi spuneti si despre asta ceva?
Am facut deja 2 ecografi la doamna doctor mi sa parut ok un pic cam oupata cu vorbitul cu colega dar in rest sa uitat cam la toate ce se putea uita. Ce nu mi sa parut normal e ca am intrebat noi sa mi se faca analizele ce trebuie facute (urina toxoplasmoza ect),daca nu ne lasa sa plecam asa pur si simplu,noroc ca avem experienta de la primul!
De asta vroiam sa stiu mai multe despre ea!
Va multumesc!

Gwendoline

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melek spune:

Draga Gwendolinein primul rand sa iti traiasca frumusetea de fata! Nu pot sa iti raspund exact la intrebarea pe care ai formulat`o, insa poate vei lua in considerare varianta de a schimba medicul, daca nu esti multumita 100% de dna.dr. Eu am nascut la EroClinic cu Dl.Dr. Gherasie, si dansul m`a informat inca de la inceput despre intregul set de analize pentru intreaga perioada a sarcinii. De asemenea, in timpul echografiilor se ocupa DOAR de mine, niciodata nu a raspuns macar la mobil (desi ii suna telefonul mereu) si pot sa spun chiar ca ma suna el pe mine si ma intreba cum imi merge sarcina, daca vedea ca nu`l sun 1 data/saptamana. De mentionat ca inainte sa il gasesc pe dl.Dr. am fost pacienta unei "eminente" doamne doctor (de mai mare jena...) al carei nume nu`l mentionez (nu este din EuroClinic) care - tot asa - era mai interesata de orice altceva cand ma duceam la dumneaei la control, decat de mine... si ma duceam la cabinetul ei privat. De toata jena!
Pe banii tai, nu merita sa nu fii tratata cum trebuie! Sunt o gramada de medici excelenti la EuroClinic!

Sarcina usoara iti doresc din tot sufletul !!!

Mergi la inceput

Buna Melek,

iti multumest din suflet pt raspuns ,am sa ma gandesc ce voi face dar cu siguranta voi schimba doctorul,acum problema e cu care doctor?

Iti multumesc!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Gwendoline, si eu tot la Euroclinic nasc si toate analizele si ecografiile le-am facut acolo. Am fost tratata f bine defiecare data, medicul nu m-a expediat, si-a facut treaba si mi-a raspuns la toate intrebarile. A fost mai greu sa intru la el la inceputul sarcinii, dar acum e in regula.

Sunt mai multi medici la EC, eu insa am auzit mai multe de vreo 5-6: Dr. Emel Nuraltay, Dr. Vladareanu, Dr Herghelegiu, Dr Dinu, Dr Dima, Dr Enache. Intra pe site si vei gasi medicii la specialitatea Obstretica Ginecologie.

Cand ai DPN-ul?

Bafta.

Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Buna,
flowerbee
DA, si eu am fst bine tratata dar doar Dr.a fost ca si cum am venit pt o ecografie fara intrebari si alte chesti! De aceea mi sa parut ca nu are nici un interes fata de noi ,acum ramane sa schimb doctorul dar care?
Am fost pe sit si sunt multi doctori dar sa iau unu la intamplare cum am facut cu recentul doctor al meu nu mai vreau!
Acum ma mai uit sa vad parerile altor fete despre doctori si voi vedea.

Tu la care mergi?

Gwendoline

Mergi la inceput