Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare tuturor si La multi Ani!

De asemenea, La multi ani si sa traiasca cu numele pt cei care sarbatoresc astazi Sf. Stefan!

Miha si Alina, bebeii vostri sunt dulci foc!
Alina, m-ai facut sa rad cu micul ren! daca va uitati la pozele noastre de Craciun o sa intelegi de ce!
Ina, felicitari pt primele miscari! asa da, cadou de Craciun!
Mada, sa va traiasca Darius si sa aiba un viitor asa cum se intelege din ce si-a ales!

Kris, sa stii ca si eu am emotii pt tine! tin pumnii strans si nastere usoara si un Victoras sanatos si mancacios!sa dea Domnul sa iasa cum iti doresti!
Doc, tin pumnii sa vina bebe cand trebuie! in caz de se grabeste si nu sunt prin zona, nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!!

Noi am umblat creanga toti 3, si de Craciun si ieri, lui Filip ii place sa umble, e cel mai fericit cand e multa lume in zona si de aceea da spectacole de zambete si chiote spre fericirea intregii familii! cadouri a primit mai multe el, normal, dar noi suntem fericiti asa si satui de mese! acum ne relaxam eu cu Iubi, ca in seara asta a venit mama sa stea cu Filip, asa ca respir si eu putin..

Va si va aratam si noi pozele facute de primul nostru Craciun in 3! vedeti la semnatura.

peseu: si inca ceva: azi am implinit 6 luni !

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am intrat sa fac capitol nou - capitolul in care am sa nasc eu!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput