Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata,

Am intrat sa va salut... si sa vad ce face Angi.

Vad ca acum esti nerabdatoare sa nasti... pai nu erai tu cea care spunea "mai bine sa mai stea ... ca ma apuca frica?" . Glumesc. Hai mamica curajoasa nu te speria, Doamne - Doamne nu te va lasa la greu.

Fetelor ... nu am avut numarul tuturor de telefon sa va urez - la care am avut am semnat cu Alina si Mihai - asa ca va urez aici sarbatori fericite, multa sanatate si indeplinirea tururor dorintelor.

Si inca o veste de milioane ptr. noi - bebe misca. Acum il simt si eu. Tati sta in toate pozitiile numai sa simta ceva... dar inca nu percepe miscarile lui... dar eu sint in extaz orio de cite ori freamata. Sintem atit de fericiti.

Va pupam cu drag.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele, si LA MULTI ANI pentru Stefanii si Stefaniile din viata voastra!!

noi tot la oferta 2 in 1, suntem cuminti (eu macar, bebe e f. agitat, cred ca cand o veni nasterea o sa vrea sa iasa tot prin dreapta, ca ma impunge incolo de numa')
intrebare pt. cunoscatoare: bebe sta de obicei in burtica cu spatele in stanga, si impinge cu picioarele in dreapta. dar, in ultimele zile, si-a schimbat pozitia de mai multe ori, adica uneori se roteste si impinge cu picioarele in stanga. are deja o circulara simpla, e asta un semn ca trebuie sa mai verific daca si-a infasurat inco o data cordonul? si la eco, si la gineco mi-au spus ca e partial coborat, nu se mai rasuceste el de acuma. ei bine, se pare ca avrut sa dantuiasca de sarbatori!
multumesc tare!

si in alta ordine de idei, nu ne mai vedem pana in anul nou? acuma, ca nu mai e ghetus pe jos mi-a lasat iubitu' masina, poate ma mai plimb si eu . recunosc, nu sunt chiar ca angi, aseara la 1 faceam cumparaturi in Real, dar am obosit repede, si apoi mi s-a facut si rau, greata, ameteli etc, am adormit in pat stand aproape in fund.
se baga cineva? (stiu ca aveti program cu familiile, asa ca nu insist prea tare. poate duminica/luni la spital la Kriss, asta ne spune ea mai bine )

va si ne mai citim/vorbim

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Angi ,tinem pumnii si nastere usoara!
Eu am dat la anestezist inainte banii ,si 100 ron -caci atat mi s-a spus ...nu mai multr ca cica stric piata
Cu intarziere ...vreau sa va urez SARBATORI FERICITE ,BEBEI SANATOSI ,MANCACIOSI SI CUMINTEI ,NASTERI USOARE ..SI MULTA SANATATE ,PACE ,IUBIRE SI BELSUG!

Ceva poze noi ......http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
La multi ani cu sanatate pentru toti Stefanii si Stefaniile, sa ne traiasca!

Ina, multumim pt mesaj! Ce minunat ca ai inceput sa simti bebelicu'!!!!! M-a emotionat mesajul tau, ma bucur ca suntti fericiti!
Angi, cum mai esti? Da un semn, sa ne zici daca ti-au trecut durerile de spate sau.... au inceput contractiile? Am eu o presimtire ca azi vine Victoras si totul va fi rapid si ok!
Moni, te-as invita la noi, ca tot ai pofta de plimareala si eu am chef de musafiri, dar noi mergem la pranz la ai mei, sa-l sarbatorim pe tata...
Lulu, renul mic si grasunel si zambaret!!! Ah, ce fatzuca buna de pupacit are! E tare-tare frumusel!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angi: stii de ce n-ai nascut azi? pentru k nu intrasem eu sa-ti fac galerie..k doar asa ne fusese vorba.Gata, acum sigur maine il vei tine pe Victor in brate..
Deci : haide Cris , haide Victor ... Sa fiti curajosi si sanatosi
Cris, eu la nastere am dat anestezistei 50 de euro( rahie) La epidurala era undeva la 100-150 euro.i-am dat in momentul in care am avut discutiile preliminare anesteziei( tb sa stie cate ceva despre tine, boli cronice, tensiune..etc)S-a purtat exemplar, deci cred k a fost multumita.
Si despre faptul k te-a amanat o zi..nu e mare lucru. Stii cat eram eu de nerabdatoare sa il scot pe darius, dar eu am fost cea care am amanat o zi iesirea lui, caci dansa ma chemase la control pe 12 dec si eram sigura k imi va spune k a doua zi il vom scoate si eu nu voiam pe 13..deci m-am dus la control tocmai pe 13...

acum va pup in fuga pe toate si va scriu cand imi va mai permite darius, k acum e tare marait...

Madalina 19+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, multumesc de galerie.

Aseara nu am dormit pana la 4 si azi m-am trezit la 12. Sunt to asa, nu am dureri mai mari, doar de spate si contractii usoare si rare, doar oasele de jos ma dor ceva mai tare si mai constant. Azi noapte bebe s-a zbantzuit tare mult, burtica e coborata bine de tot. Asadar, toate semnele indica faptul ca se apropie momentul.

Mada, sa stii ca bebe a vrut sa ii faci tu galerie si de aia s-a intamplat asa.

De fapt dna dr prima data cand mi-a spus ca pleaca de Craciun mi-a spus ca va fi plecata pana pe 28. La ultimul control cand mi-a spus sa o sun pe 26 ca sa stabilim pt 27, am crezut ca s-o fi contramandat si vine mai repede. oricum nu mai conteaza, bine ca am ajuns pana acum bine si poate am noroc si o voi avea pe dansa alaturi de mine ca nu il vreau pe dr. Rusha. Mai fac si mofturi....

Normal ca va astept la spital duminica sau luni, cand vreti/puteti voi.

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput

L-am adormit pe darius si pot scrie linistita...Acum sa vad ce am mai retinut din ce am citit...
aha...
Ina: felicitari pt baietel, dar mai ales k este ceea ce va doreati voi...
Intr-un fel m-ai cam pus pe ganduri( oricum eram)...Prima dat v-a spus k e fetita si apoi baietel...sper k la noi sa nu se intample invers...

Cris..esti fenomenala cu " curva proasta"...Mi-am adus aminte o scena dintr-o piesa de teatru in care o soacra asculta la usa cum ginerele ei o barfea cu un prieten. Printre altele acela ii adreseaza si apelativul de "curva batrana"...A sarit k arsa cand a auzit..s-a napustit in casa sa-l ia pe giner-su la bataie, strigandu-i:-" bine, bine, curva, curva...da batrana????
Asa si tu : curva curva..da si proasta...
La multi ani cu intarziere pt ziua numelui!

Mav:mai da ce codoabe frumoase ati avut...super..
Cum au iesit analizele? Ce ai mai facut?
LMA si tatalui tau si sa fie sanatos sa traiasca mult!

Jojo: nu am putut vedea pozele cu piticii...

Bisous: la multi ani cu intarziere atat tie cat si Cristinei( de Craciun)...Mai esti suparata? s-a terminat tuica???Vin sa ii ajut pe socrii tai k zilele astea m-am cam invatat sa trag la masea. La parintii mei este un obicei k in zilele friguroase de iarna sa se bea tuica fiarta cu miere si piper dimineata la gura sobei...Bineinteles k pofticioasa din mine lua cate o gura zilnic...( as fi baut si mai mult dc nu era bebica in burtika...)mmmm, era asa buna ...

docdecap: ti-ai facut pofta cu soriciul? Mi-a zis tatal meu k nu e pericol sa manaci sorici pt k trichineloza nu trece in el.Muschii sunt cei afectati( in cazul unei contaminari, bineinteles)

Mai, am vazut k v-ati laudat cu minunatu lcadou-jucarie...dar nu v-ati laudat cu ce v-a adus mosul voua... Ati fost cuminti? a venit?? ia povestiti aici...
Eu am primit o pereche de cercei super....
darius in schimb..a fost coplesit de cadouri...Si bani pe langa pt k toata lumea care vena pe acolo ii dadeau cica bani de colinde..( ne-am scos).Aseara au venit nasii si i-au luat motzul si au venit si ei incarcati. 1 an nu trebuie sa ii mai cumpar nimic de imbracatsi nici jucarii . De pe tava a luat banii, sub toate formele in care s-au aflat ei( monede hartii, euro) si apoi cheile de la masina...si pixul...Trageti voi concluziile despre viitorul baiatului meu...
Am mers apoi la restaurant la Balada, unde am mancat pe cinste...super super...Mai fusesem , stiam k e f bun tot ce fac ei acolo( mai ales pe gratar) dar mi se parusera foarte scumpi. Acum mi-am ami schimbat parerea si cred k vom mai merge...
Poze nu am inca pt k aparatul a ramas in masina si masina e la cip, dar deseara va arat...

Madalina 20+
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Isidora, Mokika, Andicu, Adryana,Roxx:

Madalina 20+
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am vb cu asistenta dnei dr Lutzescu, e in Constanta. Mi-a spus ca daca se intampla ceva in seara/noaptea asta sa o sun indiferent de ora, daca nu se intampla nimc sa ma prezint maine dim la 7.45 la spital cu bagajul. Deci incepe balul... am asa un morcov ca dupa ce am inchis telefonul aveam impresia ca nici sa respir nu mai pot.
In plus am contractii. Nu puternice, nici regulate, dar contractii. Si spatele ma rupe. M-am linistit nespus dupa ce am auzit ca pot sa o sun indiferent de ora. Aaa, si maine nu e de garda, vine special pt noi.

Acum merg sa stau cu iubitul meu la tv. Asadar se pare ca veti putea veni la mine la spital duminica sau luni. Oricum va dau de veste imediat ce bebe vine pe lume.

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Wow Khris(angeliq) nu pot sa cred ca a venit momentul cel mare!
Clipe de neuitat... Noroc, curaj si putere tie si lui bb!
Sa auzim de bine despre voi!

Mergi la inceput