Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Craciunul bate la usa,
Raul faca-se cenusa,
Bucurii si sanatate,
Domnul sa va dea de toate,
Si cand nici nu va ganditi,
Sa fiti si mai fericiti!

Sarbatori fericite, dragele mele!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"

Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa va aduca tot ce-i mai bun voua si familiilor voastra...si copii sanatorisi mancaciosi..
Va pupici dulce
Mada 36+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI! CRACIUN FERICIT! Multa sanatate si sper ca v-a adus mosu ce v-ati dorit.
Bisous la multi ani! cu intarziere ,scuze!
Daca vreti sa o vedeti pe Teo cu pitihttp://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36cii :

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

LA MULTI ANI SI UN CRACIUN FERICIT! SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI! Va dorim pofta buna si petrecere frumoasa!

Jojo - superba domnisoara ai! Manca-i-as pasarica ei frumoasa!
De unde ai luat piticii ca sunt asa de frumoooosi?

Isidora - te-am intrebat pentru ca pe Crina a operat-o de polipi dr. Ursuleanu. Noi am fost multumiti.

Angi - LA MULTI ANI, SA TRAIESTI CU NUMELE!
Sa ne scrii inainte sa pleci la spital.

La multi ani! tuturor celor care poarta numele de CRISTIAN SI CRISTINA

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna, mamici si burtici!

sper ca ati fost foaaaarte cuminti si v-a adus Mosu' de toate in tolba!!

Va pupic pe toate si va urez Sarbatori pline de dragoste si iertare, sa dam si sa primim, caci din amandoua se hraneste sufletul si inima!!

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am reusit sa intru si eu intr-un tarziu, dar din toata inima sa va urez :

CRACIUN FERICIT! si SARBATORI FERICITE! si fie ca NOUL AN sa va aduca burtici mari si bebei sanatosi!

Angi, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios! tin pumnii strans pt maine!
Cu intarziere, Bisous, iti urez si eu , sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti aduca anul nou tot ce-ti doresti!

Cat despre nebunia care ne apuca inainte de nastere, cunosc si eu : miercuri dimineata nasteam iar eu marti pe la ora 5 dupa-amiaza, eram la film in Mall cu al meu sot! se uita lumea la mine ca la urs! nu mai zic de familie, care se cruceau cand au auzit unde sunt!
Noi ne-am linistit un pic, am venit de la ai mei, plini de daruri, mai mult pt Filip, normal, am culcat micutul ren, si o sa vedeti in poze maine de ce ii spun asa si acum respiram si noi Craciunul, in doi, inca vreo 2 ore, dupa care nani! va pup si petrecere frumoasa!

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va pe toate.

Maine seara dupa ce vb cu dna Lutzescu va spun ce am hotarat pt poimaine.

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 27!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

va doresc din suflet un craciun fericit si un mos cu sacul plin cu toate cele bune!!!! petrecere frumoasa cu cei dragi!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Ce sa fac,vreau nu vreau trebuie sa incep galeria pt.ANGI...Nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin...Si am niste emotii pt. tine de parca as naste eu...Te rugam sa ne tii la curent ca altfel mor de inima...
ANGI!Nastere usoara si naturala cum imi doresc eu pt. tine-de fapt cum vrea Dumnezeu sa fie!-,un baiat pe cinste,sanatos si frumos cat incape!
P.S:Nu doare cand iti rupe membranele,simti ca o intepatura mica,mica....daca se rup singure nici atata...Iar cu epiziotomia...cand esti cu Lutescu n-ai de ce sa-ti faci griji,oricum nu doare mai tare ca atunci cand resimti cicatricea de la cezariana...iar dupa ce te coase in cateva zile te refaci.fata si curaj!Doamne ajuta sa fie totul bine!
MOKIKA,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc Isi, nici nu stiti ce mult conteaza pt mine! Normal ca am sa va tin la curent, daca nu eu, iubitul meu sigur!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 27!

Mergi la inceput