Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Doc, tocmai din cauza asta mor eu ca socrii mei n ar sta cu copii nici morti, se supara ca deh au batut atata drum( de parca l am cerut eu) si ies si nu ii bag in seama ca eram sa zic o prostie.Nu s ar oferi niciodata sa iesim si noi singuri,imi bag picioarele in jucariile care l au luat ca nu de astea am nevoie, am nevoie sa am 2 ore libere in care sa pot sa ma bucur.Cred ca nu sunt coerenta dar sunt in culmea nerviilor, si partea proasta e ca mai stau 3 zile, ca fapt divers socrul meu( nu e tatal lui vlad si de al doilea) a venit cu 6 kg de tiuca pentru patru zile si iti zic eu ca le dovedeste in ritmul astea, are antrenament si imi vine sa il arunc pe geam , hai ca ma opresc ca incep sa vorbesc prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi aniii!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi aniii!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi aniii!
Bisous-Andreea sa traiasca(Cristina sa traiasca, Victoras sa traiasca, sotul sa traiasca, Soacra(???)las la alegerea ta daca sa traiasca sau nu)la multi aniiii!!!

Bine ca nu ma auzi ca fugeai la ce afoana sunt
Pupici cu sclipici!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bisous, ce vesteeeeee

LA MULTI ANI!!!

De ce nu ne-ai anuntat dinainte, pregaeam si noi o petrecere, aduceam un stripper ceva... Se poate?? Sa vezi cum te ridicam din butoi!!! Mami, esti infloarea varstei, esti tanara, esti frumoasa, sanatoasa, sexi, cu un corp de invidiat, cu doi copii frumosi, un sot care te iubeste, intr-un oras frumos la malul marii, nu te chinui in lipsuri materiale... Ai atatea motive sa te simti bine in pielea ta. Si ne ai si pe noi care te iubim si iti suntem alaturi si la bine dar mai ales la rau, nu-i asa, fetelor???
te pup dulce, dulce!! sa traiesti si sa pretuiesti tot ce ai!!

Eu am fost de dimineata in Doraly sa imi mai iau o camasa din aia urata pt spital ca nu aveam decat doua si daca un e de sacrificiu nu imi ajungea una singura. Doamne cat nu imi plac camasile astea!#355;

Pe urma am mers in carrefour de am luat cadou pt nasi, o nebunie pe-acolo dar mi-a placut sa ma plimb.

Am ajuns acasa cu o durere grozava de spate si greata de am dat la ratze, am dormit 2 ore si pe urma am facut 100 de sarmale Acum pap si eu ceva si stau la calc.

Bisous, eu vreau baiat si am vrut intotdeauna din mai multe motive: imi e teama ca daca am fata sa nu iasa o curva proasta. daca ar fi sa fie curva desteapta nu ar fi problema dar daca iese proasta? Cosmarul vietii mele. In plus mi se pare ca mamele intra mai puternic in contradictie cu fetele decat cu baietii. Si intotdeauna m-am ingrozit de teama sa nu ajung ca maica-mea in relatia cu fata. Si nu stiu cum sa iti explic dar simt asa o mandrie in mine ca am un baiat! Doamne, ce soacra am sa fiu...

Pentru ei e viata mai usoara, orice ar zice cine o vrea.

Moni, eu vreau turta dulce dar nu stiu cum sa facem. Asa ca ma resemnez cu gandul....

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Angi
Docdecap-mie mi s-a facut rau din cauza ca nu aveam aer suficient.Timp de 20min.am avut inima prinsa ca intr-o gheara si nu puteam respira asa cum aveam nevoie.M-am speriat ca si bb-ul meu s-a zbatut cam mult timp dupa criza.Voi ce Fe ati luat s-au vi s-a recomandat?Dar Ca?Eu am si Ca seric si cel ionic mic si vreau un produs testat care intr-adevar si-a dovedit eficienta.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 29+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Maia, eu iau Tardyferon de la 4 luni si sunt f multumita de el. Si de la 3 luni iau capuse Ca, Mg, Zn de la orice farmacie.

Multumesc pt galerie!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

BISOUS!!!!
SA FII SANATOASA SI TU SI TOTI CEI DRAGI ,TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!Fata suparata de ziua ei.Ce nedreptate...,nu-mi vine sa cred....eu in locul tau cred ca m-as infige in tuica socrului si mi-as baga picioarele,nu le-as mai da de mancare ...ca ce e ziua ta....sa te rasfete si altii pe tine,nu?Ce puii mei!Vai ce m-am enervat ca daca nu aveam fata bolnava ma ofeream bona la copii tai dulci sa iesiti si voi undeva...Si totusi pe soacra nu o pui nici macar om de serviciu acolo...sa curete zarzavatul pt. ciorba,piftie,sarmale,ceva?Da de mancat ii place?????Ah,iau foc...M-ai dat gata cu sarmalele...eu stiu sa fac compozitia da restul ca soacra-ta...tb. sa le leg cu ata...

Spre rusinea mea mie mama de la Suceava mi-a trimis in seara asta-sa-i dea Dumnezeu sanatate!-un pachet cu autocarul-sarmale gata facute -numai maine sa le pun la fiert,prajituri,un cocosel si o gainuta,sa fac maine piftie, ciorba si salata boeuf-si niste preparate cum numai la noi se fac nu mai spun nimic ca raman fara ele si cum si eu sunt gravidoasa....DOC-dar soric n-am primit,ca nu ma lasa inima sa nu-ti dau....
Eu ma infig maine de dim. la bucatarit,o sa ma ajute putin si soacra mea ,care e o comoara la casa omului dar care e bolnava de o luna saracuta,asa ca mai mult eu dar n-am asa multe...pe langa ce-am spus ,mai fac si un pateu de casa,si poate o fripturica daca mai ramane loc.Daca nu eram gravida poate tranteam si un cozonac dar asa n-am cum sa stau juma'de zi numai de el....
Ne-am intors de la Bucuresti tot cu polipi ca fiimea a facut pe ultima suta bronsiolita si tusea ca un caine...deci nici vb. de operatie....Mai incercam in ianuarie...Acum facem aerosoli,pufuri si a facut dexa pe branula....Ea bolnava,mama la fel am crezut ca o iau razna dar multumesc lui Dumnezeu ca nu e mai rau si sper sa se faca mama bine ca pe Isi o rezolvam!
INA,ce ma bucur pt. voi!!!Stiu ca voiai baiat....Chiar astept sa-i raspunzi Andreiei, cum e sa-ti doresti neaparat baiat?Si de ce? Banuiesc ca e la fel ca si cu fetitele....Si totusi...
Daca va spun ca eu ma bucur pt. baiat mai mult ca zice lumea ca e frumos sa ai pereche...Eu tot cu fetele...
Ah si inca un motiv...imi raman toate hainutele de la finul meu care va avea cu 9 luni mai mult decat al meu...deci nu tb. sa mai alerg dupa altele....si tot ce-i cumpar lui cumpar ca pt. al meu...mercantila care sunt...Sunt dusa, nu?
ERIS,o sa fie totul bine ai sa vezi..!
Mama,DOC,ce barbat ai!!!!!DAr stii ca nu degeaba ,nu?Il meriti!Ma refer la calitatile lui toate -pe care ni le-ai relatat tu dar mai ales la cele de bucatar!
ANGI,eo zic ca pana la urma nasti in Carrefour!Inca nu-ti fac galerie ca mie tot nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ca maine poimane nasti....Doamne ajuta!
MAV,am ras de codoabe...si de codobit bradul si de faza cu oamenii care se iubesc si care tb. sa se insoare...imi place atitudinea lui responsabila...tb. sa ne vedem mai des...ca am o fata...

PUP toate fetele ,revin ca tb. sa codobim bradul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

VAI,ANGI am ras de m-am spart de temerea ta cu privire la fete....Auzi la ea curva proasta....
Ah, si aveam dreptate cu Carrefour-ul....
Totusi de ce vomiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Maia, mi-a dat Tardyferon, il iau si acum in trim. 3, si acum iau Biofarm Ca si Mg, atunci am luat calciu pliculete de la Additiva, Ca si vit D3. nu stiu care ar fi mai bun, si eu am Ca ionic si seric jos, si acuma il am jos, dar nu mult mai mult fata de inceput.

Nu's ce sa spun, incearca si vezi cu ce te simti mai bine.

BISOUS, pai asta era sensul, nu mai muri de grija altora, chemi eventual bona si tot iesi in oras, e ziua ta, ce p.... ma-sii de treaba! na, ca ma enervez eu si pentru tine!
iar tuica fa-o si tu sparta sau pierduta!
si nu uita, suntem aici si iti uram LA MUTI ANI din suflet! esti tare, tu stii, noi stim! e vremea sa o afle si altii!!

fetele

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isidora

VAI,ANGI am ras de m-am spart de temerea ta cu privire la fete....Auzi la ea curva proasta....
Ah, si aveam dreptate cu Carrefour-ul....
Totusi de ce vomiti?

Crezi ca eu stiu de ce vomit? Oricum eu vomit f usor, daca mi se face rau de la ceva, imediat dau la ratze. Altfel nu ma linistesc. Asa ca nu e asa grav cum pare...

Cat despre Carrefor, azi chiar am crezut ca nasc acolo, am luat si un NO SPA si ma durea spatele intr-un hal!!!!

Am lesinat de ras cand mi te-am imaginat infigandu-te in tuica!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Craciun fericit! Sa fiti sanatoase si frumoase si sa va bucurati de copilasi, de burtici, de familie si toate clipele minunate pe care le petreceti alaturi de ei!

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi fetelor care urmeaza sa nasca!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput