Gradinita Junior (Genesis)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Marina, ne poti spune numele celeilalte gradinite? Multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am deschis si eu un subiect tot cu Juniorul, mai aveti ceva vesti, ne-ar interesa si pe noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_54 spune:

buna-seara,sint o bunicuta care am nepoata la aceasta gradinita din sept 2007 ,sint atit eu cit si parintii nepoatei mele f. multumita de aeaasta gradinita :personal super dragut si grijuliu cu absolut toti copii in frunte cu asistenta medicala si directoarea,curatenie absoluta,mincare excelenta,in gradinita nu poate intra oricine vrea si cind vrea,intr-un cuvint sintem f. multumiti iar copilul merge cu drag la gradinita,nici acasa nu putem asigura copilului conditii ca la aceasta gradinita pe care v-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by monica_54
buna-seara,sint o bunicuta care am nepoata la aceasta gradinita din sept 2007 ,sint atit eu cit si parintii nepoatei mele f. multumita de aeaasta gradinita :personal super dragut si grijuliu cu absolut toti copii in frunte cu asistenta medicala si directoarea,curatenie absoluta,mincare excelenta,in gradinita nu poate intra oricine vrea si cind vrea,intr-un cuvint sintem f. multumiti iar copilul merge cu drag la gradinita,nici acasa nu putem asigura copilului conditii ca la aceasta gradinita pe care v-o recomand cu caldura.

f. induiosator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex32 spune:

quote]Originally posted by madadum

noi am avut o experienta negativa de 4 zile cu aceasta gradinita...
4 zile in care copilul (2 ani si 10 luni la vremea aceea) nu a mancat nimic, a plans pana a vomat si a facut pe el, totul culminand cu adus pe brate acasa cu febra 40, fara ca in prealabil sa fiu anuntata ca copilul are febra, desi insotitoarea de pe bus-ul care a adus-o era chiar asistenta gradinitei.
la grupa educatoarea nu s-a preocupat faptul ca copilul plangea si isi continua programul sperand ca la un moment dat ii va trece. la rugamintea mea de a nu-i da lapte la micul dejun ci ceai, mi s-a raspuns ca nu se poate... poate daca ii dau eu un plic de ceai de acasa... asta pentru 10 mio/luna, atat cat era taxa acum 3 ani.
directoarea nu mi-a placut deloc, mi-a lasat impresia de persoana foarte dura, opinia ei fiind ca toti copii trebuie sa respecte stric regulile din gradinita.
dupa 4 zile de gradi, copilul a facut bronsita si otita, a avut cosmaruri cateva luni si tipa noaptea sa nu ii pun centura sau sa nu o pun la colt... ne-a trebuit un an sa trecem peste aceasta trauma si sa reinncepem gradinita, bineinteles in alta parte...
degeaba este sediu ca un hotel de 5* daca oamenii nu sint sufletisti... poate lucrurile s-au mai schmbat intre timp.. sper

parerea mea

madalina
[/quote]
Imi pare rau ca puiutul a avut de suferit, dar sunt curioasa ce v-a spus asistenta medicala cand v-a adus puiul acasa cu febra mare.Eu stiam ca ea trebuie sa contacteze parintele urgent, sa cada de acord asupra antitermicului si a dozei, sa-i scada micutului febra si sa astepte parintele sa-l ia acasa.In cazul in care parintele nu poate fi contactat ea are obligatia sa-i scada micutului febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alince spune:

am vizitat si eu gradinita si sincer mi s-a parut cam neingrijita copii erau nesupravegheati cand am intrat in gradi iar personalul nu mi-a lasat o impresie pre grozava ,in schimb mai e o gradi tot in zona se numeste Marry Poppins asta arata mult mai bine si are si curte proprie aici mi-a placut si personalul,daca e vreun parinte care stie ceva mai multe poate imi da si mie niste informatii suplimentare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by Alex32

quote]Originally posted by madadum

noi am avut o experienta negativa de 4 zile cu aceasta gradinita...
4 zile in care copilul (2 ani si 10 luni la vremea aceea) nu a mancat nimic, a plans pana a vomat si a facut pe el, totul culminand cu adus pe brate acasa cu febra 40, fara ca in prealabil sa fiu anuntata ca copilul are febra, desi insotitoarea de pe bus-ul care a adus-o era chiar asistenta gradinitei.
la grupa educatoarea nu s-a preocupat faptul ca copilul plangea si isi continua programul sperand ca la un moment dat ii va trece. la rugamintea mea de a nu-i da lapte la micul dejun ci ceai, mi s-a raspuns ca nu se poate... poate daca ii dau eu un plic de ceai de acasa... asta pentru 10 mio/luna, atat cat era taxa acum 3 ani.
directoarea nu mi-a placut deloc, mi-a lasat impresia de persoana foarte dura, opinia ei fiind ca toti copii trebuie sa respecte stric regulile din gradinita.
dupa 4 zile de gradi, copilul a facut bronsita si otita, a avut cosmaruri cateva luni si tipa noaptea sa nu ii pun centura sau sa nu o pun la colt... ne-a trebuit un an sa trecem peste aceasta trauma si sa reinncepem gradinita, bineinteles in alta parte...
degeaba este sediu ca un hotel de 5* daca oamenii nu sint sufletisti... poate lucrurile s-au mai schmbat intre timp.. sper

parerea mea

madalina

Imi pare rau ca puiutul a avut de suferit, dar sunt curioasa ce v-a spus asistenta medicala cand v-a adus puiul acasa cu febra mare.Eu stiam ca ea trebuie sa contacteze parintele urgent, sa cada de acord asupra antitermicului si a dozei, sa-i scada micutului febra si sa astepte parintele sa-l ia acasa.In cazul in care parintele nu poate fi contactat ea are obligatia sa-i scada micutului febra.

[/quote]

mi-a zis ca a facut febra pe masina, in drum spre casa... yeah right! si eu m-am nascut ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamadebebe spune:

Baietul meu Vlad, implineste 2 ani. Dupa cautari amanuntite am decis si eu sa il dau la aceasta gradinita Junior. Din referintele cunostintelor am inteles ca au fost niste probleme mai vechi pe partea de management, care insa au disparut odata cu venirea noii directoare. Conditiile mi se par foarte bune, au un meniu 100% natural, asta inseamna mai mult decat bucatarie proprie, au meniu diferentiat pentru piticii foarte mici si stiu sa faca si educatie. Mie mi se pare importanta atmosfera de "a doua casa" pe care ei incearca sa o suplineasca. Mi se pare foarte important in alegerea unei gradinite sa fie echilibrate cele doua conditii necesare pentru dezvoltarea armonioasa a unui "pitic": confortul, atat de necesar la varsta mica si educatia. In privinta confortului, am vazut ca sunt foarte preocupati de la sofer pana la directoare, care este si psiholog, de acest aspect. De altfel, ni s-a promis ca in scurt timp vor avea si camere video. Apoi, in privinta educatiei, am referinte de la scoala lor si stiu sigur ca au o selectie foarte riguroasa a cadrelor didactice, nu angajeaza pe oricine.
Ca dezavantaje, as vedea limitarea limbilor straine la engleza si germana. Noi am vrea sa faca copilul spaniola, dar actualmente nu au solutie pentru asta.
Mai astept si alte sugestii din partea voastra.
Mi-a mai placut gradinita Smartkids, HappyPlanet din Dr. Sarii iar pentru neplacut am o lista mult prea lunga....
Multa sanatate pentru piticii vostri si sa alegeti gradinita potrivita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

TOPIC INCHIS!
Din cauza de mai multi useri, un sg. IP si o sg. gradinita!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput