Gradinita Junior (Genesis)

Gradinita Junior (Genesis) | Autor: Iona

Link direct la acest mesaj

Buna,

Va rog sa ma ajutati cu informatii despre gradinita Junior.
Stiu ca sunt acreditati, ca au si scoala Genesis, dar nu gasesc nici o referire de la vreun parinte, pe forumuri.
Ma gandeam sa-mi dau copilul acolo, dar nu am gasit nici un feedback de la parinti.
Merci.

Iona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna!
Alex merge din septembrie la Junior, la grupa mica. Ea are 2 ani si 2 luni si pana acum sunt multumita. Imi place foarte mult de educatoare, e calda, e apropiata, e talentata, e simpatica, Alexandra s-a lipit foarte mult de ea.
Bile albe: mancarea e delicioasa, preparata la ei in bucatarie, toti de acolo sunt super draguti, de la soferul de pe bus pana la bucatareasa, au grija de ea, a avut febra intr-o zi si nu au dat de mine (eram la birou intr-o sedinta), au reactionat bine (asistenta este tot timpul acolo, au tratat-o cum trebuie), daca lipseste de la gradi, se recalculeaza taxa (daca lipseste 3 zile consecutiv), au avut o serbare foarte frumoasa la Teatrul Nottara, merg la teatru de papusi, circ, muzee, fara extracosturi, au profesori de specialitate (desen, muzica, dans, educatie fizica, limbaj) fara extracosturi...
Bile negre: par cam dezorganizati la prima vedere, nu imi place ca nu au curte (au una vizavi de cladire care nu prea imi place), in schimb au un loc de joaca numai al lor in Herastrau unde nu au mers prea des in acest trimestru (a fost si vremea ciudata), taxa e cam mare...
De fapt, nu prea am bile negre serioase, Alexandra adora gradinita, nu a plans deloc dupa mine, iar dimineata cand se scoala, tropaie de fericire ca pleaca la gradi...eu cred ca ii merge bine. Deci per total, de bine! Eu am avut referinte de la niste prieteni care au avut fetita acolo si au fost foarte multumiti. Ei s-au mutat din tara. Alti cunoscuti au avut copiii acolo, unul e la scoala lor, Genesis deja, iar celalalt in grupa mijlocie. Si ei sunt multumiti.

Mergi la inceput

Inca ceva: eu m-am luat dupa experientele prietenilor mei si a contat foarte mult sa aiba bucatarie proprie si sa nu aiba dormitoare la demisol sau in salile de curs...Deocamdata Alexandra merge la program mai scurt (dupa masa de pranz vine acasa) dar vreau din primavara sa o las pana seara.
Ei zic ca programul se termina la 17.30, dar exista mereu o educatoare care ramane cu copiii chiar dupa ora 19.00, pana ajung parintii. Bus-urile sunt noi (Alex merge cu bus-ul) si soferii de incredere. Vad ca progreseaza si asta ma intereseaza. Mult mai putin ma incanta ca are un profesor care este in an terminal la arta plastica, la 2 ani chiar nu prea conteaza. Conteaza sa fie iubita si protejata. Pe viitor am sa propun si supraveghere video (mai ales in timpul mesei, ca a mea nu prea mananca si as vrea sa vad cu ochii mei ca mananca ce imi zice educatoarea sau ingrijitoarea ca mananca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

Multumesc pentru informatii.
Si mie mi s-au parut conditiile si personalul OK, dar nu inteleg de ce au putini copii si putine comentarii despre ea.
E de mult, e acreditata, are conditii bune, ar trebui sa fie mai cautata.
Si nu cred ca pretul e motivul.

Iona

Mergi la inceput

Buna,
Daca mai sunt si alte impresii, informatii, va rog.
Este ceva de genul: este frumos, pare prea frumos si atunci unde este viciul ascuns pe care nu-l vad. Mai ales cand esti patit incerci sa... sufli si in iaurt.
Am vazut multe gradinite, multe foarte laudate aici pe forum, pana acum am avut copilul la o astfel de gradi, nici una din cele vazute de mine nu se bucura de un astfel de spatiu lar loc de luat masa-loc de studiu-loc de odihna.
Deci, spatiul nu este problema, atunci??
Educatoarea a fost foarte draguta cu fiul meu si el chiar s-a lipit de ea.
Atunci unde este "buba" caci nimic nu este perfect.

Va rog, daca mai aveti info despre gradi Junior astept sa le impartasiti, sa stiu la ce ma pot astepta.

Multumesc,
Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

noi am avut o experienta negativa de 4 zile cu aceasta gradinita...
4 zile in care copilul (2 ani si 10 luni la vremea aceea) nu a mancat nimic, a plans pana a vomat si a facut pe el, totul culminand cu adus pe brate acasa cu febra 40, fara ca in prealabil sa fiu anuntata ca copilul are febra, desi insotitoarea de pe bus-ul care a adus-o era chiar asistenta gradinitei.
la grupa educatoarea nu s-a preocupat faptul ca copilul plangea si isi continua programul sperand ca la un moment dat ii va trece. la rugamintea mea de a nu-i da lapte la micul dejun ci ceai, mi s-a raspuns ca nu se poate... poate daca ii dau eu un plic de ceai de acasa... asta pentru 10 mio/luna, atat cat era taxa acum 3 ani.
directoarea nu mi-a placut deloc, mi-a lasat impresia de persoana foarte dura, opinia ei fiind ca toti copii trebuie sa respecte stric regulile din gradinita.
dupa 4 zile de gradi, copilul a facut bronsita si otita, a avut cosmaruri cateva luni si tipa noaptea sa nu ii pun centura sau sa nu o pun la colt... ne-a trebuit un an sa trecem peste aceasta trauma si sa reinncepem gradinita, bineinteles in alta parte...
degeaba este sediu ca un hotel de 5* daca oamenii nu sint sufletisti... poate lucrurile s-au mai schmbat intre timp.. sper

parerea mea

madalina

Mergi la inceput

Multumesc Madalina,

Directoarea s-a schimbat, este o persoana noua si pare draguta: "focusata pe client". Ma cam ingrijoreaza ceea ce spui, voi fi atenta la acest aspect al mesei.

Multumesc si mai astept si alte opinii.

Iona

PS Sper din tot sufletul sa se fi schimbat lucrurile in ultimii ani. Chiar ma intreb de ce au pierdut colaborarea cu Connex si Orange mai ales acum, cand au luat acreditarea.

Multi spun ca nu este importanta acreditarea dar, din cate am inteles, copilul la intrarea in clasa I trebuie sa faca dovada ca a urmat cursurile unei gradi acreditate. Gresesc undeva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by Iona

Multumesc Madalina,

Directoarea s-a schimbat, este o persoana noua si pare draguta: "focusata pe client". Ma cam ingrijoreaza ceea ce spui, voi fi atenta la acest aspect al mesei.

Multumesc si mai astept si alte opinii.

Iona

PS Sper din tot sufletul sa se fi schimbat lucrurile in ultimii ani. Chiar ma intreb de ce au pierdut colaborarea cu Connex si Orange mai ales acum, cand au luat acreditarea.

Multi spun ca nu este importanta acreditarea dar, din cate am inteles, copilul la intrarea in clasa I trebuie sa faca dovada ca a urmat cursurile unei gradi acreditate. Gresesc undeva?!

experienta noastra este de acum 3 ani.
initial alesesem gradinita pentru ca beneficiam de sponsorizare de la Orange. nu stiu motivele pentru care orange a renuntat la contract insa eu personal am transmis feedback negativ companiei.

Mergi la inceput

Madadum, ma ingrozeste ce povestesti! Bine ca nu au fost decat 4 zile, si eu in locul tau as fi fost la fel de suparata.
Intre timp directoarea s-a schimbat. De fapt la inceputul trimiestrului, in septembrie era o directoare (dar era si ea noua in post), si de o luna s-a mai schimbat o data. Acum e alta. Astazi merg sa o cunosc.
Avem in clasa o fetita a carei mama lucreaza la Vodafone. De la ea stiu ca a avut baiatul la aceasta gradinita, acum ceva ani, pe timpul cand aveau contract cu firma lor. Intre timp contractul nu mai e, dar ea a continuat sa trimita baiatul aici, apoi l-a inscris la scoala lor, e acum a doua sau a treia, iar pe fetita care e mica, doi ani si un pic a dat-o tot aici. Din ce mi-a zis a fost multumita si a vrut sa continue.
Probabil ca sunt si lucruri negative, nu contest, fiecare are experienta lui, la noi a fost ok pana acum, Alex a mers numai la program scurt cu masa de pranz. A venit si ea acasa cu febra 39 chiar acum doua saptamani. Dar asistenta a procedat corect, m-a instiintat la telefon ca are febra si m-a intrebat daca ii poate da un supozitor cu Novocalmin (avea 40), apoi a tinut-o un pic la cabinet pana a mai scazut si a adus-o acasa. a avut amigdalita pultacee, abia si-a revenit. Astept cu interes sa vad cat o tine starea buna, ca din septembrie pana acum a lipsit vreo 3 saptamani de la gradi pe motiv de diverse raceli.
Iona, eu nu cred ca gresesti cu ceva daca incerci sa dai copilul acolo o perioada de proba. Asa din auzite nu poti sti sigur daca ii va place sau se va adapta. Pot sa iti spun ca personalul e destul, atent si grijuliu cu copiii, sunt multe ingrijitoare acolo, din punctul asta de vedere sa nu iti faci griji.
Copiii nu sunt pedepsiti (cel putin la grupa mica) cu statul la colt. Alexandra mea a fost violenta la inceput cu ceilalti copii (nu stiu ce a avut, poate tot in incercarea de a se adapta), a muscat si a palmuit o fetita de cateva ori. A venit psihologul, am vorbit cu ea, am vb cu educatoarea si am stabilit ca nu e destul de mare pentru acel Time Out (cum ii zic ei, un fel de stat la colt) si atunci o lasam in pace, educatoarea sa fie f atenta la comportamentul ei si sa ii spuna in cuvinte ce e bine si ce nu sa faca.
Nu am mai avut de atunci probleme si sper nici sa nu mai fie.

Mergi la inceput

Multumesc kid2003,

Am decis, impreuna cu fiul nostru, ca din ianuarie 2008 sa mearga la Junior. Intr-adevar, experienta fiecaruia este unica, sper ca totul sa fie ok.
Nu ma sperie, Time Out (avem instaurat asa ceva si acasa 2min/an de viata). Totusi cam repede au schimbat directoarea, a doua in 4 luni!!
Noua ne-a placut noua doamna directoare, ni s-a parut draguta si de bun simt.

Din ianuarie va voi povesti impresiile mele si ale copilului.

Noi vom merge la program lung.

Multumesc ca mi-ati impartasit opiniile si experientele voastre, kid vom fi colege, doar ca fiul meu va fi la grupa mare.

Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu una am taiat gardinita asta de pe lista din cauza pretului. Ofera aceleasi conditii ca orice alta gradinita privata buna (adika mi-a placut ce am vazut)dar pretul e pe putin cu 100-150 de euro mai mare decat oferta similara.

Mergi la inceput