Bone batause
ati vazut pe PRO TV reportajul cu bona care batea bebelusul de 8 luni?
Ma bucur ca s-a difuzat asa un reportaj ,poate ca astfel vom fi mai atente pe mana cui lasam copii.
Am ajuns sa fim santajate de aceste pseudo-bone.Stiu ca suntem la ananghie si cer sume colosale de bani ptr a sta cu un copil.Ultimul scor l-am auzit de la o colega 12 mil.
Raspunsuri
ni-na spune:
Bine ca a facut publica povestea si a aflat si politia.Macar de asta sa se teama.Saracul copilas batut la 8 luni
mihaela_ce spune:
Am vazut si m-am ingrozit.Fetita mea are aproape 9 luni si ma gandeam sa o las cu bona sa ma duc la serviciu.
Sunt bulversata rau in seara asta .Nu mi-am imaginat asa ceva.
Ana Maria la fiecare schimbat de scutecel face exact la fel cum facea baietelul acela,adica fuge ,nu sta ...se rasfata,cred ca toti copii fac asa,dar sa-l bati.....este absurd.Mititeii nu stiu sa spuna ce patesc ....si...mai tarziu nu stii de unde se trag tot felul de probleme.
Trebuie facuta reclamatie si data pe mana politiei.Mai si barfea !!
Qamar spune:
groaznic, oribil![]()
bietul bebe si bietii parinti...
as fi vrut sa ii arate fata si sa ii spuna clar numele!
cica va primi de la 1 la 3 luni pedeapsa si ..pe urma? inapoi la baby sitting?
doamne feri', eu nu mai vreau bona ever, ever...
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/imagini-dure-o-bona-surprinsa-in-timp-ce-lovea-un-bebelus.html" target="_blank">aici e
Ce mai citim noipe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
J G spune:
Ma bucur ca n-am vazut reportajul, cred ca muream de plans.
Cum sa-i dea doar intre o luna si 3 luni? Asta e pedeapsa?
Oricum: eu am supravegheat bona cu camera (care transmitea imagine si sunet in real-time) cam 2 luni. Acum am incredere in ea, mai ales ca fetita mea o iubeste foarte mult... dar la inceput am urmarit-o.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Mi-Ka spune:
Vai de mine, acum am vazut si eu la Pro tv interviul cu bona batausa...mi s-a urcat tensiunea instantaneu...ce fel de om poti sa fii sa dai inr-un bebelus de 8 luni??? Numai o fiara dereglata psihic poate face asa ceva ![]()
_
dianocica spune:
ati citit si comentariile de la stire?
acolo dezaxate...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Fomalhauti spune:
De ce nu ii da fata si numele? Ii "protejaza imaginea". Nu mi se pare normal. Adica ea e protejata si copiii nu. Femeia asta se poate angaja maine din nou. O condamna la inchisoare? Nu prea cred. Dar, oricum, pe timpul procesului ea poate lucra linistita ca bona. Nu stie nimeni cine e...Si, daca o condamna la "3 luni cu suspendare" poate lucra si dupa aceea. Unele agentii cer cazier. Dar inteleg ca nu a fost angajata prin agentie. Nu, nu mi se pare normal sa nu ne-o arate si sa nu ne spuna cum o cheama. Ar trebui sa-i apara poza in toata presa, cu nume cu tot...
linasobolina spune:
Este corect ce spui Fomalhauti!
Numele????
Cred ca este doar un material al stiri- stilor, care va sta la baza noii legi pe care o vor da in februarie.
Se pare ca vor desfinta agentiile de babysitting, vor fi doar bone pe tichet, administrate si controlate de primarii.
Si oare un curs de bone, o va educa pe cea care nu are cei 7 ani de acasa?
Deci, mamicilor, vin vremuri grele!
Ori ziarul ori bona de la primarie!
monaraus spune:
M-am ingrozit, mi s-a facut rau cand am auzit-o cum putea vorbi cu un bebelul, iar pentru palmele alea merita inchisoare!!! Si da, ar fi trebuit sa-i spuna identitatea... Si cand te gandesti cati bani le-o fi cerut parintilor!!!