Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Va doresc noapte buna tuturor mamicilo si bebicilo. tatii pot sa mai stea si ei de veghe (glumeam) . Va pupicesc pe toate

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Vad ca sunt prima la apel in dimineata asta!
Lore, gaurile le-am facut pana la urma la Stanca, am zis sa insist ca poate ma baga cineva in seama. Am mers si am vorbit cu o asistenta, i-am dat-o pe Alexia si mi-a adus-o "gaurita". N-a plans mult, adica, cand mi-a adus-o doar se mai maraia si era plina de sange la urechiuse..Dar sunt multumita, adica gaurile sunt ok date, simetrice, acum sper doar sa nu se infecteze.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Oana, cu dormitul nu e o regula, copilul isi face programul. De exemplu aseara era foarte obosita,i-am facut baita pe la 21:30 si a adormit dupa aceea instantaneu. Dar s-a marait putin pe la 2:25, i-am dat sa manance 2 minute si de atunci doarme. Deci practic a dormit 11 ore cu intreruperea aia de 2 minute, iar atunci nici eu nu m-am trezit,cu ochii intredeschisi am alaptat-o si am pus-o la loc in patut. Asteapta sa ma creasca bebe si o sa vezi ca isi face program. Noi aavem indata 8 luni, nici nu-mi vine sa cred ce repede au trecut. Ma uitam la montajul Ramonei si m-a cuprins nostalgia, ca am uitat cum e sa ai un bebe mic,mic.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mami_Alexia felicitari pentru bombonica cu cercelusi. Sa ne pui poze.
Ioana mersi mult de informatii. Dar crema Petrini de unde ati cumparat ca am auzit ca nu se prea gaseste.
Azi mergem la ultima tura de cumparaturi si dupaamiaza plecam acasa la parinti la Aiud unde o sa petrecem sarbatorile. O sa mai caut si pompe de san sa vad ca gasesc.
Sa aveti o zi superba.

33+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ramo m-am uitat si eu aseara peste montaj, ce mare a crescutsi e o frumusica foc, sa-ti traiasca! Si nici pe tine nu se vede c-ai nascut...ai ramas cu ceva in plus?

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Puisorul, eu am gasit crema Petrini la farmacie, incearca la Farmaciile Remedium, o fac ei in laboratoarele proprii.
Fetelor, stiti cumva orarul autobuzului spre Cora din Marasti?

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
PUISOR eu am gasit crema PETRINI la farmacia SENSIBLUE

MAMI ALEXIA si eu vreau sa merg la CORA dar cu caruciorul ..poate mai dau si eu jos ceva kg
o sa merg in jurul orei 12
daca vrei hai sa mergem impreuna

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor hai sa va spun minunea minunilor
ce credetzi ?
TIADRIS s a tezit pe la 7 am alptat o si am pus o in pat la noi ,ca in fiecare dimineatza si am lasat o sa se joace singurica ..eu facandu mi treaba in casa si dragele mele dupa vreo jumate de ora 45 de min de jucat singurica fata mea mi a adormit ....vai ca o pap ,ca nu mai pot dupa ea ...ce cumintzica e

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

buna dimineata

Ramonella si Meli, aveti niste fetite superbe

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)

Mergi la inceput

Alex, si eu mi-am propus in jur de 12 sa ajung la Cora, numai ca eu stau in Marasti asa ca va trebui sa vin cu autobuzul. Eu propun sa ne intalnim la 13:00 la raionul cu hainute de bebelusi, sa-mi spui daca e ok.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput